viper napisał(a):rallyfun napisał(a):viper napisał(a):Jakich argumentów.
Masz topowych kierowców. Lista zgłoszeń od lat nie była taka bogata. Co organizator ma ci zapewnić jeszcze, a moze ma tobie jeszcze sponsorowac kibicowanie

. Nie którym to sie nie dogodzi. Mnie sie wydawało ze dla kibica najlepszy powinna być lista zawodników do oglądania. Inaczej sie zapytam. Co byś chciał zeby być usatysfakcjonowany.
Kolego wszystkie twoje argumenty zostaly szybko podwazone a ty nie jestes w stanie merytorycznie odpowiedziec na np. moje. A teraz przekonaj mnie ze cena do jakosci jest odpowiednia zakladajac ze szacunki sie sprawdza i przyjedzie 100 tys kibiców. Mamy srednio po 30 tys na odcinku, jak sobie wyobrazasz jedyna strefe kibica na Biskupcu? 30 tys ludzi stloczonych przy jakims luku i ty mi mówisz ze to jest super cena i organizacja adekwatna do rangi rajdu. Litosci...
Ale kto ci karze siedzieć na tym biskupcu

Jest 110 km oesowych do wyboru a ty sie wypowiadasz jak było jedno miejsce do ogladania rajdu. Ja cię nie muszę przekonywać jak masz rozum. Płace wchodzę idę 2 moze 3 km w glab odcinka w miejsce ciekawsze niż ten Biskupiec który moze mi nie odpowiadać i nie prosze sie nikogo. Płace wpisowe po to zeby wejść na strefę, zeby nikt sie mnie nie czepial a resztę robię co chce. Mam w nosie jedna strefę kibica bo to nie stadion. Strefa kibica jest dla ludzi co nie wiedza czym sie rajdy charakteryzują( bądź dla kibiców co lubią sama atmosferę). Strefa dla nich jest po to zeby nie chodzili jak cieleta po drodze. Ktos kto wie na czym rajdy polegają nigdy nie pójdzie do strefy kibica z prostej sprawy. Tam niczego nie widac jak są tłumy w jednym miejscu na płaskim w dodatku. Jakie argumenty ty mi chcesz podważać

. Jestem zawodnikiem a na odcinku którym jadę na prawdę na palcach obu rak można wyliczyć miejsca gdzie są większe skupiska ludzi z safty. Tylko trzeba sie nastawic na 1 konkretne miejsce najwyżej w pętli i bedZie ok. Jak sie chce latać po całym rajdzie w celu zobaczenia jednego Kubicy to wszędzie bedZie daleko mało czasu i brak miejsca. Byłem na nie jednym rajdzie jako kibic i widac jak kibice po pierwszej 10 lecą na wariata na kolejny oes. Chłopie dla mnie strefa kibica to jest ostatnie miejsce na rajdzie jeżeli chciałbym obejrzeć zawodników i porównać ich szybkość czy widowiskowość. Musisz być słabym kibicem jak liczysz na WIDOWISKOWE miejsce od organizatora.
viper Ty jesteś niereformowalny...., cały czas tłucze się o jakości ceny do produktu..., ja nawet jestem w stanie zaakceptować tą cenę, ale nie zaakceptuje i nierozumię intencji organizatora, na odcinku 1 lub 2 strefy na określmy przeciętnego kibica i 5-9 dla VIP który płaci 5 razy więcej. zastanawia mnie właśnie ten temat..., prawda jest taka to próba wyciągnięcia kasy ile się da, wbrew popularyzacji rajdów.
mój głos jest taki
ZAMIAST PRZY OKAZJI UDZIAŁU ROBERTA KUBICY POPULARYZOWAĆ TEN SPORT, NISZCZY SIĘ GO!!!!
kibice którzy z powodów Kubicy przyjadą 1 razy i zobaczą że jest tyle ograniczeń mogą źle ocenić tan sport, a nie o to chyba chodzi.... no chyba że zapłacą te 500zł, tylko co dalej, czy popularyzacja rajdów tak ma wyglądać...