Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez woocasch » poniedziałek, 27 maja 2013, 10:43

Można by powiedzieć, że wreszcie robią to co powinni robić od początku sezonu. Ciekawe czy zmiana auta pociągnie za sobą zmianę dostawcy opon, oby tak. Drugie pytanie jakie przyszło mi do głowy, to czy w kalendarzu znajdzie się Rajd Polski i wtedy Lotos będzie miał trzech zawodników zdolnych walczyć o wygraną :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez luxxx » poniedziałek, 27 maja 2013, 10:59

woocasch napisał(a):Można by powiedzieć, że wreszcie robią to co powinni robić od początku sezonu. Ciekawe czy zmiana auta pociągnie za sobą zmianę dostawcy opon, oby tak. Drugie pytanie jakie przyszło mi do głowy, to czy w kalendarzu znajdzie się Rajd Polski i wtedy Lotos będzie miał trzech zawodników zdolnych walczyć o wygraną :)

Michał będzie jechał na Michelinach...D-macki idą do śmietnika, tam chyba nadają się najlepiej ;) Co do Polskiego takie słuchy chodzą, ze pojedzie. W końcu by był cały team Lotos'u
To je RALLY !
luxxx
N3

Postprzez Maxikitcar » poniedziałek, 27 maja 2013, 11:32

luxxx napisał(a):
jacq napisał(a):ktoś już scenariusz zmiany auta tutaj zapodał :lol: czyli teraz reszta sezonu to nauka nowego auta, więc jakie będą wypowiedzi przed/po/w trakcie rajdu to już przesądzone :D

Nauka nowego auta...Zapewne Kajto jak by wsiadł do Fiesty WRC od razu by robił super czasy...Każdy uczy się przez całe życie...ale co tam, zawsze można sobie w internecie popisać i być "mądrym"

Jakoś Kajto w Mitsubishi lancer ultraleggera sobie poradził i niemarudził ,chciałbym by wystartował tym miśkiem na barbórce ,a M.K se może w nowym sprzęcie co najwyżej ...puknąć w krawęznik na takim kręciołku :lol: , Robert Kubica też nienarzeka na różne auta WRC tylko wsiada i zapierd.la.Teraz czekamy na nowe news'y co M.K będzie przeszkadzać w fieście :D
Maxikitcar
N2

Postprzez luxxx » poniedziałek, 27 maja 2013, 11:42

Aha super porównanie jakiś "rajdzik" do Rajdu WRC...nie no gratulacje toku myślenia ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1300 metrów w Wieliczce ma się jak Dojazdówka w rajdzie WRC
To je RALLY !
luxxx
N3

Postprzez synek03 » poniedziałek, 27 maja 2013, 12:20

No to już nie ma wymówek, no może przez pierwszy rajd nowym wozem bym się nie czepiał (ale od czego są testy?) :wink:
rajd jest rajd ;]
synek03
N1

Postprzez speedyzxz » poniedziałek, 27 maja 2013, 12:43

No teraz to poziom Prokopa wymagany, a ten sporo punktował ostatnio.
A co z Guerra? Była by walka w 3 lidze WRC ;)
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Mr.J » poniedziałek, 27 maja 2013, 12:53

synek03 napisał(a):No to już nie ma wymówek, no może przez pierwszy rajd nowym wozem bym się nie czepiał (ale od czego są testy?) :wink:

No właśnie z tymi testami to słabo było, MK ciągle mówił, że na rajd jadą bez żadnych testów. Albo to PR-owa gadka była, albo rzeczywiście tak kiepsko z budżetem było/jest. Wielkich wyników się nie spodziewam, może po 2 rajdach będzie walczył z Prokopem, ale raczej marne szanse na to bez testów są. W końcu Prokop już "parę" rajdów za sobą ma w Fieście... Szkoda, że od początku MK nie jeździł w Fieście, tylko pakowali się w Mini złom. Może robiłby przyzwoite wyniki, jakiś dodatkowy sponsor by się załapał, ale to tylko gdybanie ;) Oby dojeżdżał do mety, to będzie git.
Mr.J
N2

Postprzez luxxx » poniedziałek, 27 maja 2013, 12:54

Testy teraz będą przed każdym rajdem. Więc porobi 2 razy więcej KM niż tym pierdzielonym Mini od makaroniarzy.
To je RALLY !
luxxx
N3

Postprzez jacq » poniedziałek, 27 maja 2013, 13:13

luxxx napisał(a):Nauka nowego auta...Zapewne Kajto jak by wsiadł do Fiesty WRC od razu by robił super czasy...Każdy uczy się przez całe życie...ale co tam, zawsze można sobie w internecie popisać i być "mądrym"

jak ktoś ma talent to tak będzie, a jak ktoś ma pieniądze będzie się uczyć pół sezonu albo całe życie.
Chcesz się założyć, że tak będzie?
www.rajdowy.blogspot.com
jacq
N2

Postprzez luxxx » poniedziałek, 27 maja 2013, 13:35

jacq napisał(a):
luxxx napisał(a):Nauka nowego auta...Zapewne Kajto jak by wsiadł do Fiesty WRC od razu by robił super czasy...Każdy uczy się przez całe życie...ale co tam, zawsze można sobie w internecie popisać i być "mądrym"

jak ktoś ma talent to tak będzie, a jak ktoś ma pieniądze będzie się uczyć pół sezonu albo całe życie.
Chcesz się założyć, że tak będzie?
'

Jak by miał kasę, to by jeżdził od początku Fordem...Tak na mraginesie, co Was boli, że on ma kasę ? Ukradł ją Wam, czy co ? Tak samo nie lubicie Sołka, Kołtuna, Ruty itp ?? Najlepiej by było, jak by każdy zajął się sobą.
To je RALLY !
luxxx
N3

Postprzez Maxikitcar » poniedziałek, 27 maja 2013, 13:41

Naszczęście za pieniądze niemożna wszystkiego kupić :wink:
Maxikitcar
N2

Postprzez Witcher1990 » poniedziałek, 27 maja 2013, 13:49

Jak by miał kasę, to by jeżdził od początku Fordem...Tak na mraginesie, co Was boli, że on ma kasę ? Ukradł ją Wam, czy co ? Tak samo nie lubicie Sołka, Kołtuna, Ruty itp ?? Najlepiej by było, jak by każdy zajął się sobą.

Polska mentalność- zazdrość i ból dupy bo ktoś ma a ja nie.
Natomiast po części wynika to też ze sposobu bycia Michała i jego wypowiedzi co już było wałkowane tutaj do mdłości.
Witcher1990
A6

Postprzez jacq » poniedziałek, 27 maja 2013, 13:55

luxxx napisał(a):Tak na mraginesie, co Was boli, że on ma kasę ? Ukradł ją Wam, czy co ?

co ty od wczoraj tu jesteś?
Witcher1990 napisał(a):Natomiast po części wynika to też ze sposobu bycia Michała i jego wypowiedzi co już było wałkowane tutaj do mdłości.

no właśnie o to się rozchodzi. Ja już jestem za stary, żeby komuś zazdrościć kasy, bo od tego mi nie przybędzie.
www.rajdowy.blogspot.com
jacq
N2

Postprzez luxxx » poniedziałek, 27 maja 2013, 13:57

jacq napisał(a):
luxxx napisał(a):Tak na mraginesie, co Was boli, że on ma kasę ? Ukradł ją Wam, czy co ?

co ty od wczoraj tu jesteś?
Witcher1990 napisał(a):Natomiast po części wynika to też ze sposobu bycia Michała i jego wypowiedzi co już było wałkowane tutaj do mdłości.

no właśnie o to się rozchodzi. Ja już jestem za stary, żeby komuś zazdrościć kasy, bo od tego mi nie przybędzie.

Zadałem proste pytanie, co ma moje bycie na forum od wczoraj ?
To je RALLY !
luxxx
N3

Postprzez Cendra » poniedziałek, 27 maja 2013, 14:31

Akropol juz odpada, a jeszcze pracują nad resztą kalendarza... Czyli okrojony sezon :/
Cendra
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata