Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):woocasch - i wlasnie o to chodzi o czym napisales. Myslisz, ze nie cieszy mnie fakt, ze Kubicy tak dobrze idzie? Jasne, Ze jest to zadowalajace. Ale mamy po prostu zjawisko Manii, ktora od obiektywnych i rozsadnych nieraz trzyma sie naprawde daleko.
Domson napisał(a):
0:32 Tu tez ładnie Robert poszedł ogniem tak samo jak Wurce![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pOMbclm9oo
Miałem być na rajdzie, ale...lipa z czasem.
Moja 10:
Ogier - Sordo - z tym , że Ogier może nie ukończyć.
Neuviel
Latvala
Novikow - Hirvo - jak popada to Hirvo dzwon
Ostberg
Andersson
Kościuszko - nie ukończy już w piątek, albo gruba awaryja w sobotę
Kubica w pierwszej 7-8.
Z tym, że może się okazać, że Robert, na bardziej krętych os-ach może lać naszego exportowego zawodnika, po 2-3 sek .
Na sobotę zapowiadają opady, będzie się działo.gregortest
N2
Prywatna wiadomość
scooby14444 napisał(a):Matthias Schmidt napisał(a):woocasch - i wlasnie o to chodzi o czym napisales. Myslisz, ze nie cieszy mnie fakt, ze Kubicy tak dobrze idzie? Jasne, Ze jest to zadowalajace. Ale mamy po prostu zjawisko Manii, ktora od obiektywnych i rozsadnych nieraz trzyma sie naprawde daleko.
Mam wrażenie ze niektórym żal pupę ściska ze przyszedł Kubica i od razu zaczął masakrycznie klepac naszego wiecznego studenta. Zaczął startować i kręci czasy na poziomie zeszłorocznego Ogiera a tu się pisze że to "zadowalajace" ....a zachwycanie się tym to przejaw Kubicomanii... Nie mam pytań.
Domson napisał(a):Ale dzisiaj emocje w WRC2. Przerzucają się z Evansem prowadzeniem
Wczoraj ciekawostka taka wyszła. Opony dla WRC2 są twardsze niż te w WRC. Ciekawe czemu, szczególnie że mniejsza moc w WRC2
MSG Racing napisał(a):Ktoś pisał, że u nas liczy się sukces i za tym idą ludzie kibicować. Owszem, jest to racja, też to zauważyłem. Myślę, że jest to spowodowane jeszcze siedzącą w tym kraju komuną i tym, że wtedy była dana osoba prowadzona a wokół niej propaganda. Nie dosłownie z tym jest związane ale pośrednio.
Ale tak to jest że ludzie chcą się utożsamiać ze zwycięzcami, a nie wiecznymi uczniami.
Jeśli ktoś nadal nie widzi jaka jest różnica między to kierowcami to ja nie wiem....
Matthias Schmidt napisał(a):Latvala frunie na Panzerplatte. Neuville chyba musi skupic sie juz na obronie przed Sordo, bo jakos przyspieszyl...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości