Moderator: SebaSTI
Gąsior napisał(a):Agrest napisał(a):(....)
Dla mnie największym zaskoczeniem in minus jest Sordo. Jak na niedawnego następce Loeba jazda pomiędzy Solbergiem, który już raczej schodzi ze sceny, a Hanninenem, który de facto dopiero zaczyna przygodę z WRC-ami to lekka ujma.
Matthias Schmidt napisał(a):Ogier i Volkswagen ida na mistrzaMikko zdaje sie ze moze sie pogrzebac tym wystepem... oczywiscie jeden rajd niczego jeszcze nie oznacza. Na razie walka jest baardzo interesujaca
Wolalbym zeby wygral Latvala lub Ostberg. Swoja droga dla tego drugiego szacun, jedzie nieeezle
wrx napisał(a):ciekaw ze nie jedziecie po Sołku - a nawet wychwalacjie, a przegrywa z Nka
Kościuch, Sołek - GAZU
bzinek napisał(a):.to mój ostatni post dotyczący Miszcza.![]()
Karol napisał(a):Zgadza się, że Sołowow to przede wszystkim biznesmen, ale to przecież pełnoprawny rajdowiec, który ma parę osiągnięć na swoim koniec, i spore doświadczenie w rajdach zarówno w Polsce jak i w europie. Więc nie wiem dlaczego niektórzy piszą o nim jak o hobbyście, który wsiada do rajdówki raz na jakiś czas - bo takie odniosłem wrażenie. Dlatego też nie wolno przesadzać w drugą stronę. Sołowow to taki sam kierowca rajdowy - profesjonalista jak Kajetanowicz czy Kościuszko właśnie. Różnica taka, że po rajdzie zajmuje się biznesem a Kajto i Kościuszko dorabiają po codrivach, w szkołach jazdy itd
Gąsior napisał(a):Nie dasz rady. To wciąga jak dłubanie słonecznika
wanderer napisał(a):Sołowow zaczynał zabawę w rajdy w wieku, w którym większość zawodników myśli o zakończeniu kariery.
Ps.sołek walczy z grondalem, więc enki zawsze dobrze jechały w szwecji.przypominam to naszybszy rajd w kalendarzu znawcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości