Jarek55511 napisał(a):szirer205xs napisał(a):mysle że dla MK ten rajd jest taki sam jak np dla Sordo. Poprostu walka o przetrwanie i dojechanie do mety.
Każdy rajd dla MK będzie walka o przetrwanie i dojechanie do mety. Viper i to mnie najgorzej wkurza,że Ci co mają kase nie dają tym utalentowanym a sami robią z siebie pośmiewisko. I nie chodzi tu tylko o MK. Jak czytałem wywiad z kolesiem starszym który nie robi wyników i mówi że nieda kasy na sponsoring młodych bo niechce mieć ich na sumieniu jak się zabiją to jest dla mnie chore. Niech powie że jest sknerą i czego się dorobił sam chce wykorzystać a nie mydli oczy. To lepiej niech Ci młodzi jeżdżą po ulicach i zabijają nie winnych ludzi. U nas się nic nie zmieni jak ktoś nie zrobi wyniku w WRC! I dlatego chciałbym żeby Kubica wybrał WRC i wystartował w paru rajdach asfaltowych i wtedy nasze hieny by się zabrały za temat rajdów. Bo myślę że byłby wysoko a nawet mógłby wygrać na asfalcie.
Kolego jego pieniądze i może sobie wydawać je gdzie chce. Zresztą sponsrowanie i pomaganie może się pózniej zakończyc jak było to w wypadku Hołowczyca. tak jak pózniej ktoś wspomniał posypały się gromy po Hołku. Nie było wtedy tak dostępnego internetu ale sprawa obiła się dosyć głosnym echem, i zamiast medialnego sukcesu była spektakularna klapa gdzie w dodatku niesłusznie niektóry oskarżali Hołowczyca. Wystarczy poczytać gazety z tamtych lat. W Hołowczyc Menegmant startowało wtedy dwóch zawódników Wojtek Zaborowski i zapomniany Wojtek Musiał który również miał bardzo ciężki wypadek podczas treningów gdzie zginął wtedy jego pilot- Piotr Bożek. Sorry za OT