DonCorrado napisał(a):Transmisja działa, zależy to chyba od ustawień przegladarki, mi w firefox nie poszlo, w operze smigna, nie wiem czemu tak.
Solowow dostal odpowiedz w pytaniu, piekna sprawa![]()
![]()
w firefox należy wyłączyć adblock jak chcesz oglądać
Moderator: SebaSTI
DonCorrado napisał(a):Transmisja działa, zależy to chyba od ustawień przegladarki, mi w firefox nie poszlo, w operze smigna, nie wiem czemu tak.
![]()
chrisro napisał(a):DonCorrado napisał(a):Transmisja działa, zależy to chyba od ustawień przegladarki, mi w firefox nie poszlo, w operze smigna, nie wiem czemu tak.
![]()
w firefox należy wyłączyć adblock jak chcesz oglądać
mateuszkz napisał(a):Typa z Proto to jakieś nieporozumienie.
Pemo napisał(a):chrisro napisał(a):DonCorrado napisał(a):Komentatorzy jak co roku niezawodni, najbardziej mnie rozbawiła dyskusja o Fiacie 500 Mancina, że chce dam wsadzić 4x4, i że to małe auto na taki napęd, a to raczej chodzi o 500L, które buduje...
rallyfan2 napisał(a):Pemo napisał(a):Komentatorzy jak co roku niezawodni, najbardziej mnie rozbawiła dyskusja o Fiacie 500 Mancina, że chce dam wsadzić 4x4, i że to małe auto na taki napęd, a to raczej chodzi o 500L, które buduje...
Mancin w tym roku startowal juz mala 500 z napedem 4x4 wiec wszystko sie da zrobic.Wiecej o aucie w gugle pod haslem fiat 500 adela
chrisro napisał(a):Słit focia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości