Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez Sebekrally » niedziela, 25 sie 2013, 16:06

Francuz naszych nie ukarze zrobi to gość jadący swój 4 lub 5 rajd szutrowy w zyciu, gdzie nasze asy beda wytrenowane i upalone po kokardkę :D A Kubica nauczy się na onboardach odcinków na pamięć i zmiecie wszystkich :mrgreen:
Jak obstawiacie wynik MK na Rajdzie Polski? Ja obstawiam dzwon drugiego dnia tudzież "awarie" jeśli nikt dzwona nie nagra :lol:
Sebekrally
A5

Postprzez Witcher1990 » niedziela, 25 sie 2013, 16:19

patrząc po jego frekwencji na mecie Rajdu Polski to bardzo możliwy scenariusz
Witcher1990
A6

Postprzez marrcus » niedziela, 25 sie 2013, 22:26

I to czy wogóle pojedzie, bo to mi zdaje wcale nie takie pewne
Ostatnio edytowano niedziela, 25 sie 2013, 23:14 przez marrcus, łącznie edytowano 1 raz
marrcus
N3

Postprzez Jarek55511 » niedziela, 25 sie 2013, 22:56

Witcher1990 napisał(a):No myślę, że gdyby MK dojechał to życiówka byłaby prawie pewna.

A ja myślę że przegrałby z Kubicą i dlatego zrezygnował z dalszej jazdy, a na Polskim go nie zobaczymy,bo kręgosłup będzie bolał do końca sezonu. Niestety kolejny raz Michał ma u mnie minusa. Tam wszystkich tak podbijało,a tylko Nasz Michał źle "wylądował". W następnym sezonie witaj RSMP. Bo grube lata się skończyły i Robert wezmie wszystko,ponieważ robi wyniki i jest nim zainteresowanie.
Jarek55511
S1600

Postprzez zenzen23 » niedziela, 25 sie 2013, 23:31

Myślę że dobry psychoterapeuta powinien pomóc

oczywiście tobie bo MK takiej pomocy nie potrzebuje :twisted:
zenzen23
N2

Postprzez Agrest » niedziela, 25 sie 2013, 23:41

Sam sobie sie dziwie ze to na pisze ale tym razem stane w obronie Juniora bo akurat ta kontuzja wygląda mi na prawdziwa, zresztą był gdzieś fragment oboardu z feralnego miejsca i jakos to nie wyglada na udawanie, a że innym sie nic nie stało na tym podbiciu widocznie mieli wiecej szczęścia , moze Kościuszko nie dociagnął pasów zbyt dobrze, ciezko powiedzieć. Ale w sumie wcale się nie zdziwię jeśli w zaistniałej sytuacji nie wystaruje na Polskim
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez adolfik9501 » poniedziałek, 26 sie 2013, 00:00

Pasy nie mają tu nic do rzeczy. Kręgosłup potrafi dać znać o sobie w zupełnie nieoczekiwanych momentach, a co dopiero po takim przyziemieniu. Wiem co piszę, bo sam mam przeboje z moim, i nie znam dnia ani godziny kiedy zostaję pogięty, z wyrazem "uwielbienia" na twarzy ;)

EDZIA: Po prostu trafiło na Juniora. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego w dłuższej perspektywie czasu, i więc takich doznań w rajdówce już mieć nie będzie.
V8 Supercars, Rajdy, IndyCar, F1
adolfik9501
N2

Postprzez d-z rallyfans » poniedziałek, 26 sie 2013, 08:15

Ja rozumiem że można MK nie lubieć a nawet nienawidzić ale oskarżanie go o udawanie poważnej kontuzji to lekka przesada

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... AVVt4#t=34
d-z rallyfans
A5

Postprzez ZbyszekChaosu » poniedziałek, 26 sie 2013, 09:06

Agrest napisał(a):... a że innym sie nic nie stało na tym podbiciu widocznie mieli wiecej szczęścia

to samo podbicie:
https://www.youtube.com/watch?v=xP-VEZNext8
http://bezpieczna-droga.blogspot.com/
ZbyszekChaosu
A6

Postprzez Agrest » poniedziałek, 26 sie 2013, 09:53

ZbyszekChaosu napisał(a):
Agrest napisał(a):... a że innym sie nic nie stało na tym podbiciu widocznie mieli wiecej szczęścia

to samo podbicie:

Dwóch tam wyleciało jeden ma uraz kręgosłupa, ale reszta przejechała przez to miejsce bez jakis wiekszych problemów
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez karluum » poniedziałek, 26 sie 2013, 10:04

Walnięcie było zdrowe a podobna rzecz zdarzyła się Timo Rautiainenowi podczas rajdu Finlandii - http://www.youtube.com/watch?v=CB-zEeXoo8A
karluum
A5

Postprzez kpawel » poniedziałek, 26 sie 2013, 11:01

Agrest napisał(a):
ZbyszekChaosu napisał(a):

to samo podbicie:

Dwóch tam wyleciało jeden ma uraz kręgosłupa, ale reszta przejechała przez to miejsce bez jakis wiekszych problemów

W tym samym miejscu Kubica stracił tylną szybę:
https://www.youtube.com/watch?v=8Y8ISGaYISE
http://www.motosp.pl - MotoGP, F1, WRC, Superbike, NASCAR...
kpawel
N1

Postprzez viper » poniedziałek, 26 sie 2013, 11:12

Jarek55511 napisał(a):
Witcher1990 napisał(a):No myślę, że gdyby MK dojechał to życiówka byłaby prawie pewna.

A ja myślę że przegrałby z Kubicą i dlatego zrezygnował z dalszej jazdy, a na Polskim go nie zobaczymy,bo kręgosłup będzie bolał do końca sezonu. Niestety kolejny raz Michał ma u mnie minusa. Tam wszystkich tak podbijało,a tylko Nasz Michał źle "wylądował". W następnym sezonie witaj RSMP. Bo grube lata się skończyły i Robert wezmie wszystko,ponieważ robi wyniki i jest nim zainteresowanie.

Skąd ty masz taki głupi wniosek. Facet pakuje miliony w to zeby wystartować i ma zrezyzygnowac , bo go drugi moze wypszedzic. No mega teoria. Widziałem to w telewizji. Kosciszuszko aż jeknął z bulu a widac było ze najchętniej od razu by sie zatrzymał.
Na wydmach dziesiatki aut tak lądowało jak holowczyca auto a tylko jemu sie trafiło i tez takie głupoty wypisywales, ze chciał zrezygnować zeby go Peterhansel nie wyprzedził. Było wiele takich przypadków ze po hopach ktos sobie uszkodził gregi szyjne. Można Kościuszki nie lubić ale zeby takie rzeczy wypisywać.
viper
S2000

Postprzez Loeb1987 » poniedziałek, 26 sie 2013, 12:04

Jarek55511 napisał(a):Robert wezmie wszystko,ponieważ robi wyniki i jest nim zainteresowanie.

albo uwolni kasę Lotosu od swoich startów ;)
Loeb1987
A6

Postprzez posejdon » poniedziałek, 26 sie 2013, 12:13

Jarek55511 napisał(a):A ja myślę że przegrałby z Kubicą i dlatego zrezygnował z dalszej jazdy, a na Polskim go nie zobaczymy,bo kręgosłup będzie bolał do końca sezonu. Niestety kolejny raz Michał ma u mnie minusa. Tam wszystkich tak podbijało,a tylko Nasz Michał źle "wylądował". W następnym sezonie witaj RSMP. Bo grube lata się skończyły i Robert wezmie wszystko,ponieważ robi wyniki i jest nim zainteresowanie.

Też uważam, że troszkę Cię tutaj poniosło. Ale mimo tego Twój wpis świadczy o stosunku jaki mają kibice do MK. Gdyby był prawdziwym walczakiem i nie odpuszczał w trudnych momentach, gdyby nie wypisywał tych bzdur w internecie i nie puszył się jak ciul wie co, to nikomu by coś takiego co napisałeś do głowy nie przyszło. Szczerze to też w pierwszej chwili pomyślałem tak samo - po prostu można się po nim spodziewać takich numerów.
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata