Moderator: SebaSTI
wrc1600 napisał(a):posejdon napisał(a):Robert zakończył pierwszy dzień z kompletem zwycięstw oesowych!!!!!!!!! To już nie są żarty. Chyba mamy polskiego kandydata na Mistrza Europy![]()
Wiem, że wyniki są dostepne ale musiałem to napisać.
Przy obecnym programie startów to niekoniecznie, predzej w WRC2 jesli poradzi sobie na szutrach.
posejdon napisał(a):To ma nie startować w pełnym cyklu?
posejdon napisał(a):To ma nie startować w pełnym cyklu?
posejdon napisał(a):Z góry przepraszam za być może laickie pytania ale ile rund wlicza się do generalki? Zawsze parę startów odpadało i myślałem, że tak jest też w tym roku.
Domson napisał(a):wrc1600 napisał(a):posejdon napisał(a):Robert zakończył pierwszy dzień z kompletem zwycięstw oesowych!!!!!!!!! To już nie są żarty. Chyba mamy polskiego kandydata na Mistrza Europy![]()
Wiem, że wyniki są dostepne ale musiałem to napisać.
Przy obecnym programie startów to niekoniecznie, predzej w WRC2 jesli poradzi sobie na szutrach.
Janek na serwisie mowil, ze RK jest bardzo szybki na sniegu i lodzie , i na szutrze tez powinien byc, wiec bedzie ciekawie
posejdon napisał(a):Z góry przepraszam za być może laickie pytania ale ile rund wlicza się do generalki? Zawsze parę startów odpadało i myślałem, że tak jest też w tym roku.
Domson napisał(a):posejdon napisał(a):To ma nie startować w pełnym cyklu?
Szef eurosport events mowil, ze pracuja nad budzetem dla RK na rozszerzenie kalendarza erc
wrc1600 napisał(a): Inna sprawa ze niektóre slowa znacza kompletnie co innego dla nas i dla Roberta, np. uczy sie samchodu i zdobywa doswiadczenie wygrywajac wszystkie odcinki rajdu którego nigdy w zyciu nie jechal
deiman napisał(a):Domson napisał(a):posejdon napisał(a):To ma nie startować w pełnym cyklu?
Szef eurosport events mowil, ze pracuja nad budzetem dla RK na rozszerzenie kalendarza erc
Nie dziwie sie. Sam jego onboard ze strony ERC ma juz 1,6 tys "lajkow" na Facebook'u. Godzine temu byl 1 tys. Pozostale filmiki, po kilka. Przy takim zainteresowaniu jego osoba, pieniadze znajda sie na pewno.
wrc1600 napisał(a):...póki co priorytetem jest WRC.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości