Moderator: SebaSTI
viper napisał(a):(...)Ja nie mówiłem ze on umie każdy zakręt. Ja tylko twierdze ze wielokrotne oglądanie onboarda ma na to wpływ, a on jest wyjątkowo na to nastawiony, a nie wierze w takie cuda ze gość z małym doświadczeniem podpina sie pod kopeckiego czy innych. To nie gra komputerowa.
viper napisał(a):300zx napisał(a):viper, to co powiesz na jazdę we mgle Kubicy i jego czasy na Kanarach? Dorwał onboardy nagrane we mgle i wykuł je na pamięć? Na pewno wielu zawodników wiele odcinków zna na pamięć jak choćby Loeb (wspominał o tym w swojej książce), ale z wykuwaniem wszystkiego na pamięć bym nie przesadzał. Robert to profesjonalista i wie, że nie ma drogi na skróty i tak samo przykłada się do nauki tworzenia opisu, jazdy na opis, a nie tylko wkuwa odcinki na pamięć
http://www.fiaerc.com/videogallery/deta ... and-Kubica - porównanie onboardu z kanarów Kubka i Kopeckiego. Tak wiem Robert jechał na miękkiej mieszance, ale w większej mgle niż Jan.
Wracając do rajdu to spodziewałem się dominacji Seba, ale nie, że Fordy i Cytryny będą, aż tak odstawać. Zobaczymy co będzie działo się na kolejnych odcinkach. Rajd zapowiada się bardzo ciekawie.
Ja nie mówiłem ze on umie każdy zakręt. Ja tylko twierdze ze wielokrotne oglądanie onboarda ma na to wpływ, a on jest wyjątkowo na to nastawiony, a nie wierze w takie cuda ze gość z małym doświadczeniem podpina sie pod kopeckiego czy innych. To nie gra komputerowa.
Domson napisał(a):no tak, Kubica ogląda onboardy i je analizuje, a inni popijają drinki przed oesami
jak zdobedzie MŚ to tez powiesz, ze dlatego ze nauczyl sie oesow na pamiec, a inni drinki popijali ? Jak jest wstanie sie nauczyc w duzej czesci oesu na pamiec, to tym lepiej chyba czy sie myle ?
ZbyszekChaosu napisał(a):Kościuszko 0,8 szybszy od Prokopa. Wiecie co się z Andersonem stało?
Swoją drogą to znowu im nawala system pomiarów czasów live.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości