Moderator: SebaSTI
marrcus napisał(a):wanderer kiedyś lider jechał pierwszy i było szachowanie się co koniec etapu i niższe tempo liderów
Sebekrally napisał(a):A ja się zastanawiam czy na asfalt Citroen nie sięgnie po Kubicę?
Matthias Schmidt napisał(a):speedyzxz - a tak z czystej ciekawosci, jakich to przetasowan sie spodziewasz?![]()
Volkswagen na pewno zostanie niezmieniony. Zagadka jest za to Citroen - zarowno Mikko jak i Sordo maja kontrakty do koca tego roku i sam nie wiem jak to wszystko sie potoczy.
wanderer napisał(a):
Za to Kosciuszko w swoim szostym starcie na Sardynii pokazal, ze rozwojowym kierowca na pewno nie jest - to tak delikatnie ujmujac.
Bad-i napisał(a):wanderer napisał(a):
Za to Kosciuszko w swoim szostym starcie na Sardynii pokazal, ze rozwojowym kierowca na pewno nie jest - to tak delikatnie ujmujac.
Liczyles ze wygra?
Sebekrally napisał(a):A ja się zastanawiam czy na asfalt Citroen nie sięgnie po Kubicę? Przeciętny Hirvo który dodatkowo w tym roku ma pod górkę nie da rady.
Matthias Schmidt napisał(a):speedyzxz - a tak z czystej ciekawosci, jakich to przetasowan sie spodziewasz?![]()
viper napisał(a):Mnie sie wydaje ze citroen podejmie ryzyko z Kubica, bo do stracenia już nic nie ma. Hirvo i Sordo to są dobrzy kierowcy ale w skali sezonu nie błyszczą. Nie wierze zeby Kubica wrócił do F1 , dlatego jak sie pojawi okazja w wrc to na pewno ja wykorzysta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości