Moderator: SebaSTI
jarexcc napisał(a):viper dla mnie jednym z głównych wykładników rajdu jest dostępność do odcinka specjalnego, i będę o tym głośno mówił że organizator i PZM z kibiców robią sobie żarty wyznaczając na odcinku 1-2 strefy dla kibiców i 5-6 dla VIP-ów!!! jak opisałem wczesniej nawet niech VIP-om budel zrobią kasują ich po 10tyś w cenie z Panienkami lub Panami do towarzystwa ale niech nie ograniczają kibicom dostęp do odcinków
Rally Pass - 3 dni 99 PLN
Umożliwia:
- Wejście do wszystkich oficjalnie wyznaczonych punktów widokowych na odcinkach specjalnych Lotos 70 Rajdu Polski
Natomiast ja nadal nie rozumiem twojego "dostępność do odcinka"
viper napisał(a):Ale kto ci karze siedzieć na tym biskupcuJest 110 km oesowych do wyboru a ty sie wypowiadasz jak było jedno miejsce do ogladania rajdu. Ja cię nie muszę przekonywać jak masz rozum. Płace wchodzę idę 2 moze 3 km w glab odcinka w miejsce ciekawsze niż ten Biskupiec który moze mi nie odpowiadać i nie prosze sie nikogo. Płace wpisowe po to zeby wejść na strefę, zeby nikt sie mnie nie czepial a resztę robię co chce. Mam w nosie jedna strefę kibica bo to nie stadion. Strefa kibica jest dla ludzi co nie wiedza czym sie rajdy charakteryzują( bądź dla kibiców co lubią sama atmosferę). Strefa dla nich jest po to zeby nie chodzili jak cieleta po drodze. Ktos kto wie na czym rajdy polegają nigdy nie pójdzie do strefy kibica z prostej sprawy. Tam niczego nie widac jak są tłumy w jednym miejscu na płaskim w dodatku. Jakie argumenty ty mi chcesz podważać
. Jestem zawodnikiem a na odcinku którym jadę na prawdę na palcach obu rak można wyliczyć miejsca gdzie są większe skupiska ludzi z safty. Tylko trzeba sie nastawic na 1 konkretne miejsce najwyżej w pętli i bedZie ok. Jak sie chce latać po całym rajdzie w celu zobaczenia jednego Kubicy to wszędzie bedZie daleko mało czasu i brak miejsca. Byłem na nie jednym rajdzie jako kibic i widac jak kibice po pierwszej 10 lecą na wariata na kolejny oes. Chłopie dla mnie strefa kibica to jest ostatnie miejsce na rajdzie jeżeli chciałbym obejrzeć zawodników i porównać ich szybkość czy widowiskowość. Musisz być słabym kibicem jak liczysz na WIDOWISKOWE miejsce od organizatora.
kostek45 napisał(a):Matko boska, ty dalej nic nie rozumiesz...Rally Pass - 3 dni 99 PLN
Umożliwia:
- Wejście do wszystkich oficjalnie wyznaczonych punktów widokowych na odcinkach specjalnych Lotos 70 Rajdu Polski
Trąbiłeś wcześniej o niesfornych kibicach, którzy oszukują organizatora, nie kupują karnetu i biegają po krzakach. Ale jeśli ty chcesz wejść za te 99 zł poza strefę kibica to organizatora, którego tak bronisz, też oszukasz. Dlaczego? Przeczytaj ze zrozumieniem pogrubiony tekst dotyczący rally pass.
I nic nie udowodniłeś. Bo jeśli na Biskupiec za 99 zł jest jedna droga dojazdowa, a odcinek ma 15km to jeśli będą chciał zobaczyć partię bliżej startu, to muszę dreptać 10km. Żeby nie musieć tego robić i dojechać normalną drogą pod inne miejsce muszę zapłacić dużo więcej za bilet VIP.Natomiast ja nadal nie rozumiem twojego "dostępność do odcinka"
Sprawdź liczbę dróg dojazdowych wyznaczonych przez organizatora i porównaj ją z ogólną liczbą dojazdówek wliczając te z zakazami wjazdu.
Rozmowa z Tobą nie ma dalszego sensu. Kilkanaście osób próbuje Ci coś wytłumaczyć a ty dalej dzielnie bronisz swojej racji.
jarexcc napisał(a):viper
obwiniam organizatora i PZM bo to jakby organ kontrolny....
a na 115 km odcinków wyznaczono 15 punktów widokowych dla kibiców czyli co 7,5km, czy aż tak trzeba to ograniczać.... czy nie może być jak dawniej..., może ale tak jest wygodniej dla organizatora
jankess napisał(a):Zamiast bić piane o te karnety, lepiej byśmy porozkminiali jakieś fajne miejsca, gdzie można pooglądać ciekawe partieZ karnetami zrobi każdy co uważa, ktoś chce, to pójdzie przez łąke/krzaki i już, ktoś inny kupi i też ok - wolna droga
Nikt cen nie zmieni dyskusją na forum, a od kilkunastu stron walka tylko o karnety
![]()
Ja osobiście kupie karnet na dany odcinek, jeśli mnie ktoś zgarnie - ten za 29zł, i mam zamiar iść w swoją stronę ustawić się gdzieś pod fajne fotki - tylko właśnie nie do końca wiem gdzie, bo trasy zupełnie nowe, tylko niektóre odcinki się pokrywają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości