Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez wanderer » czwartek, 28 mar 2013, 15:57

woocasch napisał(a):A obniżanie wartość WRC2 przez Naczelnika oznacza, że ostatnie trzy lata, gdy startowali w SWRC i PWRC to była strata czasu, bo jeździli w drugiej lidze, której nawet nie potrafili wygrać.

Fakt, czuć hipokryzją w tym stwierdzeniu. A od Portugalii stawka w WRC2 robi się naprawdę duża i prawdopodobieństwo przegranej z kimś z WRC2 będzie jeszcze większe niż np w Monte Carlo. A szanse na dojechanie w pierwszej dziesiątce raczej duże nie będą, bo w mało obsadzonym Meksyku ciężko było tego dokonać nawet wtedy, kiedy auto było sprawne.
wanderer
A6

Postprzez wiechu100 » czwartek, 28 mar 2013, 16:14

SOKÓŁ napisał(a):
woocasch napisał(a):.Już się nie mogę doczekać Portugali i porównania Michała z WRC2, oby kilku gości go wyprzedziło, z Robertem na czele :)

Już widzę ten lament jak Kościuch dojedzie powiedzmy na 19 w generalce a Robert zaliczy kolejnego dzwona :lol: Szybkie sprostowanie będzie że pierwszy rajd szutrowy liczący się w czymś i jeszcze nie był opanowany do końca!!

Wole RK ktory dzwoni ale pokazuje swiatowe tempo niz MK ktory albo dzwoni albo sie psuje albo wszystko na raz. A nawet jak nic z tych rzeczy nie ma miejsca to i tak jest daaaaaleko.
A co do nieodplatnego promowania Krakowa przez MK to juz rok temu je promowal nieodplatnie bo jest to jego rodzinne miasto ktoremu wiele zawdziecza. Kiedys dawali mu na to kase, teraz nie maja wiec jak moze to sie odwdziecza.
wiechu100
N3

Postprzez SOKÓŁ » czwartek, 28 mar 2013, 17:11

wiechu100 napisał(a):
SOKÓŁ napisał(a):
woocasch napisał(a):.Już się nie mogę doczekać Portugali i porównania Michała z WRC2, oby kilku gości go wyprzedziło, z Robertem na czele :)

Już widzę ten lament jak Kościuch dojedzie powiedzmy na 19 w generalce a Robert zaliczy kolejnego dzwona :lol: Szybkie sprostowanie będzie że pierwszy rajd szutrowy liczący się w czymś i jeszcze nie był opanowany do końca!!

Wole RK ktory dzwoni ale pokazuje swiatowe tempo niz MK ktory albo dzwoni albo sie psuje albo wszystko na raz. A nawet jak nic z tych rzeczy nie ma miejsca to i tak jest daaaaaleko.
A co do nieodplatnego promowania Krakowa przez MK to juz rok temu je promowal nieodplatnie bo jest to jego rodzinne miasto ktoremu wiele zawdziecza. Kiedys dawali mu na to kase, teraz nie maja wiec jak moze to sie odwdziecza.

Jak wspominałem wcześniej Kajetanowe płaczki woleli by żeby najlepiej Michała nie było a Robert dostał połowę kasy na dzwony. W takim wypadku może by przynajmniej Kajto miał pół pokoju więcej albo przynajmniej garderobę :lol:
SOKÓŁ
A6

Postprzez matt » czwartek, 28 mar 2013, 17:17

Jak się można tak ekscytować Kościuszkiem to ja nie wiem :D przecież to wytwór marketingowy tylko :) Robi co mu ojciec każe, mówi co mu ojciec każe, a jak mu się fura zepsuje to go ojciec zjebie że się nią posługiwać nie umie :) taka prawda, więc powinniśmy współczuć Michałowi, a nie jeszcze go piętnować, bo wątpię żeby jakikolwiek inny kierowca miał taką presję jak on. Tak to jest jak rodzice spełniają swoje chore ambicje za pomocą dziecka :)

P.S. Radwańska też zaczęła święcić prawdziwe sukcesy dopiero wtedy jak jej ojciec przestał być trenerem. (co nie znaczy że Kościuszko kiedykolwiek miałby na nie szanse)
matt
N2

Postprzez SOKÓŁ » czwartek, 28 mar 2013, 17:26

Kolego ja się nim ekscytuję tylko po prostu ...... mnie to jak kilku Kajto fanów sieje farmazony a większość z nich nie jest jeszcze pełnoletnia.Wiadomo forum dobra opcja dla dzieci Neo do pokazania kto jest dobry a kto zły. Ale jak pewnie sam obserwujesz od kawałka czasu drobne przegięcie. Dla mnie cała familia może mu w ...... włazić ważne że jest jakiś gość który śmiga z Polską flagą na szybie po świecie i robi to dla przyjemności.Więc fajnie było by żeby kilka osób wypowiadających się tu pierw dowiedziało się kilku opcji np.na temat kasy przelanej przez LOTOS na 2 załogi a dalej na wypowiedzi wpływały by może normalne posty.

Prośiłem....niestety nic to nie pomogło, wiec nagroda świąteczna! _SebaSTI
SOKÓŁ
A6

Postprzez fotorobart_pl » czwartek, 28 mar 2013, 18:39

a jak za rok siądzie w fabrycznym Hyundai-ju to się wszyscy zdziwicie :lol:
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ Obrazek
fotografia rajdowa i nie tylko...
fotorobart_pl
A5

Postprzez Qbek » czwartek, 28 mar 2013, 18:41

SOKÓŁ napisał(a):Jak wspominałem wcześniej Kajetanowe płaczki woleli by żeby najlepiej Michała nie było a Robert dostał połowę kasy na dzwony. W takim wypadku może by przynajmniej Kajto miał pół pokoju więcej albo przynajmniej garderobę :lol:

Sokół masz ode mnie piwo! :D Piona!
Qbek
N3

Postprzez viper » czwartek, 28 mar 2013, 18:52

SOKÓŁ napisał(a):

No jak by nie patrzeć wszystko co związane z Kubica w rajdach jest zrzucane na naukę, bo dla innych Kościuszko to doświadczony zawodnik. Pytanie brzmi jak długo Kubica bedZie traktowany medialnie jak uczeń i kiedy bedZie miał presję na osiągnięcie jakiegoś celu.
viper
S2000

Postprzez MSG Racing » czwartek, 28 mar 2013, 19:36

Kajetanowe płaczki? Wole nim być niz slebym, głuchym i ze zdaniem wykreowanym przez pi-ar MK :roll:
Nie czaje Was. MK uczy się co roku od 6-7 lat ze srednimi wynikami i jest dobrze według Was.
RK jeździł sobie dla jaj, ot tak. Też ucząc się. A wyniki robiące tak czy inaczej szał. W sumie uzbiera się może półtorej do dwóch sezonów. I teraz nagle chcecie, żeby już wygrywał. Zastanówcie się o co wam kurna chodzi bo dramat z Wami.
RK ma pełne prawo do dzwonienia :!: Czy to się podoba takiemu użytkownikowi/fachowcowi jak Sokół czy nie.
MK powinien już dawno zapier.....ć jak RK i nie dzwonić. Mało tego z takim doswiadczeniem i obecnoscią w WRC powinien wiedzieć jakie auto jest dobre i mało awaryjne. A tak pokazuje tylko dziecinadę.
Kajto długo się męczył zanim mógł regularnie jeździć i w sumie jakby to podliczyć to też miałby krótszy czas niż MK.

Ale spoko ja się nie znam.....
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez gregortest » czwartek, 28 mar 2013, 19:49

Jak wspominałem wcześniej Kajetanowe płaczki woleli by żeby najlepiej Michała nie było a Robert dostał połowę kasy na dzwony. W takim wypadku może by przynajmniej Kajto miał pół pokoju więcej albo przynajmniej garderobę

Ty jak mantrę powtarzasz to do zrzygania. I niczym się nie różnisz od kiboli kopanej.
Zarówno ton i merytoryczność twoich wypowiedzi, jest denna i nic nie wnosząca, poza uzewnętrznianiem własnych flustracji, kłopotów z pozycją na baczność itp.

Robi co mu ojciec każe, mówi co mu ojciec każe, a jak mu się fura zepsuje to go ojciec zjebie że się nią posługiwać nie umie taka prawda, więc powinniśmy współczuć Michałowi, a nie jeszcze go piętnować, bo wątpię żeby jakikolwiek inny kierowca miał taką presję jak on. Tak to jest jak rodzice spełniają swoje chore ambicje za pomocą dziecka
-- Brawo.
I to jest słuszne.
Czytałem ten wywiad.
Ale tylko raz. To co mówi w nim JK, jest po prostu błazenadą, za wszelką cenę wybielającą MK. Jedzie przez chwilę po Kucharze a sam nie ma za grosz uczciwości w stosunku do własnego dziecka i do siebie.
gregortest
A5

Postprzez viper » czwartek, 28 mar 2013, 20:24

MSG Racing napisał(a):Kajetanowe płaczki? Wole nim być niz slebym, głuchym i ze zdaniem wykreowanym przez pi-ar MK :roll:
Nie czaje Was. MK uczy się co roku od 6-7 lat ze srednimi wynikami i jest dobrze według Was.
RK jeździł sobie dla jaj, ot tak. Też ucząc się. A wyniki robiące tak czy inaczej szał. W sumie uzbiera się może półtorej do dwóch sezonów. I teraz nagle chcecie, żeby już wygrywał. Zastanówcie się o co wam kurna chodzi bo dramat z Wami.
RK ma pełne prawo do dzwonienia :!: Czy to się podoba takiemu użytkownikowi/fachowcowi jak Sokół czy nie.
MK powinien już dawno zapier.....ć jak RK i nie dzwonić. Mało tego z takim doswiadczeniem i obecnoscią w WRC powinien wiedzieć jakie auto jest dobre i mało awaryjne. A tak pokazuje tylko dziecinadę.
Kajto długo się męczył zanim mógł regularnie jeździć i w sumie jakby to podliczyć to też miałby krótszy czas niż MK.

Ale spoko ja się nie znam.....

Z tymi samochodami to ja bym sie wstrzymał, bo Kasa na pewno nie jest z gumy i musza sie z nią liczyć. natomiast Kubica jestem pewien , ze nie musi i wcale bym sie nie zdziwił jak by budżet Kubicy w tym citroenie wcale nie odbiegal od budżetu kosciuszki. Jasne , ze w wielu kwestiach ojciec wybiela syna, ale z dwoma rzeczami na pewno ma racje.
1. jadą tym na co im starcza, bo chcą być w MŚ.
2. Co M. Kościuszko ma w wywiadach mówić, ze nie bedZie walczył tylko przyjeżdżał ostatni i dał przykład z bokserem, który przychodzi na ring i ma mówić , ze przyszedł dostać po gebie, a to z zarozumialstwem nic nie ma wspólnego. Porównanie Kajta do Kościuszko to trochę zafalszowany wynik , bo MŚ żądzą sie swoimi prawami, a fakt faktem Kosciszko był szybszy na polskim od Kajta. Oczywiście teoretycznie, bo do mety nie dojechał z własnej winy.
viper
S2000

Postprzez Domson » czwartek, 28 mar 2013, 22:07

Mam nadzieje, ze wkoncu wsiadzie do Fiesty z M-Sportu na Michelinach i ciekawe co wtedy jezeli strata bedzie taka sama. Zycze z calego serca by dostal tą fieste i te opony. :D
Domson
A6

Postprzez RallyMarco » czwartek, 28 mar 2013, 23:48

Sokół a tyś jest Kościuszkowy płaczek, aż Cie zżera że Twój cieniasek jak wężowa dupka nie umywa sie do Roberta i Kajta!! Najpierw Kajto a teraz już Roberta co niektórzy w temat cieniasa wciągacie...i wymyślanie że jeden ma pałac zamiast domu a drugi to dzwonnik- heh popatrzcie co ma cieniasek...pałacyk, niunie itd...i nikt na jego teren "domowy nie wchodzi" a Ci co myślą że Kajto mieszka w pałacu- podjedzcie sobie do Ustronia i zobaczcie jakie mieszkanko ma Kajto- ktoś ... głupote i wiara jak w kościele wierzy w każde słowo, chore. Robert może i dzwoni, ale jakie kur** mać tempo pokazuje, cieniasowi w tym samym aucie by klepał 3 sekundy na kilometrze jakby sie cieniaskowi autko nie psuło!!!!!!!!!! hahaha. Spokojnie Panowie, Roberta utemperują teraz trochę w citroenie i zacznie regulować tempo i bedzie git, Kajto znów zostanie MP a cienias jak to cienias bedzie sie "uczył" i psuł autko i będzie dalej mistrzem ale w mydleniu oczu Kowalskiemu:D:D po kiego hu** dalej ciągnąć ten temat!!!?? Sory ale to już tu jest chore, co się tu dzieje w tym temacie... :lol:
Brak rajdów = niedotlenienie mózgu!! xD
RallyMarco
N3

Postprzez posejdon » piątek, 29 mar 2013, 00:33

RallyMarco napisał(a):Sory ale to już tu jest chore, co się tu dzieje w tym temacie... :lol:

A co ma się dziać? Jest temat to pisać trzeba. A poziom treści większości postów odpowiada formie tytułowego jeźdźcy... Lubie sobie tu czasem wejść i poczytać awantury :lol: :lol: :lol: .
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Postprzez wiechu100 » piątek, 29 mar 2013, 01:16

SOKÓŁ napisał(a):Jak wspominałem wcześniej Kajetanowe płaczki woleli by żeby najlepiej Michała nie było a Robert dostał połowę kasy na dzwony. W takim wypadku może by przynajmniej Kajto miał pół pokoju więcej albo przynajmniej garderobę :lol:

Gratuluje Ci merytorycznych wypowiedzi. Jezeli chodzi o Kajetanowicza to chyba jest temat o nim, tam pisz co ma i od kogo bo ja nie wiem i mnie to nie interesuje. Wiem tylko, ze ma wyniki to i ma prawo zarobic na mieszkanie. Nie rozumiem skad wogole Ci do glowy przychodzi, ze ludzie oceniajacy obiektywnie starty MK sa kibicami Kajetanowicza ale teksty typu "placzki", "Kajtofani" zachowaj dla swoich kolegow.
P.S. Odezwal sie czlowiek z wieloma wiosnami na karku... Normalne posty zacznij od siebie, troche kultury i mniej przeklenstw.
wiechu100
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata