Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez gregortest » sobota, 9 mar 2013, 20:53

Tak samo mógł odpuścić Mini kupić sobie wypasioną chatę jak jego kolega z Lotosu i śmigać w Polsce jakimś pługiem jedni zbierają znaczki inni chcą startować Wurcami

Jak na razie to miszczunio, umie tylko wydawać kasę, i to nie swoją. Nie wnikam w szczegóły - taki jego zawód - SYN.
A od Kajetanowicza, się człowieku od....bo z domu nie był bogaty, a to co posiada, uzyskał tylko i wyłącznie CIĘŻKA SWOJĄ PRACĄ - szacun.

nie mam o czym tu z wami rozmawiac. ani czasu ani ochoty.
macie oczywiscie racje jestescie wybitnymi ekspertami w temacie a ja się wygłupiłem wogóle podejmując temat.

Skoro jesteś taki obiektywny, to proszę bardzo podyskutujmy.
Jeździłeś ? masz licencję ? jak można wiedzieć gdzie jeździłeś?
Chcesz dyskusji na poziomie? Prosże bardzo.
JA nie wyszydzam, tylko piszę o faktach. Jeźdże w miarę możliwości na MŚ i widzę co się dzieje.
To jak ? udowodnić Ci że kopciuszko to cienias ?
I że bawi się w kierowcę rajdowego, a nim nie jest.
Jest 100 argumentów nie do podważenia, które w każdej chwili jestem w stanie pokazać.
gregortest
A5

Postprzez zenzen23 » sobota, 9 mar 2013, 20:59

gregortest napisał(a):
Jak na razie to miszczunio, umie tylko wydawać kasę, i to nie swoją. Nie wnikam w szczegóły - taki jego zawód - SYN.

JA nie wyszydzam, tylko piszę o faktach. Jeźdże w miarę możliwości na MŚ i widzę co się dzieje.

:?
zenzen23
N2

Postprzez krzysiek_swrt » sobota, 9 mar 2013, 21:08

niektórzy się tak jarają tym że michał jako jedyny trzymał tempo lapiego ,no łaski nie robił już będzie chyba blisko 10 lat jak jeździ w rajdach topowymi furami z tego ponad połowe za granicą ,a Lappi jeździ ile rok dwa wziął się z nikąd,przyjechał na nieznany sobie rajd wcześniej mało kto o nim słyszał wcześniej a piszecie o nim jak o jakimś góru pokroju Loeba.
krzysiek_swrt
N3

Postprzez viper » sobota, 9 mar 2013, 21:57

Dajcie chłopaki spokój z tym kosciuszkiem. Jak kogoś denenerwuje to mam receptę. Niech nie ogląda tych reklam po wiadomościach i nie słucha jego wywiadów w mediach i gwarantuje , ze nie bedZie sie denerwował. Ja tak robię :D . Jak sobie kase zorganizował niech sobie jezdzi. Przecież wiadomo, ze nie dostał jej za umiejętności tylko za układy, ale bicie piany nic nie daje no chyba, ze nabija posty, a już ma ich wiecej niż kajto w tym okresie. On jest celebrytą, a pisanie o nim wprowadza tylko kłótnie nie potrzebne i ferment. Dzisiaj są takie czasy, ze rządzi pieniądz i układy.
viper
S2000

Postprzez okun911 » sobota, 9 mar 2013, 22:06

zenzen23 napisał(a):
wiechu100 napisał(a):
2. Nikt Michalowi nie kazal jechac Mini, mial pelne prawo wybrac auto z M-Sportu

Tak samo nikt nie bronił wybrać Kajetanowi innego auta ,a jednak używa Subaru

No tak mógł Kajto wybrać S2000 i zaliczyć 3-4 rajdy w RSMP bo na więcej by nie starczyło.

A Kościuszko zamiast wybrać Fiestę albo DS3 na normalnych oponach na 8-10 rund europejskich żeby pokazać jaki jest szybki to woli pozwiedzać Świat w Mini, w którym co chwilę są problemy z silnikiem, przegrzewają się opony, koła się wyginają bez powodu, karzą mu czyścić drogę itd.
okun911
N2

Postprzez Witcher1990 » sobota, 9 mar 2013, 22:37

To nie Olimpiada żeby reprezentował kraj
Witcher1990
A6

Postprzez bzinek » sobota, 9 mar 2013, 23:24

Zajcev napisał(a):Kolejna pętla za nami, jak widać Michał jedzie nadal z głową, kontroluję sytuację. Lata spędzone w mistrzostwach świata nie idą na marne, ogromne doświadczenie procentuję, czego dowodem jest pierwsza dziesiątka, z dużą szansą na wskoczenie wyżej w klasyfikacji generalnej rajdu. Myślę, że po drugiej pętli dziś, Michał wskoczy do pierwszej 8'ki , biorąc pod uwagę warunku panujące na rajdzie, to ile problemów mają inni kierowcy, można z czystym sumieniem pochwalić jazdę naszego rodaka, który godnie reprezentuję nasz kraj na arenie WRC. :)

dawno się tak nie uśmiałem :mrgreen: , Zajcev zostałeś nowym specem od PR miszcza

PS.bolszewik nadciąga po punkt(y) 8)
Leszek Kuzaj - Powrót Króla Młynarzy
bzinek
N3

Postprzez Domson » sobota, 9 mar 2013, 23:46

DS3 nie można "kupić" na zachciankę. Citroen sam decyduje, czy powierzyć danemu kierowcy ten samochód czy nie. To tak offtopowo, bo ktos wspomnial wyzej, ze DS3 :P ( chociaz wiadomo, ze za odpowiednia sumke wszystko mozna kupic :D )
Ostatnio edytowano sobota, 9 mar 2013, 23:49 przez Domson, łącznie edytowano 1 raz
Domson
A6

Postprzez Zajcev » sobota, 9 mar 2013, 23:47

Niestety można zauważyć, że w Mini naszego rodaka, pojawiły się problemy techniczne, jednak mimo wszystko, notuje on czasy w pierwszej 15tce klasyfikacji generalnej rajdu. Świadczy to o ogromnej determinacji. Mimo przeciwności, nasz zawodnik walczy notując bardzo dobre czasy, jednocześnie kontrolując Novikova, który jedzie za nim, zachowując bezpieczny dystans. Niestety przed nami jeszcze 3 odcinki, jednak mam nadzieję że Mini dowiezie Michała do mety tego etapu, jak i później do mety rajdu. Dzięki czemu będziemy mogli świętować kolejny sukces naszego zawodnika i kolejne punkty w WRC. Pomimo ciągłej walki z samochodem, Michał nadal zajmuję doskonałe 10 miejsce w klasyfikacji generalnej rajdu, z dużymi szansami na awans. Pozostało z niecierpliwością czekać na pozostałe odcinki.
Ostatnio edytowano sobota, 9 mar 2013, 23:52 przez Zajcev, łącznie edytowano 1 raz
Zajcev
N4

Postprzez Domson » sobota, 9 mar 2013, 23:50

Zachowuje bezpieczny dystans ? PRzeciez Novikov odrabia po ponad minute na jednym oesie : D
Domson
A6

Postprzez Zajcev » sobota, 9 mar 2013, 23:56

Domson napisał(a):Zachowuje bezpieczny dystans ? PRzeciez Novikov odrabia po ponad minute na jednym oesie : D

Spokojnie ;) Michał ma dużo większe doświadczenie, kontroluje sytuację. Przy takiej "walce" Novikova dużo łatwiej o błąd młodego kolegi ze wschodu i zakończenie rajdu, jeśli jednak przewaga MK będzie dużo mniejsza, Michał spokojnie przyspieszy, oddalając się od Novikova. :mrgreen:
Zajcev
N4

Postprzez zenzen23 » sobota, 9 mar 2013, 23:58

Coś się zadziało, na 6 punkcie kontroli Michał tracił ponad 3 minuty do Novikava
zenzen23
N2

Postprzez wiechu100 » niedziela, 10 mar 2013, 00:00

Zenzen23, to jest ironia
Zajcev napisał(a):Spokojnie ;) Michał ma dużo większe doświadczenie, kontroluje sytuację. Przy takiej "walce" Novikova dużo łatwiej o błąd młodego kolegi ze wschodu i zakończenie rajdu, jeśli jednak przewaga MK będzie dużo mniejsza, Michał spokojnie przyspieszy, oddalając się od Novikova. :mrgreen:

Zajcev napisał(a):Niestety można zauważyć, że w Mini naszego rodaka, pojawiły się problemy techniczne, jednak mimo wszystko, notuje on czasy w pierwszej 15tce klasyfikacji generalnej rajdu. Świadczy to o ogromnej determinacji. Mimo przeciwności, nasz zawodnik walczy notując bardzo dobre czasy, jednocześnie kontrolując Novikova, który jedzie za nim, zachowując bezpieczny dystans. Niestety przed nami jeszcze 3 odcinki, jednak mam nadzieję że Mini dowiezie Michała do mety tego etapu, jak i później do mety rajdu. Dzięki czemu będziemy mogli świętować kolejny sukces naszego zawodnika i kolejne punkty w WRC. Pomimo ciągłej walki z samochodem, Michał nadal zajmuję doskonałe 10 miejsce w klasyfikacji generalnej rajdu, z dużymi szansami na awans. Pozostało z niecierpliwością czekać na pozostałe odcinki.
wiechu100
N3

Postprzez SebaSTI » niedziela, 10 mar 2013, 00:02

Witcher1990 napisał(a):To nie Olimpiada żeby reprezentował kraj

mylisz sie, w każdej dyscyplinie reprezentuje sie swój kraj....patriota wielki....
SebaSTI
A6

Postprzez jacq » niedziela, 10 mar 2013, 00:02

Zajcev na rzecznika Michała! :lol:
www.rajdowy.blogspot.com
jacq
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata