Jesteś nowy ? Przedstaw sie a my Cię powitamy!

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Lajkonik » sobota, 15 lis 2003, 01:44

Cześć ... Witam wszystkich. Kocham rajdy, a szczególnie w wydaniu świętej pamięci Mariana Bublewicza.

Obrazek
FSO SPORT ... wiecznie żywe
Lajkonik

Postprzez WRCfan » niedziela, 16 lis 2003, 12:32

Witam wszystkich!Mam na imie Michal mieszkam od urodzenia w Krakowie.Na chwile obecna mam 19 lat.Rajdami interesuje sie od jakichs 7 lat.Jesli chodzi o kierowcow to od dluzszego juz czasu jestem fanem Tommiego Makinena i Pettera Solberga,a jesli chodzi o ulubiony zespol to jest to Subaru!!!/tez od dluzszego czasu a nie dlatego ze startowali tam moi ulubiency:)Jesli chodzi o krajowe podworko to duza sympatia daże Hołka/to od niego sie wszystko zaczelo!!!!!/i Kuliga a tak wlasciwie to podziwiam kazdego kto "rajduje" i czerpie z tego duza przyjemnosc!!!
Pozdro dla wszystkich tak samo zakreconych jak ja!!!!
Moje GG: 4497052
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Yaro » niedziela, 16 lis 2003, 16:37

Witam! Nazywam się Krzysiek i jestem z Krakowa. Moja przygoda z rajdami zaczęła się mniej więcej w 1995 r. Od początku niesamowicie interesowała mnie prawa strona rajdów. Moim idolem po dziś dzień jest Jarek Baran i to na jego cześć wybrałem sobie takiego nicka. Zapisałem się na forum żeby móc pogadać o rajdach z ludźmi którzy choć trochę się na tym znają i kochają ten sport tak samo jak ja. Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia w innych działach forum!!!
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez YugoWRC » poniedziałek, 8 gru 2003, 10:03

Witam! Mam na imie Michał, jestem z Warszawy. Rajdami się zaraziłem w okolicach 1997 i jak dotąd jest to nieuleczalne :D. Startowałem w KJS-ach, teraz niestety okazjonalnie. Dużo podróżuje na rajdy RSMP, ale chcialbym częściej na ME i MŚ. Pozdrowienia!!!
YugoWRC

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 8 gru 2003, 22:33

WRCfan napisał(a):Jesli chodzi o kierowcow to od dluzszego juz czasu jestem fanem Tommiego Makinena i Pettera Solberga,a jesli chodzi o ulubiony zespol to jest to Subaru!!!

No i już Cię lubię :wink: Dla czego? Looknij na mój emblemat :)
Makinena uwielbiam: człowiek dusza, rajdowy mocarz. Solberg wydaje mi się czasem podobny do mnie w wyrażaniu emocji :) ja też nie ukrywam tego co czuję. Stoicyzm? To nie dla nas :wink: .A Subaru? To marka z klasą (rajdową) ma prestiż w tym sporcie, nigdy nie schodzili poniżej pewnego poziomu i zawsze, gdy widizałem Imprezę (nawet w wersji kombi), to wywalałem gały, lub przynajmniej przyglądałem się tej bryczce z zaciekawieniem.
Pozdro
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez WRCfan » wtorek, 9 gru 2003, 13:04

no to niezmiernie mi milo :D zawsze to jeden ziomek wiecej:D
jak cos to zagadaj na gg...milo bedzie sobie o Subaru porozkminiac
Pozdro
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Matador » wtorek, 9 gru 2003, 17:59

Moja kolej :) Witam wszystkich. Zwą mnie Paweł, jak widać dołączyłem na forum całkiem niedawno. Powoli jakoś kolekcjonuję te posty :wink: Jestem z Krakowa, liczę sobie 18 lat, obecnie kształcę się w Technikum Mechanicznym nr. 1. Hobby to oczywiście rajdy :D a to dzięki Hołkowi, zaczęło się wszystko od jego tytułu mistrza Europy. Pierwszy rajd jaki zaliczyłem to niezapomniany Polski '99, a dokładnie superoes na krakowskich błoniach, ech te czasy... Ulubieni kierowcy: Sainz, Holo oczywiście, zespół: Mitsubishi, samochód: Toyota Corolla WRC. To by było na tyle. Pozdro :D PS.Zagorzałych "kiboli" zapraszam na GG, zawsze jest coś do obgadania :wink:
Matador
A5

Postprzez Gustaw » środa, 10 gru 2003, 09:12

matador: najlepszy avatar na tym forum IMHO 8) u r welcome , moze by jakas ankieta na najlepszy avatar ? :wink:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez piter306 » środa, 10 gru 2003, 20:10

Cześć.

No to teraz jo!

Na imie mam Piotrek. Żyja se w Mysłowicach. Pierwsze wspomnienia z rajdów, to czasy gdy jeszcze uczyłem sie składać literki. W Dzienniku TV dawali wtedy niusy o zwycięstwach Audi Quatro lub Peugeota 205. Tak więc kupa lat temu. Ale na żywo rajd widziałem dopiero w zeszłym roku. I od tego czasu staram się jeździć na wszystko co jest w zasięgu (razem z żoną za co jeszcze bardziej ją kocham!). Ulubionego kierowcy w sumie nie mam (może teraz to Frycz), a auta to mi się zmieniały: Audi, Misiek, Ford. Ale jak sie stałem posiadaczem Puga 306 (szczęśliwym!) to rajcuje mnie najbardziej jedno auto: 306 MAXI. I marzę że uda mi sie je obejrzeć na żywo w Polsce.
(Żałuja że sie nie urodziłech wcześniej, bo nic nie zastąpi B-grupowych potworów, lecących bokami w szpalerze ludzi. Napewno nie będą to wurce w najnowszych specyfikacjach :cry: Wywalić elektronikę z rajdów!!!)

Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na rajdach! :D
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez sumo » środa, 10 gru 2003, 20:41

piter widac ze jestes swój chlop ;) Górny Śląsk :)
No i 306 maxi to piekne autko
sumo
N4

Postprzez speed555 » środa, 10 gru 2003, 21:01

Matador: rzeczywiscie masz super avatar-masz może taką fotke (dużą)?
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez munieck » środa, 10 gru 2003, 21:18

Chociaz dorobilem sie juz N1 tez sie dopisze :D

Robert mi na imie, pochodze z Rybnika (czesc sumo! :) ), studiuje w Nowym Saczu, a teraz to nawet w Niemczech :).

Rajdami zainteresowalem sie, jak zdalem prawo jazdy i wsiadlem do mojej kochanej (mimo ze nie rajdowej) Alfy 145. Dalej ja kocham (boxer rules), chociaz bylem zmuszony sprzedac. Bywalem juz prawie na wszystkich eliminacjach RSMP, wiec moze ktos moja niebieska pania zna :)

Od przyszlego roku planuje starty w KJS-ach i wyjazdy na MS (Zaczynam od Monte :D ), tak wiec moze kogos z was tam poznam.

To by bylo na tela :D

Aha, bylbym zapomnial, w polsce kibicuje Pelikanowi, w MS Martinowi.
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez piter306 » środa, 10 gru 2003, 21:44

Dzięki Sumo :D Pamiętosz, zdzrzyło nom sie pogodać kiedyś przed Śląskim na Rallyonline. Dzięki za tamte mapki!
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez psz » środa, 10 gru 2003, 23:46

Witejcie, Chopy, widza, ze sie pogodomy po naszymu nareszcie! :D
"měl bych se smát ale mám úsměv Mikymauze"
psz
A5

Postprzez Lincoln_ » czwartek, 11 gru 2003, 00:23

No to ja tez sie przywitam:)

Mam na imię Łukasz. Jestem z Jeleniej Góry. Rajdami interesuje sie od 1998 roku, a dokladniej od Rajdu Karkonoskiego (przez odcinek rozgrywany pod samymi oknami mojego bloku:)). Bardziej interesuje mnie goracy fotel; rowniez czytam do poduszki Regulaminy, zalaczniki itp:). Z kolegami jezdze na rajdy, ktore sa blisko JG. W przyszlym roku chce zaliczyc jak najwiecej rajdow w "realu". Prawko mam od roku. Mam nadzieje, ze oprocz wyjazdow na rajdy w roli kibica, beda tez starty (o ile kasa bedzie) w KJSach. Na trasach RSMP podobaly mi sie Lanosy (moze dlatego, ze sam woze swoje 4 litery takim:)). To chyba wszystko...:)
Moj numer gg to 1135336

Pozdrawiam wszystkich
Lincoln
Z rajdowym pozdrowieniem Lincoln
www.rajdowy.info | gg#1135336
Obrazek
Lincoln_

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park