Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez RallyMarco » piątek, 23 sie 2013, 17:21

[quote="Mad Max
Kościuszko na poziomie Polskiego podwórka jest na pewno w czołówce, na poziom światowy przekłada się to tak że jest średniakiem... tak średniakiem, jak bardzo duża ilośc kierowców która przewinęła się przez ten cykl, jeździ jak jeździ, ani to wstyd ani powód do dumy.
Całe to hejtowanie MK wzięło się tak naprawdę z tego całego PRowego pier!@#%$ i samych wypowiedzi MK - więc skoro tak to wygląda to się nie dziwię że większość tego forum wzięła sobie do serca to co zostało powiedziane (mimo że to bełkot dla niewtajemniczonego "ludu") i przy każdej okazji go z tego rozlicza.
Osobiście cieszy mnie fakt że mamy kogoś jeżdżącego w MŚ i moje zainteresowanie tą częścią rajdów jakby trochę wzrosło, zawsze to rodak któremu się kibicuje. Ja ten sezon traktuję z bardzo dużym przymrożeniem oka biorąc jedną rzecz pod uwagę że to jednak jego pierwszy sezon w aucie WRC a jego większość konkurentów jest już trochę w ten sprzęt wjeżdżona, dlatego swoje osądy na jego temat oraz jego umiejętności jeżdżenia i uczenia się zostawiam na kolejny rok który pokaże te elementy znacznie lepiej.[/quote]

MadMax ale mnie rozśmieszyłeś:D Michał wieczny student Kościuszko już nic się nie nauczy...fakty są takie że albo ktoś się nauczy auta- 2-3 rajdy i jedzie ile może...albo ktoś nie ma talentu i jedzie ile umie ew. ile się nauczy. DAjcie już wszyscy spokoj- ci co pierdzielicie że on sie musi jeszcze w Wurca wczuć...widać lubicie sie oszukiwać i bujać w obłokach...jedynie kto teraz może godnie PL zaprezentować to RK!! Ps. nawiasem mówiąc...uczyć to się może jeszcze RK...nie MK!!
Brak rajdów = niedotlenienie mózgu!! xD
RallyMarco
N3

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 17:22

MSG Racing napisał(a):
viper napisał(a):
Witcher1990 napisał(a):Viper, pozdro, serio pozdro jeśli uważasz że Evans czy Lappi to taki sam kaliber kierowcy jak Prokop z którym MK się ścigał

Ja nic nie uwazam dalem tylko do zrozumienia , ze w konsekwencji liczy sie tytuł, a w tej kwesti dzisiaj Kosciszko jest przed Kubica, ato czy go wyprzedzi okaże sie już nie bawem. Oczywiście wynika to z doświadczenia tych dwóch panów. Problem tylko w tym ze ze wielu tu gardzi jednym bo ma zbyt duże doświadczenia, a z drugiego, który jeszcze niczego nie osiągnął pomijając kilka błyskotliwych oesów robi sie już mistrza swiata. Najgorsze jest jednak to ze kibica zamiast wspierać jednego i drugiego to jeden jest tak jakby kością niezgody kosztem tego drugiego. Chyba tak nie powinno być.

Stary ale widać jak który jeździ. I co w jakim czasie osiągnął lub zaskoczył. Kosciuch w tym momencie osiagnął tyle co RK tylko zajęło mu to mega dużo czasu. Mówię o "tytule" zrobionym przy pannie w Fiescie GrN m.in. Jak dla mnie jest to tyle samo i RK tutaj wygrywa.
To są rajdy i powinno się kibicować temu kto jedzie szybko, bardzo szybko a nie uczy się auta i OSów 10lat. Do MK miałbym szacunek większy jakby mnie głupot pierdzielił, i miał inne podejscie do ludzi.
Widzę, że dwa wygrane rajdy nadal nie przemawiają do Ciebie. Spoko.
Robię Mistrza z RK to co robi i w jakim tempie daje jasno do zrozumienia, że tak potrafią nieliczni na tym globie. I na
chwile obecną może zdobyć tytuł choć wiadomo może się jeszcze sporo wydarzyć.

To ja do otwierania szampana poczekam. Rajdy to sport nie przewidywalny. Za duży w życiu rajdowym kubicy rzeczy sie wydarzyło zeby świętować sukces za nim bedZie meta.
viper
S2000

Postprzez SOKÓŁ » piątek, 23 sie 2013, 17:33

viper napisał(a):To ja do otwierania szampana poczekam. Rajdy to sport nie przewidywalny. Za duży w życiu rajdowym kubicy rzeczy sie wydarzyło zeby świętować sukces za nim bedZie meta.

Ot to to Viper :wink: A to nius z przed chwili z fejsa Huberta Ptaszka.

Kubica z przygodą ... Minął nas z lekko rozbitym autem i otwartą tylną klapą ale sądząc po zdjęciach i tym co widzieliśmy nie jest źle ... Ważne ze jedzie dalej
SOKÓŁ
A6

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 17:37

SOKÓŁ napisał(a):
viper napisał(a):To ja do otwierania szampana poczekam. Rajdy to sport nie przewidywalny. Za duży w życiu rajdowym kubicy rzeczy sie wydarzyło zeby świętować sukces za nim bedZie meta.

Ot to to Viper :wink: A to nius z przed chwili z fejsa Huberta Ptaszka.

Kubica z przygodą ... Minął nas z lekko rozbitym autem i otwartą tylną klapą ale sądząc po zdjęciach i tym co widzieliśmy nie jest źle ... Ważne ze jedzie dalej

Dobrze ze jedzie, bo następnym razem moze nie mieć tyle szczęścia. Evans go ciśnie i bledy zaczynaja sie pojawiać. Po czasie widać jednak ze mechanicznie auta nie uszkodził.
viper
S2000

Postprzez scooby14444 » piątek, 23 sie 2013, 17:56

viper napisał(a): Dobrze ze jedzie, bo następnym razem moze nie mieć tyle szczęścia. Evans go ciśnie i bledy zaczynaja sie pojawiać. Po czasie widać jednak ze mechanicznie auta nie uszkodził.

To nie żaden błąd, chciałbyś pewnie - ile by było wtedy piep..nia nie?
Robertowi na dobiciu, urwał się tylny spojler i wybił szybę. i co łyso?
scooby14444
N3

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 18:17

scooby14444 napisał(a):
viper napisał(a): Dobrze ze jedzie, bo następnym razem moze nie mieć tyle szczęścia. Evans go ciśnie i bledy zaczynaja sie pojawiać. Po czasie widać jednak ze mechanicznie auta nie uszkodził.

To nie żaden błąd, chciałbyś pewnie - ile by było wtedy piep..nia nie?
Robertowi na dobiciu, urwał się tylny spojler i wybił szybę. i co łyso?

Mi za co ma być lyso. Ty chłopie zaczynasz mieć jakieś kompleksy. Jestem pewien ze wszyscy jak tu są po tej informacji byli pewni ze co sie stało i ja tez. Przeczytales po wszystkim przyczynę rozbitej szyby i strugasz cwaniaka.
viper
S2000

Postprzez czarnyolek » piątek, 23 sie 2013, 18:22

Czy to jest wątek o Kościuszce, bo się pogubiłem?
czarnyolek
N3

Postprzez SOKÓŁ » piątek, 23 sie 2013, 18:24

scooby14444 Czy ty czytasz to co piszesz :?: Podałem niusa od Huberta prosto z odcinka.Ty już po dojechaniu do mety masz niusa więc w czym widzisz problem :?: Uwierz mi jak by było wiadomo prawie pół godziny przed Twoim postem co się stało to pewnie ktoś by napisał a nie każdy siedzi jak można zauważyć non-stop przed kompem i starasz się zrobić bałagan :!:
SOKÓŁ
A6

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 18:59

SOKÓŁ napisał(a):scooby14444 Czy ty czytasz to co piszesz :?: Podałem niusa od Huberta prosto z odcinka.Ty już po dojechaniu do mety masz niusa więc w czym widzisz problem :?: Uwierz mi jak by było wiadomo prawie pół godziny przed Twoim postem co się stało to pewnie ktoś by napisał a nie każdy siedzi jak można zauważyć non-stop przed kompem i starasz się zrobić bałagan :!:

Gościu jest niereformowalny.
viper
S2000

Postprzez kremer » piątek, 23 sie 2013, 19:07

Temat o Kościuszce = temat Kubica :) Nikt go nie ciśnie, żadne błędy tylko nie zamknęli klapy :lol: Viper wyczekujesz na obiektywnego dzwona RK.

Może Kościuch po badaniach wróci w systemie SR ? Swoją drogą to wiele mu rajdowania nie zostało w tym roku Polski i Walia, i to może być koniec jego przygody wielkiej. Chyba, że Naczelnik znowu wymyśli sponsora jakiegoś co da na wurca...
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez scooby14444 » piątek, 23 sie 2013, 19:21

do Vipera: Chwyciłeś informację że Robert jedzie z uszkodzonym autem i już wypisujesz farmazony, że Evans go ciśnie i błędy zaczynają się pojawiać. Mówi ci to już kolejna osoba, skończ trolować.
scooby14444
N3

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 19:25

kremer napisał(a):Temat o Kościuszce = temat Kubica :) Nikt go nie ciśnie, żadne błędy tylko nie zamknęli klapy :lol: Viper wyczekujesz na obiektywnego dzwona RK.

Może Kościuch po badaniach wróci w systemie SR ? Swoją drogą to wiele mu rajdowania nie zostało w tym roku Polski i Walia, i to może być koniec jego przygody wielkiej. Chyba, że Naczelnik znowu wymyśli sponsora jakiegoś co da na wurca...

Wy jesteście chorzy. No jasne bo statystycznie rozbita szyba z tylu oznacza nie domkniecie klapy :). Ty tez na pewno od razu to wiedziales :). Wszyscy twarzą madzrzy ale jak SOKÓŁ umieścił to info to przez pól godziny była tu cisza jak makiem zasiał, bo by sie kurde okażą ze viper jednak mógł mieć racje, a teraz wiadomo co sie stało to fanatycy szaleją.
viper
S2000

Postprzez viper » piątek, 23 sie 2013, 19:27

scooby14444 napisał(a):do Vipera: Chwyciłeś informację że Robert jedzie z uszkodzonym autem i już wypisujesz farmazony, że Evans go ciśnie i błędy zaczynają się pojawiać. Mówi ci to już kolejna osoba, skończ trolować.

To sie nie liczy bo ona ma tak samo krzywe spojrzenie jak ty :D
viper
S2000

Postprzez Gracko » piątek, 23 sie 2013, 19:50

Viper zrozum kibice wyposzczeni rajdowego sukcesu na arenie międzynarodowej i wszyscy widzą łącznie z kierownictwem fabryk że Kubica jest bardzo bardzo szybki i zdeterminowany do tego aby zdobyć szczyt to się wszyscy cieszą. To się nazywa optymizm a czasem nawet hura optymizm i bardzo dobrze o to w kibicowaniu chodzi żeby trzymać za swojego kciuki i czekać czy wygra z Czechami , Niemcami, i innymi zawodnikami.
Rozumiem że można kogoś nie lubić z jakiegoś powodu i dać temu wyraz ,ale naprawdę wystarczy to zrobić raz i dać sobie spokój bo takim słabym malkontenctwem narażasz się na śmieszność i to już nie jest fajne. Odpuść sobie Twoja postawa nie ma sensu. Kombinujesz jak koń pod górę z teoriami spisku na temat szybkości Kubicy i nie dziw się że wszyscy tu się jeżą bo to słabe jest no i ciężko odnaleźć jakąś logikę w tym co piszesz. Wydzwoni to wydzwoni wygra to wygra - ale po co marudzić na zaś skoro się ręce same do braw składają.
Gracko
A5

Postprzez mazee » piątek, 23 sie 2013, 19:56

viper, hejterze, twoj kosciuszko juz nie jedzie, kubica jedzie, jakies pytania?
mazee
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata