Moderator: SebaSTI
Glitol napisał(a):Panowie potrzebuję podpowiedzi z Waszej strony: na Puńcow lepiej dojechać zjeżdżając z S1 w Cieszynie czy wcześniej w Skoczowie??? (dawno nie byłem w Waszych stronach)
Chciałbym żeby szli prosto ale dalej nie chce mi się w to wierzyć ,że nie objeżdżają wysepki. Może nie chcieli łamać przepisów jak nagrywali onboard?jarexcc napisał(a):polecam to miejsce
https://maps.google.pl/maps/svpw?url=ht ... l=pl&gl=pl
idą prosto według on-boarda... będzie tam zajebiste skakanie...
The Prisoner napisał(a):Glitol napisał(a):Panowie potrzebuję podpowiedzi z Waszej strony: na Puńcow lepiej dojechać zjeżdżając z S1 w Cieszynie czy wcześniej w Skoczowie??? (dawno nie byłem w Waszych stronach)
Wg mnie najlepiej obrać zjazd z s1 na Dębowiec/Cieszyn Centrum.
Glitol napisał(a):The Prisoner napisał(a):Glitol napisał(a):Panowie potrzebuję podpowiedzi z Waszej strony: na Puńcow lepiej dojechać zjeżdżając z S1 w Cieszynie czy wcześniej w Skoczowie??? (dawno nie byłem w Waszych stronach)
Wg mnie najlepiej obrać zjazd z s1 na Dębowiec/Cieszyn Centrum.
A pomożesz jeszcze: od zjazdu jak na oes?
The Prisoner napisał(a):Możesz jeszcze próbować z Cieszyna w okolice startu lub punktu b z mapy z opcją nr 1.
jarexcc napisał(a):The Prisoner napisał(a):Możesz jeszcze próbować z Cieszyna w okolice startu lub punktu b z mapy z opcją nr 1.
uważam że pkt B moze być CZARNYM PUNKTEM tego odcinka.....
Andrzej napisał(a):jarexcc napisał(a):The Prisoner napisał(a):Możesz jeszcze próbować z Cieszyna w okolice startu lub punktu b z mapy z opcją nr 1.
uważam że pkt B moze być CZARNYM PUNKTEM tego odcinka.....
W jakim sensie?
RallyMarco napisał(a):Os Puńców, zwróccie uwage na fragment od krzyżówki od 1:55- 3:55. widać fragment oesu od 2 mega podbić od 2:46-3:55 400-500m od krzyżówki czyli predkosc bedzie już konkret ( jadąc tam 60km/h z autem dzieją się cuda), mimo że jest pod górke. Dojazd pod 90-tke gdzie spadają w prawo w dół i tam też może być ciekawie. My odbraliśmy te podbicia, bo raz, widać z 500-600 metrów oesu, dwa jest dobry dojazd a trzy jak już koledzy pisali kawałek dalej też konkretne spadanie z bardzo szybkimi zakrętami po równym asfalcie ale z dużymi garbami które beda znacznie odciążać...napewno na tych niecałych dwóch km oesu bedzie się działo...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dTjzTaraROE
motofanik napisał(a):Wybiera się ktoś z Wałbrzycha?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości