ZbyszekChaosu napisał(a):
Taka prośba: nie tnij moich postów na kawałki tylko odpowiadaj na sens mojej wypowiedzi zamiast na pojedyncze zdania wyrwane z kontekstu. Odpisując w ten sposób sam się pogubiłeś a co dopiero osoba postronna czytająca tę wypowiedź.
Swoje zdanie na temat charakteru Kubicy wyraziłem i w świetle dzisiejszych faktów go nie zmieniam. Co do Michała to dalej uważam, że ma on prawo w zaistniałej sytuacji mieć swoje zdanie i je wyrażać. Nie widzę powodu dla którego to jedno zdanie w kontekście wywiadu miałoby być dla MK "strzałem w stopę". Ludzie głupsze rzeczy plotą i nikt tego nie zauważa.
Jeśli zaś nie widzisz różnicy między kilkoma bańkami od sponsora a brakiem sponsora to już twój problem.
Widzę różnicę między kilkoma bańkami od sponsora a ich brakiem, ale na tym niestety polega ten biznes - dzis jest sponsor, a jutro zabiera kasę i daje komu innemu. Jak ten sam sponsor zadecyduje, żeby dać kasę MK a nie Kajetanowiczowi to tak samo trzeba to wziąć na klatę. MK oczywiscie wyszedł na tym znacznie gorzej niż Kajto, ale to nie ma znaczenia - jedno i drugie mieści się w normach tego biznesu i jednym i drugim obrotem sprawy każdy zawodnik w każdym momencie musi się liczyć. Co jeszcze niefajne jest , to że Lotos tak naprawdę odmówił mu kasy. Kubicę można lubić lub nie, ale to jest normalne, że walczył o jak najwięcej dla siebie, każdy zawodnik tak robi. To Lotos jednak podjął ostateczną decyzję, nie rozumiem dlaczego w takim razie MK odgrywa się na Kubicy.
To,że ludzie plotą gorsze rzecy to prawda. I dlatego własnie jeśli dobrze widzisz to w dalszym ciagu tępię rozmaite jazdy pod adresem MK. Uważam że popełnił błąd i o tym piszę, ale nie daję w związku z tym przyzwolenia na publiczny lincz. Problem w tym, że mając doskonałą wiedzę ile ludzi tylko czeka na to aż mu sie w taki sposób noga powinie powinien już dawno się nauczyć co wolno mówić a czego nie.