Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 20:06

mazee napisał(a):viper, hejterze, twoj kosciuszko juz nie jedzie, kubica jedzie, jakies pytania?

Zawiść przez ciebie przemawia, wiec przyhamuj i przetłumaczyć sobie słowo hejter, bo widzę ze często jest ono nadużywane, a chyba nie wiesz co ono oznacza. Kosciszko jest tak samo mój jak twój o i to samo sie tyczy Kubicy.
viper
S2000

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 20:14

Gracko napisał(a):Viper zrozum kibice wyposzczeni rajdowego sukcesu na arenie międzynarodowej i wszyscy widzą łącznie z kierownictwem fabryk że Kubica jest bardzo bardzo szybki i zdeterminowany do tego aby zdobyć szczyt to się wszyscy cieszą. To się nazywa optymizm a czasem nawet hura optymizm i bardzo dobrze o to w kibicowaniu chodzi żeby trzymać za swojego kciuki i czekać czy wygra z Czechami , Niemcami, i innymi zawodnikami.
Rozumiem że można kogoś nie lubić z jakiegoś powodu i dać temu wyraz ,ale naprawdę wystarczy to zrobić raz i dać sobie spokój bo takim słabym malkontenctwem narażasz się na śmieszność i to już nie jest fajne. Odpuść sobie Twoja postawa nie ma sensu. Kombinujesz jak koń pod górę z teoriami spisku na temat szybkości Kubicy i nie dziw się że wszyscy tu się jeżą bo to słabe jest no i ciężko odnaleźć jakąś logikę w tym co piszesz. Wydzwoni to wydzwoni wygra to wygra - ale po co marudzić na zaś skoro się ręce same do braw składają.

Nie rozumiem dlaczego twierdzisz ze ja kogoś nie lubię. Po za tym kolego albo kogoś oceniamy a wypadek jest na jego niekorzyść albo nie oceniajmy i bedZie po temacie. Nie ma tak ze widzę to co chce a to złe to zaslaniam oczy jak to sugerujesz. Ja mam w nosie czy sie komuś narażam czy nie, bo mam swoje zdanie poparte pewnymi faktami, ale nie podchodzę do tematu na zasadzie: jak ktos ma inne zdanie to jest be, a wielu niestety tak podchodzi dlatego tworzy sie syf. To znaczy zaraz jesteś HEJTEREM i to jest dla mnie chore podejście.
viper
S2000

Postprzez SOKÓŁ » piątek, 23 sie 2013, 20:16

mazee napisał(a):viper, hejterze, twoj kosciuszko juz nie jedzie, kubica jedzie, jakies pytania?

Dobra Panowie to nie temat o Robercie a o Michale więc może dajmy na luzz to raz a dwa rajd się jeszcze nie skończył więc wszystko się może zdarzyć mazze :wink: Można jednych lubić innych olewać ale to też nie do końca że Michał to jakiś laik a Robert mega gość bo to jest tylko i wyłącznie sport a wypadki chodzą po ludziach!!!
SOKÓŁ
A6

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 20:20

SOKÓŁ napisał(a):

Dobra Panowie to nie temat o Robercie a o Michale więc może dajmy na luzz to raz a dwa rajd się jeszcze nie skończył więc wszystko się może zdarzyć mazze :wink: Można jednych lubić innych olewać ale to też nie do końca że Michał to jakiś laik a Robert mega gość bo to jest tylko i wyłącznie sport a wypadki chodzą po ludziach!!!

Dokładnie tak jak mówisz. Jeżeli kibice podejdą to tematu wymiany zdań jak do zdrowej rywalizacji zawodników to bedZie fair play :wink:
viper
S2000

Postprzez kremer » piątek, 23 sie 2013, 21:50

viper wybacz, nie życzę sobie aby ktoś obrzucał mnie tu obelgami wiec kończę z tobą dyskusje. Nie trzymasz ciśnienia jak twój idol. Nie przestrzegasz reguł panujących na tym forum.
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez SebaSTI » piątek, 23 sie 2013, 22:48

Viper,kremer,mazee szkoda ze jesteście tyle lat na forum, a nie znacie jego regulaminu....to jest dopiero wstyd i o jakich tu regułach mówimy chyba braku moderatorów przez większość panowania tego forum...następne takie posty będę kasował i odpowiednio nagradzał.
SebaSTI
A6

Postprzez kuba.es » piątek, 23 sie 2013, 23:00

Wielkim fanem Michała nigdy nie byłem, ale zrobiło mi się go autentycznie żal. Miał w Niemczech szansę na przyzwoity wynik, wsiadł wreszcie do normalnego auta a tu taki klops. Może odłóżmy na bok szydercze komentarze na temat "bolących plecków Juniora" bo sprawa wygląda dość poważnie i po prostu nie wypada. Odpadł jeden z naszych i jak dla mnie nie ma z czego szydzić. Jeśli potwierdzi się diagnoza to może go zabraknąć na Polskim, a to jest spora strata dla widowiska. Wybieram się na Rally GB i mam nadzieję, że będzie komu pomachać biało-czerwoną flagą... Taki fajny rajd a na forum niepotrzebne piekiełko, widać emocje się udzielają :P
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty - dla szybkich kierowców." - Colin McRae
kuba.es
N3

Postprzez marrcus » sobota, 24 sie 2013, 02:12

Czyżby Kościuszko se wolne robił do 2 miesięcy, pewnie nawet mu to na ręke, bo start na Polskim to ryzyko oklepu.

:(
marrcus
N3

Postprzez krzysiekrwd » sobota, 24 sie 2013, 07:06

kuba.es do zobaczenia w walli :D :D
krzysiekrwd
N1

Postprzez jacko » sobota, 24 sie 2013, 09:17

kremer napisał(a):viper wybacz, nie życzę sobie aby ktoś obrzucał mnie tu obelgami wiec kończę z tobą dyskusje. Nie trzymasz ciśnienia jak twój idol. Nie przestrzegasz reguł panujących na tym forum.

kto jest idolem kolegi vipera, bublewicz, zasada, kajto, grzyb ? :D
jacko
A5

Postprzez viper » sobota, 24 sie 2013, 09:50

jacko napisał(a):kto jest idolem kolegi vipera, bublewicz, zasada, kajto, grzyb ? :D

Wszyscy ci co wymieniles tylko oni legendami zostali dopiero po swoich sukcesach no oczywiście oprócz grzyba.
viper
S2000

Postprzez Domson » sobota, 24 sie 2013, 10:51

viper napisał(a):
jacko napisał(a):kto jest idolem kolegi vipera, bublewicz, zasada, kajto, grzyb ? :D

Wszyscy ci co wymieniles tylko oni legendami zostali dopiero po swoich sukcesach no oczywiście oprócz grzyba.

Kajto legendą ? To interesujące 8)
Domson
A6

Postprzez adolfik9501 » sobota, 24 sie 2013, 11:57

Wiem co to problemy z plecami, więc współczuje Juniorowi tak kontuzji, jak i nieudanego w sumie występu.
Patrząc na odcinki kiedy jeszcze było ok, to widać, że Fiestą Junior osiąga poziom Prokopa, który też wyjątkowy nie jest, ale jeździ za swoje (nie żebym coś wypominał Michałowi ;) ). Osobiście mam nadzieję, że mimo biednego obecnego sezonu zobaczymy go jeszcze w 2014 w stawce MŚ, czy to WRC czy może WRC2.
V8 Supercars, Rajdy, IndyCar, F1
adolfik9501
N2

Postprzez Loeb1987 » sobota, 24 sie 2013, 20:46

Strasznie szkoda Michała, jechał całkiem przyzwoicie i była szansa na dobre punkty. Patrząc na to co się dzieje, to nawet na życiowy wynik. Mam nadzieję, że szybko się wykuruje na rajd Polski. Bo inaczej znowu Francuz ukarze naszych zawodników. Oczywiście jeśli zbierze kasę na S2000.
Loeb1987
A6

Postprzez Witcher1990 » niedziela, 25 sie 2013, 11:55

No myślę, że gdyby MK dojechał to życiówka byłaby prawie pewna.
Witcher1990
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata