kostek45 napisał(a): Daj linka.
Proszę:
"przez Anbarra » czwartek, 28 lut 2013, 11:55
Wsiadlby Kajto do tego Mini, to sadze ze najpozniej po kilku odcinkach Kosciuchowi opadlaby szczena" .
Moderator: SebaSTI
kostek45 napisał(a): Daj linka.
(...)teksty w stylu, że Kajto to nawet tym Mini by dołożył Ogierowi 3 sek/km
kostek45 napisał(a):Chodzi mi o bardziej o te 3s/km i Ogiera.
kostek45 napisał(a): skoro jakichkolwiek pozytywów (czy to w wynikach, czasach na OS, czy wypowiedziach) brak?
SOKÓŁ napisał(a):A mi się wydaje że Kajetanowe płaczki znów będą robić wszystko żeby był bałagan!!!
Jak dla mnie w tym wątku skupiają się nasze najgorsze narodowe cechy:
- zawiść - jechanie po Michale, że syn - jakoś w wielu krajach kontynuowanie tradycji rodzinnych jest cenione, jakoś przyjmuje się do wiadomości, że ktoś kto od dziecka wyrastał w danym środowisku siłą rzeczy jest tym "przesiąknięty", jechanie po tym, że finanse ojca ułatwiły mu start - świat jest brutalny i tak poukładany, że "duży może więcej", a motorsport to nie jest zabawa dla biedaków;
- narzekactwo - że nie ma wyniku, że wszystko źle i w ogóle;
- "ja wiem lepiej" - każdy by lepiej zadysponował finansami LOTOS-u, każdy wybrały lepsze auto, lepszy program - itp. itd.
rajdowy1990 napisał(a):Moim zdanie nikt nie czepiał by się Michała gdyby miał w sobie więcej pokoryjakoś nigdy nikt nie czepiał sie Macka Oleksowicza że słabo jezdził w swrc a czemu?
A mi się wydaje że Kajetanowe płaczki znów będą robić wszystko żeby był bałagan!!!
![]()
![]()
zenzen23 napisał(a):rajdowy1990 napisał(a):Moim zdanie nikt nie czepiał by się Michała gdyby miał w sobie więcej pokoryjakoś nigdy nikt nie czepiał sie Macka Oleksowicza że słabo jezdził w swrc a czemu?
A mi się wydaje że Kajetanowe płaczki znów będą robić wszystko żeby był bałagan!!!
![]()
![]()
rajdowy1990 napisał(a):Co do wywiadu z wrc to wypowiedz Naczelnika jest normalna bo broni swojego syna jak każdy ojciec ,tyko ciekawe co będzie jak uda sie zmienic auto i opony na bardziej konkurencyjne a czasy się nie poprawią to co wtedy bedzie nie tak ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości