Moderator: SebaSTI
dzanu napisał(a):Panie Marku aż tak kiepsko z frekwencją?
corados napisał(a):Wydłużanie terminu zgloszeń to trochę taka gra na zwłokę, kto się miał zgłosić to juz to zrobił. Organizatorom pewnie trudno przyzwyczaić się do 30-40 załóg w RSMP, ponieważ wpisowe stanowi lwią częśc budżetu. Patrząc na to co dzieje się w Wielkiej Brytanii czy we Włoszech to i tak nie mozemy narzekac.
Marek Kisiel napisał(a):Panowie powód jest prozaiczny i czysto ludzki. Błąd popełnili informatycy (nie popełnia błędów ten co nic nie robi) PZM wpisując błędną datę terminów nie taką jak w regulaminie - mój błąd, że tego nie wychwyciłem i jedynym rozwiązaniem żeby nikogo nie skrzywdzić było przesunięcie terminu zgłoszeń (za zgodą GKSS) na taki jaki był w formularzu.
Co do frekwencji zbyt duża nie jest (niestety) RSMP - 43, RPP - 40, Puchar Łużyc - 28 (w tym 8 D i 1 CZ) to jest stan na niedzielę.
Tak - przy oponach ustawionych na cięciach będzie stał sędzia zabezpieczenia.
Pozdrawiam!
corados napisał(a): Patrząc na to co dzieje się w Wielkiej Brytanii czy we Włoszech to i tak nie mozemy narzekac.
A frekwencja w amatorkach rośnie bo jest taniej. I nikt niechce iść wyżej bo koszty się zwiększają. Sorki za OTWloch a ty? napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=2571Lf2TCtI
Co do frekwencji to nie jest najlepiej ale spowodowane jest to kolejnymi obostrzeniami. Za to amatorka kwitnie, Ostatnio musiałem się prosić organizatora żeby jeszcze się zmieścić na listę. W polsce zawsze tak było że organizator wspierał się wpisowym albo biletami w innych dyscyplinach takie życie.
Jarek55511 napisał(a): A frekwencja w amatorkach rośnie bo jest taniej. I nikt niechce iść wyżej bo koszty się zwiększają. Sorki za OT
Jarek55511 napisał(a):Viper zgadzam się z Tobą,ale niektożi wolą jechać lancerami czy imprezami niż ośką w rpp. No i kjsy już większość nie jest na placach tylko próby drogowe.
Luxxx może tak tragicznie nie będzie. Oby nie zalało,bo w lipcu są aż 3 rajdy: karkonski, Bohemia i Kostelec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości