Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez posejdon » środa, 4 gru 2013, 12:20

Mad Max napisał(a):nie mnie jednak też uważam że Lotos w tym roku już podziękował Michałowi - a bardziej o tym świadczy jego brak na Barbarze i raczej kwestia pleców to nie jest.

No ja właśnie wywnioskowałem z jego wypowiedzi, że nie jedzie ze względu na rehabilitację.
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Postprzez Mad Max » środa, 4 gru 2013, 12:30

posejdon napisał(a):
Mad Max napisał(a):nie mnie jednak też uważam że Lotos w tym roku już podziękował Michałowi - a bardziej o tym świadczy jego brak na Barbarze i raczej kwestia pleców to nie jest.

No ja właśnie wywnioskowałem z jego wypowiedzi, że nie jedzie ze względu na rehabilitację.

a z Krak do Wawy to pewnie samolotem przylecia albo pociągiem przyjechał i 14km samochodem po asfalcie to mu robi problem ?? no bez jaj...
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez posejdon » środa, 4 gru 2013, 12:38

Jak powiedział tak napisałem a mówił, że sezon zaczyna później bo musi plecy wyleczyć.
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Postprzez ZbyszekChaosu » środa, 4 gru 2013, 13:16

Mad Max napisał(a):
posejdon napisał(a):

a z Krak do Wawy to pewnie samolotem przylecia albo pociągiem przyjechał i 14km samochodem po asfalcie to mu robi problem ?? no bez jaj...

Trzeba było słuchać uważnie co mówił Michał ;)
Na rajdzie jest adrenalina i bólu pleców na Polskim Kościuszko nie czuł. Tymczasem ten ból hamuje niektóre ruchy tak by nie "rozdrażnić" zapalenia. Więc gdy jest ból to człowiek się pilnuje a rana się goi a gdy jest adrenalina można sobie zrobić znowu krzywdę.
Nie porównuj proszę komfortu jazdy dobrym autem w trasie a rajdówką nawet na krótkim odcinku bo tylko się możesz ośmieszyć.
http://bezpieczna-droga.blogspot.com/
ZbyszekChaosu
A6

Postprzez speedyzxz » środa, 4 gru 2013, 13:21

kremer napisał(a):Nie sądzisz, że jak taka Pani ma 15 wywiadów dziennie to ktoś jej przygotowuje informacje najważniejsze o danym rozmówcy?

No właśnie nie przygotowano. Już nie ważne kto spartolił. Wgl zostawmy ten "wywiad" w spokoju
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Mad Max » środa, 4 gru 2013, 13:43

ZbyszekChaosu napisał(a):Trzeba było słuchać uważnie co mówił Michał ;)

Jak bym obejrzał to pewnie bym słuchał - z całą resztą jak najbardziej się zgadzam... choć nie pasuje mi to dalej bo na Polskim w gorsecie przejechał świeżo po kontuzji po wyrypie, po szutrze i po hopach 200km a dwa miesiące później jest problem z 14km. Szkoda że go nie będzie bo to zawsze jedna fajna fura z szybkim kierowcą więcej.

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez gregortest » środa, 4 gru 2013, 14:32

Nie ma o co kruszyć kopii.
dawno pisałem, że MK Lotos podziękował za współpracę i RedBull także.
Natomiast odbili się od kilku drzwi sponsorskich w listopadzie i grudniu, bo swojej kasy na barbórkę niechcą (nie mają ) wydawać.
Obawiam się i takie chodzą słuchy, że jak uzbiera na RSMP, albo na ERC lub tryb mieszany, to będzie olbrzymi sukces.
A co Lotosu i Chuchały ,to mam nadzieję , że prognozy na temat R5 się sprawdzą :)
gregortest
A5

Postprzez Jarek55511 » środa, 4 gru 2013, 15:02

Nie sądzę żeby Chuchale fundneli R5 jak Kajtowi niechcieli dać na lepsza fure. Jak mówisz że Lotos z Chuchała to wyjaśniało by dla kogo RT buduje Impreze R4. Wojtek w Subaru w RSMP,a Kajto też w Subaru w ERC sorki za OT
Jarek55511
S1600

Postprzez beeper_ » środa, 4 gru 2013, 20:56

posejdon napisał(a):

Gdyby jego przygoda z Lotosem się nie zakończyła to wystąpiłby w ich barwach. Zawsze tak było, że był w koszuli LOTOSu, tym razem zupełnie "cywilnie".
beeper_
N4

Postprzez viper » środa, 4 gru 2013, 21:03

Mad Max napisał(a):a z Krak do Wawy to pewnie samolotem przylecia albo pociągiem przyjechał i 14km samochodem po asfalcie to mu robi problem ?? no bez jaj...

Co ty porownujesz. Jak ma gość problem z kręgosłupem to sobie wyobraz przejazd przez most na bemowie. To ty nie rób jaj, bo możesz mieć problem z osoba Kościuszki , ale trochę wyobraźni nie za szkodzi. Kosciszko na barborke to z własnej kieszeni by wyciągnął , bo na tyle to go stać przy umowie z redbulem i paru drobniejszych by sie znalazło. Lotos do barborki nie był nie zbędny.
viper
S2000

Postprzez Zoe » czwartek, 5 gru 2013, 01:04

viper napisał(a):
Mad Max napisał(a):a z Krak do Wawy to pewnie samolotem przylecia albo pociągiem przyjechał i 14km samochodem po asfalcie to mu robi problem ?? no bez jaj...

Co ty porownujesz. Jak ma gość problem z kręgosłupem to sobie wyobraz przejazd przez most na bemowie. To ty nie rób jaj, bo możesz mieć problem z osoba Kościuszki , ale trochę wyobraźni nie za szkodzi. Kosciszko na barborke to z własnej kieszeni by wyciągnął , bo na tyle to go stać przy umowie z redbulem i paru drobniejszych by sie znalazło. Lotos do barborki nie był nie zbędny.

Potiwerdzam. Pisałem w tym temacie, że z kręgosłupem nie ma jaj i nie rozumiem co jest aż tak trudnego w tym temacie do ogarnięcia?
Rajd Polski to nie była zabawa o "copkę gruszków", a Barbórka to takie pitolenie dookoła słupa.

Ogarnijcie się proszę. Chłopak dla Waszej satysfakcji ma sobie zrobić krzywdę jeszcze bardziej?
Zoe
A5

Postprzez kremer » czwartek, 5 gru 2013, 10:19

Do forumowiczów z ostatnich dwóch postów: Niektórzy mają inną opinię na pewne sprawy, więc uszanujcie odmienne zdanie innych i przestańcie wmuszać swoje wizje :)
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez Mad Max » czwartek, 5 gru 2013, 12:24

viper napisał(a):

Co ty porownujesz. Jak ma gość problem z kręgosłupem to sobie wyobraz przejazd przez most na bemowie. To ty nie rób jaj, bo możesz mieć problem z osoba Kościuszki , ale trochę wyobraźni nie za szkodzi.

Po pierwsze to jeden mostek na Bemowie wyobrażam sobie znacznie bardziej niż 200km przez największy wyryp jaki ostatnio w Polsce widziano na rajdzie który się odbył dwa miesiące wcześniej a był świeżo po kontuzji, po drugie to jeśli odnosisz się do mojej wypowiedzi to odnieś się do całej myśli która jest zawarta w kilku postach na tej stronie (+jeden na poprzedniej) a nie do tej do której jest Ci wygodniej, a po trzecie to ja z MK problemu nie mam i wielokrotnie na tym forum prezentowałem moją opinie (znacznie odbiegającą o trendu który tu panuje) na jego temat.

Zoe napisał(a):Rajd Polski to nie była zabawa o "copkę gruszków", a Barbórka to takie pitolenie dookoła słupa.

A o co jechał MK w Rajdzie Polski ?? - chyba że porównujesz rangę imprezy
Nie chce jechać/nie może jechać - Jego sprawa mi to wisi i tak jak napisałem wcześniej Szkoda że go nie będzie bo to zawsze jedna fajna fura z szybkim kierowcą więcej.

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Zoe » czwartek, 5 gru 2013, 14:24

Mad Max napisał(a):A o co jechał MK w Rajdzie Polski ?? - chyba że porównujesz rangę imprezy
Nie chce jechać/nie może jechać - Jego sprawa mi to wisi i tak jak napisałem wcześniej Szkoda że go nie będzie bo to zawsze jedna fajna fura z szybkim kierowcą więcej.

Inna ranga imprezy, większe ciśnienie ze strony rajdowego środowiska, które chciało oglądać konfrontację trzech Panów K i tak dalej.
Zoe
A5

Postprzez viper » czwartek, 5 gru 2013, 17:34

Mad Max napisał(a):Po pierwsze to jeden mostek na Bemowie wyobrażam sobie znacznie bardziej niż 200km przez największy wyryp jaki ostatnio w Polsce widziano na rajdzie który się odbył dwa miesiące wcześniej a był świeżo po kontuzji, po drugie to jeśli odnosisz się do mojej wypowiedzi to odnieś się do całej myśli która jest zawarta w kilku postach na tej stronie (+jeden na poprzedniej) a nie do tej do której jest Ci wygodniej, a po trzecie to ja z MK problemu nie mam i wielokrotnie na tym forum prezentowałem moją opinie (znacznie odbiegającą o trendu który tu panuje) na jego temat.

Kolego, ale tylko idiota by sie wycofał z najbardziej medialnej imprezy rajdowej w Polsce bez poważnego powodu, a Kościuszko na śniadanie zje 80% kierowców w autach z napędem na 4 koła na odcinkach barborki, bo to nie rajd a kjs, wiec pitolenie ze on z jakiś tam powodów sponsorskich wycofuje sie to bzdura. Mając taka kasę jak kosciuszke to bym sie pchał na barborke i Karowa, a nie unikał jej. To jedyna impreza na podstawie której można szukać grubszej kasy na nowy sezon. Cały rok mogę nie jechać w rajdach, a przy odrobinie szczęścia trafiam na Karowa i jestem bardziej popularny niż bym sie kręcił przez cały sezon w drugiej 10 generalki, dlatego dla mniej jak ktoś gada ze Kościuszko sie wycowafal z barborki bo coś tam to pojęcia nie ma o szukaniu pieniędzy na rajdy. Szukając kasy na nowy sezon to wybieram barborke niż każdy inny rajd. Pomijam fakt ze to owe lancery za 10-15 tys wypozyczaja na barporke, a medjalnosc jest nie porównywalna do każdego innego rajdu.
viper
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata