Wales Rally GB

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Wales Rally GB 2013

Postprzez Loeb1987 » piątek, 1 lis 2013, 13:54

ZbyszekChaosu napisał(a):Sołoww pojechał notatki robic :p
C-rally kupuje R5 i myslą bardziej o startach w mistrzostwach swiata niż europy. Na pewno wiec start Michała ma cos z tym wspolnego.

Jakoś tego nie widzę, za mało czasu ma na rajdy. Zresztą MŚ to tydzień wyjęty z życia. Jakiś czas temu wspominał, że dla niego to stanowczo za dużo.
Loeb1987
A6

Postprzez Domson » piątek, 1 lis 2013, 14:12

Jeden dzień testów będzie miał Robert przed rajdem
Domson
A6

Postprzez Agrest » piątek, 1 lis 2013, 14:18

Loeb1987 napisał(a):
ZbyszekChaosu napisał(a):Sołoww pojechał notatki robic :p
C-rally kupuje R5 i myslą bardziej o startach w mistrzostwach swiata niż europy. Na pewno wiec start Michała ma cos z tym wspolnego.

Jakoś tego nie widzę, za mało czasu ma na rajdy. Zresztą MŚ to tydzień wyjęty z życia. Jakiś czas temu wspominał, że dla niego to stanowczo za dużo.

Mało prawdopodobne aby Michał startował regularnie, myślę że bedzie to raczej tylko kilka rajdów w roku w różnych cyklach. Pewnie będą to jego ulubione rajdy.
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez Sebekrally » piątek, 1 lis 2013, 19:31

Co do Sołka myślę że określenie że sie wiezie jest obraźliwe. Myślę że Prokop może się zdziwić :D
Sebekrally
A5

Postprzez rally.patys » piątek, 1 lis 2013, 19:34

Sebekrally napisał(a):Co do Sołka myślę że określenie że sie wiezie jest obraźliwe. Myślę że Prokop może się zdziwić :D

co do prokopa to prawda i to jeszcze do tego ma NAJBRZYDSZE wrc w mistrzostwach św.
a tak pozatym to lipny driver nic z niego nie bedzie tak jak z kosciuszki.
rally.patys

Postprzez rally.patys » piątek, 1 lis 2013, 19:37

aha i jak robert bedzie w pierwszej 6 gdzieś sie tam mixował to chyba z tymi kierowcami coś jest nie tak bo jezdza po tyle lat w fabrykach.albo robert jest wyjatkowy talent.
rally.patys

Postprzez Domson » piątek, 1 lis 2013, 19:38

a co ma byc z Prokopa ? sam zdaje sobie sprawe ze swojego poziomu i nigdzie nie mowi ze bedzie mistrzem swiata, ma budzet to jezdzi i ma frajde, az taki turbo słaby tez nie jest bo zawsze jednak klepał Michała :roll:
Domson
A6

Postprzez rally.patys » piątek, 1 lis 2013, 20:04

takie pytanko do tych co już byli na wales rally gb jakie polecacie obuwie na te piekne lasy czy dobre górskie zimowe buciki czy gumiaczki z ciepłą skarpetą???? heheh interesuje mnie bo nie chce przemarznąć heh.a wybieram sie 1 raz.pozdrówki
rally.patys

Postprzez robsol » piątek, 1 lis 2013, 20:38

rally.patys napisał(a):takie pytanko do tych co już byli na wales rally gb jakie polecacie obuwie na te piekne lasy czy dobre górskie zimowe buciki czy gumiaczki z ciepłą skarpetą???? heheh interesuje mnie bo nie chce przemarznąć heh.a wybieram sie 1 raz.pozdrówki

Jak masz taki wybor to opcja dobrych gorali jest napewnio bardziej wygodniejsza od gumiaczkow . Najwazniejsze zeby szybko ci nie przemokly i w miare chronily przed zimnem :D
hubertus_89 napisał(a):
buczek napisał(a):
buczek napisał(a):Ja bede smigal z oklic Londynu a dokladniej Watford. Na ten moment nie znalazlem napalencow chetnych do wyjazdu.

Jesli ktos ma miejsce lub chce sie ze mna zabrac chetnie rozloze koszta na wiecej osob. Bede jechal przez Luton, Northampton, Coventry, Birmingham itd.

Ponawiam pytanie w sprawie wyjazdu. Chetnie wezme kogos ze soba lub dolacze sie do grupy.

propozycja jest jeszcze aktualna??

Mala grupa wrc maniakow wyrusza z hampshire do luton odebrac reszte ekipy z pl w czwartek rano i wraca w niedziele . Lecimy na 2auta i jest nas narazie sztuk siedem :D
ktos leci w tym terminie??? To mozna sie spiknac na jakims servisie i razem poleciec w tamtym kierunku :D :mrgreen:
robsol
N2

Postprzez dinn » piątek, 1 lis 2013, 23:20

rally.patys napisał(a):takie pytanko do tych co już byli na wales rally gb jakie polecacie obuwie na te piekne lasy czy dobre górskie zimowe buciki czy gumiaczki z ciepłą skarpetą???? heheh interesuje mnie bo nie chce przemarznąć heh.a wybieram sie 1 raz.pozdrówki

Hejka. Ja wybieram sie po raz 7 juz. Z doswiadczenia polecam jakies dobre, wysokie i raczej nie przemakalne buty trekingowe. Do tego jakies skarpety na zmiane. Wez sobie rowniez dodatkowa koszulke i bluze na zmiane. Jak przemokniesz to przynajmniej blizej ciala dluzej bedziesz mial sucho. Jezeli wybierasz sie na odludzie wez sobie termos. Na oficjalnych miejscach sa dostepne budy z herbata i fast foodem.
"Nikt nic nie czy­ta, a jeśli czy­ta, to nic nie ro­zumie, a jeśli na­wet ro­zumie, to nic nie pamięta."
dinn
N3

Postprzez dinn » piątek, 1 lis 2013, 23:25

robsol napisał(a):ktos leci w tym terminie??? To mozna sie spiknac na jakims servisie i razem poleciec w tamtym kierunku :D :mrgreen:

Jade z rodzina od piatku do niedzieli. Kolejno: sweet lamb, chirk oraz dyfant. W miedzyczasie serwis w deeside. A gdzie wy sie wybieracie i gdzie spicie?
"Nikt nic nie czy­ta, a jeśli czy­ta, to nic nie ro­zumie, a jeśli na­wet ro­zumie, to nic nie pamięta."
dinn
N3

Postprzez robsol » sobota, 2 lis 2013, 11:05

dinn napisał(a):
robsol napisał(a):ktos leci w tym terminie??? To mozna sie spiknac na jakims servisie i razem poleciec w tamtym kierunku :D :mrgreen:

Jade z rodzina od piatku do niedzieli. Kolejno: sweet lamb, chirk oraz dyfant. W miedzyczasie serwis w deeside. A gdzie wy sie wybieracie i gdzie spicie?

prawdopodobnie ta sama kolejnosc a spimy niedaleko chirk-u.
robsol
N2

Postprzez rally.patys » sobota, 2 lis 2013, 11:17

dinn napisał(a):

Hejka. Ja wybieram sie po raz 7 juz. Z doswiadczenia polecam jakies dobre, wysokie i raczej nie przemakalne buty trekingowe. Do tego jakies skarpety na zmiane. Wez sobie rowniez dodatkowa koszulke i bluze na zmiane. Jak przemokniesz to przynajmniej blizej ciala dluzej bedziesz mial sucho. Jezeli wybierasz sie na odludzie wez sobie termos. Na oficjalnych miejscach sa dostepne budy z herbata i fast foodem.

witam dzieki za info własnie o to mi chodziło wybieram sie pierwszy raz i wole sie zabezpieczyć heh
raczej wybiore sie na odludzie nie lubie spendu wole zaszyć sie gdzies daleko w lesie na jakims szybkim łuku lub na jakiejś fajnej partji.
nie lubie skrzyżowań 90 st. bo to jest tylko dojechanie i odjechanie nuda.musi być pełna dzida ((((-;
pozdrówki serdeczne dozobaczyska w lesie
rally.patys

Postprzez rally.patys » sobota, 2 lis 2013, 11:24

dinn napisał(a):

witam ja niestety zaczynam od soboty lece na Gartheiniog 2 razy gdzies daleko w lesie a w niedziele Dyfnant 2.spanie znalazłem w Travelodge w Shrewsbury Bayston Hill i za 2 noce 2 osoby za 60 funt. ok 40 min do odcinków autkiem.nie ma dramatu,bo było mi cieżko znaleść nocleg.
rally.patys

Postprzez rally.patys » sobota, 2 lis 2013, 11:29

jeszcze pytanko do tych co juz byli ((((-;
jak jest z SAFECIARZAMI w walji ??? można sobie spokojnie spacerować po oesie z godzine przed przejazdem czy gonia i nie pozwalają chodzić po os i gonia żeby zejsć z drogi jakt to jest w walji.
czy lepiej sobie wczesniej przyjechać i sobie spokojnie dojsc tam gdzie sie chce.?
rally.patys

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata