Moderator: SebaSTI
Kruk napisał(a):Bad-i jeśli Twoja odpowiedź odnosi się do nazwisk, które podałem jako przypuszczalnie obecni na Karowej to wiadomo, że nie wszyscy za umiejętności. Cześć za sprzęt, który wynajęli na ten rajd i który ma uatrakcyjnić widowisko.
Bad-i napisał(a):Dokladnie o to chodzi, natomiast niektore wspomniane nazwiska nawet nie maja sprzetu nie wspominajac na razie o wyniku.
Pomijam fakt ze wynajecie sprzetu i kasa nie powinny byc przepustka na Karowa
Kruk napisał(a):Bad-i napisał(a):Dokladnie o to chodzi, natomiast niektore wspomniane nazwiska nawet nie maja sprzetu nie wspominajac na razie o wyniku.
Pomijam fakt ze wynajecie sprzetu i kasa nie powinny byc przepustka na Karowa
Zgadzam się z Tobą, że nie powinna to być przepustka na Karową, ale niestety od lat jest. Według mnie sprawiedliwiej byłoby dać szansę startu w rajdzie a na Karowej znalazłoby się najszybszych dwudziestu, po dwóch najszybszych z niższych klas i np. pięciu wybranych przez organizatora.
Odnosząc się do dalszej części wypowiedzi doprecyzuję kto i za co pojawił się na mojej liście kandydatów.
Za umiejętności: Kajto, Kuchar, Chuchała, Sołowow, Butruk, Grzesiński, Steinhof, Adam Tomaszek, Virnik, Nivette, Brzeziński, Butruk.
Za sprzęt: Rzeźnik, Grzyb, Ruta, Ptaszek, Rowiński, Oleksowicz, Typa, Dul, Mancin
Wybór organizatora: Podkalicka, Kołodziej
Gryc, Gagacki i Bębenek byli wysoko jak pisałem tamtą wiadomość.
Chyba wyjaśniłem już wszystko
Może ktoś inny pokusi się o swoją listę, może Bad-i Ty zaproponuj ?
posejdon napisał(a):kremer napisał(a): Jutro mają oesy solą posypać.
Jasne! Dzisiaj też mieli. W 2010 też mówili, że będą sypać.
A z tym armagedonem to wcale tak bardzo nie przesadziłem - qual odwołany, wszystko zasypane i paraliż miasta.
Maciejo195 napisał(a):Jest gdzieś stream TVP Sport w necie by móc oglądać Barbórke ?
Witcher1990 napisał(a):O której ruszy ten stream?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości