Moderator: SebaSTI
SebaSTI napisał(a):To jest dramat! przecież się wypowiadał o spokojniej jeżdzie na os 9 nie rozumiem po co ćisnoł...nauka nauka, ale to jest bardzo niepokojące w końcu też po to jeżdzi żeby wygrywać;/
Domson napisał(a):Nie wiem, z ktorego portalu to wziales ale to nieprawda. Kubica sam powiedzial Erykowi Mełgwie , ze pcha reczny zamiast ciagnac. Zreszta, ktorys z przedstawicieli Citroena wtedy to potwierdzał
SebaSTI napisał(a):informacje wziął z WP czyli wirtualnych informacji... zastanawia mnie po co niektórzy siedzą na tym forum
koniec durnych postów na temat turbo dopalacza w postaci przycisku , zamiast normlanego ręcznego! , każdy taki post będzie usuwany
rallyfun napisał(a):SebaSTI napisał(a):To jest dramat! przecież się wypowiadał o spokojniej jeżdzie na os 9 nie rozumiem po co ćisnoł...nauka nauka, ale to jest bardzo niepokojące w końcu też po to jeżdzi żeby wygrywać;/
A skad ty wiesz co sie stalo i czy cisnal czy nie?
SebaSTI napisał(a):To jest dramat! przecież się wypowiadał o spokojniej jeżdzie na os 9 nie rozumiem po co ćisnoł...nauka nauka, ale to jest bardzo niepokojące w końcu też po to jeżdzi żeby wygrywać;/
takie jest moje zdanie po wcześniejszej jego wypowiedzi po OS 9 "- Po zapoznaniu wiedziałem, że będzie trudno, więc nie podejmowaliśmy żadnego ryzyka. , więc prosze czytaj ze zrozumieiem...
karally75 napisał(a):według onetu wypadek byl na dojazdówce
sloma_p napisał(a):Tja, wczoraj euforia, a dziś jak coś nie wyszło, to od razu dramat, irytacja, tragedia...Wrzućcie na luz, nawet nie wiemy, co się tak naprawdę stało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość