Moderator: SebaSTI
maro1000maro napisał(a):Zdecydowanie jestem anty kopciuszko. wstyd i dno mułu. itp... ale...
Wyobraźcie sobie że Kościuszko dostaje od Lotosu auto na rajd z oponami i paliwem. ale już jak coś popsuje to Kościuszko płaci ze swojej kieszeni. Urwany zderzak podobno 5 tys euro, koło około 20 tys euro itp... i jak tu jechać z czystą głową i odważnie? info sprawdzone 100% libacyjnie alkoholowoz przedstawicielem teamu.. trochę to zmienia postać rzeczy jak dla mnie ale nadal uważam że to dno i metr mułu
rallyfan2 napisał(a):maro1000maro napisał(a):Zdecydowanie jestem anty kopciuszko. wstyd i dno mułu. itp... ale...
Wyobraźcie sobie że Kościuszko dostaje od Lotosu auto na rajd z oponami i paliwem. ale już jak coś popsuje to Kościuszko płaci ze swojej kieszeni. Urwany zderzak podobno 5 tys euro, koło około 20 tys euro itp... i jak tu jechać z czystą głową i odważnie? info sprawdzone 100% libacyjnie alkoholowoz przedstawicielem teamu.. trochę to zmienia postać rzeczy jak dla mnie ale nadal uważam że to dno i metr mułu
A te zderzaki to ze złota czy może srebra? Nie uwierzę w takie bajki
woocasch napisał(a):Jeżeli układ jest faktycznie taki jak napisał maro1000maro to oznacza, że Lotos nieźle się zabezpieczył przed zbyt mocnym dzwonieniem. Ale chyba Michał znał warunki umowy w chwili jej podpisywania i nikt go nie zmusił do zaakceptowania takich warunków. Jasne jest, że każdy z nas mając odpowiednie zaplecze finansowe, podpisał by taki papier, bo jednak zaliczenie wszystkich rund WRC w aucie WRC to fajna przygoda. Tylko, że my nie opowiadamy, że mamy zadatki na mistrza świata, bo ja wiem, że jestem za stary i raczej brak mi odpowiedniego treningu i talentu. Michał wybrał takie auto, takie opony i niech z nimi sobie radzi. Gadanie, że Dmacki do Michelina tracą 1-1,5sek/km oznacza, że Prokop w tym roku to by prawie mieszał w czołówcea jak Novikov w zeszłym roku wygrał odcinek w Hiszpanii to gdyby jechał na Michelinach to zrobiłby niezły nokaut przeciwników
Ziggy napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kr ... omosc.html
To nie mogli wziąć RK
Tez Krakus...
żółtodziób napisał(a):Nie no, bez jaj, za darmo nakleja reklamę Krk na samochód i jeszcze źle, bo nie wzięli Kubicy? Sądzę, że gdyby mogli to by wzięli i Kościuszkę i RK i jeszcze przyczepili naszywkę Radwańskiej. Skoro tego nie zrobili to najwyraźniej nie mogli, być może słowem - kluczem jest tutaj "nieodpłatnie".
luks napisał(a):wez idz z takim Mini
mwieczor napisał(a):luks napisał(a):wez idz z takim Mini
E... coś Ty, przecież były teksty w stylu, że Kajto to nawet tym Mini by dołożył Ogierowi 3 sek/km
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości