Moderator: SebaSTI
Nie, jak widać nie należała się.adamlen napisał(a):Wyszedłem na chwilę a tu takie zmiany. Przede wszystkim szkoda Latvali - należała mu się wygrana.
Matthias Schmidt napisał(a):Bardzo przykro, ze Latvala wypadl, naprawde dobrze jechal, ale takie sa wlasnie rajdy. Ladny przesiew, Ostberg tez wypadl (jak w wiekszosci tegorocznych rajdow).
Teraz Neuville czy Sordo? Szykuje sie naprawde pasjonujacy pojedynek o zwyciestwo i - zeby bylo malo - obaj walcza o pierwszy triumf! Stawiam na Sordo, ale sercem jestem z Neuville.
Matthias Schmidt napisał(a):Oj bedzie sie dzialo, tak w WRC jak i WRC2!
speedyzxz napisał(a):adamlen napisał(a):(...)I Evans ładnie! Jak na takiego młodzika to naprawdę imponuje, doświadczenie sportowe mniejsze, a jak widać bez kompleksów pędzi!
(...)
adolfik9501 napisał(a):speedyzxz napisał(a):adamlen napisał(a):(...)I Evans ładnie! Jak na takiego młodzika to naprawdę imponuje, doświadczenie sportowe mniejsze, a jak widać bez kompleksów pędzi!
(...)
Bodaj 14 start w MŚ więc doświadczenie jakieś jest.
mazee napisał(a):EE i RK na SS18 pojechali szybciej od Prokopa i Novikowa![]()
mam tylko jedno pytanie, co na to viper?
adolfik9501 napisał(a):speedyzxz napisał(a):adamlen napisał(a):(...)I Evans ładnie! Jak na takiego młodzika to naprawdę imponuje, doświadczenie sportowe mniejsze, a jak widać bez kompleksów pędzi!
(...)
Bodaj 14 start w MŚ więc doświadczenie jakieś jest.
fkuzi555 napisał(a):@viper
Jak pamiętam ostatnie to chyba 2l kit-cary w okolicach końca lat '90, które potrafiły na asfalcie wszystko. A później nie pamiętam, żeby taka sytuacja miała miejsce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości