Moderator: SebaSTI
kremer napisał(a):To trochę mało, aby jednoznacznie stwierdzić, że "Fiesta R5 jest sporo szybsza...".
kremer napisał(a):Może napiszę dokładniej. Uważam, że na dzień dzisiejszy R5 jest na takim samym poziomie jak s2000 i RRC.
Domson napisał(a):Tylko porownujac samochody trzeba tez brac pod uwage inne roznice. Taka Skoda s2000 jest 50 kg lżejsza niż DS3 RRC. Nie wiem czy i jakie ma to przełożenie czasowe, ale wydaje mi sie ze kazdy taki detal ma
Domson napisał(a):Ja twierdzę, że R5 jest szybsze przynajmniej 0.5 s/km. I mozemy tak się przerzucać
speedyzxz napisał(a):Domson napisał(a):Ja twierdzę, że R5 jest szybsze przynajmniej 0.5 s/km. I mozemy tak się przerzucać
Jestem przeciwny wyciąganiu takowych wniosków, owszem z racji postępu R5 będzie szybsze od RRC, a to od S2000.
Te auta sporo się różnią ale wydaje mi się że dopiero z porównywalnymi kierowcami mogłyby wyjść różnice.
Domson napisał(a):Wygral głównie przez problemy BB i RK, jakby miał RRC to ciezko powiedziec czy by wygrał, ale napewno byłby tez w top3, bo reszta była daleko z tyłu
I poraz kolejny powtorze - ciesze sie, ze wygral. Wiadomo, ze kibicowałem RK, ale RK zwyciestwo nic by nie zmieniło w tym rajdzie, a Kajto moze wyplynie wkoncu do ERC.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości