Domson napisał(a):Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze mas zprzejawy trollowania viper:)
No wlasnie kto tu ma

Moderator: SebaSTI
Domson napisał(a):Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze mas zprzejawy trollowania viper:)
mazee napisał(a):ciekawe co bedzie pisal viper jak RK wskoczy na 7 miejsce w generalce?
pewnie "obiektywnie" napisze...mial chlopak szczescie bo MK nie ukonczyl rajdu...
SebaSTI napisał(a):Co tu dużo mówić....Roberto kończ sezon w WRC 2 i atakuj WRC!
mazee napisał(a): zdobyc tytul w wrc2
Domson napisał(a):kremer napisał(a):To co dziś robi Paddon jest niesamowite. Najgorsze miejsce to 7 w generalce:D w Skodzie S2000
Ciekawe czy utrzyma to tempo
przeciez teraz ma 11 czas
Matthias Schmidt napisał(a):Hlor - Ty nie rozumiesz podstawowej roznicy. Spora czesc z Was (ktorej, przepraszam, ale nie bylo kiedy w WRC nie jezdzil Kubica) jest Kubicomaniakami i jestescie zaslepieni tym, ze Kubica jezdzi w WRC2 i mu swietnie idzie.
Ja nie zaliczam sie do Waszego grona, wiec nie oczekuj, ze bede tak jak Wy podniecac sie czego to nie zrobil Kubica, ze traci do "ostro jadacego Latvali" tyle i tyle na kilometr, ze tak a tak wypada na tle Evansa, itd. I nie oczekuj, ze kazdy na tym Forum tak bedzie dzialal.
Niemniej jednak, nie jestem 'hejterem' Kubicy, wiec zapomnij o 'czystej zazdrosci' i 'wspominaniu o dzwonie'. Uwazam, ze Kubica naprawde doskonale radzi sobie i jest to duzy talent, ale jestem obiektywny to raz (a wiec nie staram sie juz koronowac Kubicy na rajdowego mistrza swiata), a dwa bardziej mnie interesuje to, co dzieje sie w czolowce generalki. Koniec kropka.
A Ty po prostu myslisz, ze jak ktos nie jest Kubicomaniakiem, to od razu zle mu zyczy. Ech... zaslepieni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości