Moderator: SebaSTI
SOKÓŁ napisał(a):menson napisał(a):Lotos się wycofał od Kościuszki już podczas Rajdu Polski (pewne źródła mówią że już po Niemczech a na Polskim miał naklejki Lotosu bo przecież nie naklei jadę za swoje)
Kolego Ty czytasz to co piszesz czy tylko tak sobie jaja robiszUmowa była podpisana na cały sezon więc myślę że zerwanie nie wchodzi w grę no ale jak widzę Ci którzy przypuszczają wiedzą lepiej i mają info z pierwszej ręki
kostek45 napisał(a):Może jakieś szczegóły zamiast "coś wiem ale nie powiem albo powiem tyko trochu".
martin.h napisał(a):kostek45 napisał(a):Może jakieś szczegóły zamiast "coś wiem ale nie powiem albo powiem tyko trochu".
Proszę bardzo, Kajetanowicz ma reprezentować Lotos na arenie międzynarodowej, WRC2 lub ERC, a o miejsce Kajtka na RSMP mocno stara się Chuchała
martin.h napisał(a):Z bardzo pewnego źródła
ZbyszekChaosu napisał(a):Wszyscy na forum siedzą jak na szpilkach i czekają co zrobi największy rajdowy sponsor w Polsce i nie interesują nas plotki
wanderer napisał(a):ZbyszekChaosu napisał(a):Wszyscy na forum siedzą jak na szpilkach i czekają co zrobi największy rajdowy sponsor w Polsce i nie interesują nas plotki
Pisz za siebie.
Domson napisał(a):Michał w DDTVN
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/m ... 07400.html
Pani prowadząca 0 zapoznania w temacie i przygotowania się do rozmowy : O
Chyba Michal juz bez lotosu, bo nie ma koszuli z logo Lotosu
speedyzxz napisał(a):Pewnie i z innymi osobami jakieś wpadki bywają, tyle że jak się człowiek nie zna to się nie zorientuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości