Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Uddeholm Swedish Rally

Postprzez moto_angel » piątek, 8 lut 2013, 11:07

seal napisał(a):Jeśli moto_angel masz EN połapany to najlepiej radia słuchaj, bez opóźnień będziesz miał komentarze zawodników i nawet google niepotrzebne :wink: .

Czułem że ktoś coś napisze o mojej uwadze hehe
Niestety w pracy radio mam zablokowane ale pewnie nie tylko ja śledzę wyniki w robocie hehe
Englisha mam średnio oblatanego ale jak ktoś cokolwiek kuma to zrozumie moim zdaniem zresztą Nasze rodzime portale korzystają z tych samych źródeł.
Kto pyta nie błądzi jednak jak napisałem jeżeli dobrze zapyta się wujka google odpowiedź zawsze się znajdzie :)
Tak czy siak macie 3 linki :)

Zapowiada się mega interesujący rajd i jestem pewien że nie jeden kierowca wypadnie z trasy wliczając w to również Skandynawów co zresztą widać po wynikach ;)
Ciekaw jestem tylko czy Ogier i jego talent oraz tysiące km testowych dadzą mu zwycięstwo bo Crashtvala jeszcze ma dużo odcinków żeby coś zmajstrować czego mu nie życzę.
A Nasz reprezentant... hmm oby dojechał do mety i końca sezonu a w przyszłym roku R5 mu życzę chyba że jeszcze obecne wozy wrc będą jeździć :)
Wymienię się kartkami polskich zawodników oraz ogólnie rajdowymi z autografami lub bez :)
moto_angel
N3

Postprzez moto_angel » piątek, 8 lut 2013, 11:10

makki napisał(a):
moto_angel napisał(a):
makki napisał(a):Do: moto_angel - wypadałoby podać źródło tych informacji, bo to przecież nie jest Twoja twórczość. :wink:

Ale niech Wam będzie ;)

Dobrze Wiesz że to nie chodzi o nie umiejętność szukania danych w internecie, a o zwykłą rzetelność wobec twórcy. Korzystasz z czyjejś pracy - podaj źródło.
Tak jest elegancko. :D

Po przeczytaniu nie mogłem się wprost powstrzymać...
Chyba jakaś uczelnia "wyprała" Ci mózg z tym podawaniem źródeł ;)
Jednak skoro tak uważasz to napisz do naszych rodzimych portali bo nigdzie nie znalazłem informacji skąd mają wyniki ;)

Dajmy już spokój, śledźmy wyniki, komentarze i piszmy opinie :)
Wymienię się kartkami polskich zawodników oraz ogólnie rajdowymi z autografami lub bez :)
moto_angel
N3

Postprzez moto_angel » piątek, 8 lut 2013, 11:12

Sebekrally napisał(a):Zobaczcie wynik Sołka bardzo ładnie się zapowiada, zwykle na pierwszych odcinkach śpi :D

Chyba Sołek ma apetyt na zwycięstwo :)
Trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!!
Oby tak dalej :)
Ostatnio edytowano piątek, 8 lut 2013, 11:22 przez moto_angel, łącznie edytowano 1 raz
moto_angel
N3

Postprzez kremer » piątek, 8 lut 2013, 11:14

Hirvonen przesadził trochę. Trzeba kibicować Loebowi i Pontusowi :)
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez moto_angel » piątek, 8 lut 2013, 11:25

kremer napisał(a):Hirvonen przesadził trochę. Trzeba kibicować Loebowi i Pontusowi :)

Pontus to młodzian a już często widywaliśmy sensacyjne wyniki na kilku oesach lub 1 dniu a potem wiadomo jak to się kończyło choć pilota ma doświadczonego w bojach i w dodatku z tytułami mistrzowskimi więc kto wie jak wynik na mecie będzie :)
Hirvonen to zagadka dla wielu kibiców bo owszem Latvala objeżdżał go w Fordzie a potem musiał mu ustępować bo tamten dzwonił i miał mniej pkt. ale ciekaw jestem czy wróci w WRC2 bo nigdzie nie ma info jak poważną miał przygodę a dwukrotne opuszczenie drogi na jednym odcinku nie oznacza uszkodzonej klatki.
moto_angel
N3

Postprzez seal » piątek, 8 lut 2013, 11:28

Kurcze kibicuję drugiemu Sebastianowi :D .
seal
A5

Postprzez moto_angel » piątek, 8 lut 2013, 11:34

seal napisał(a):Kurcze kibicuję drugiemu Sebastianowi :D .

Tylko pytanie który to dla Ciebie ten drugi ;)
W wynikach drugi jest Loeb a ogólnie mówi się że Seb2 to Ogier ;)

Loeb na pewno wybrał Szwecję jako wyzwanie i chwała mu za to, niech ciśnie i wywiera presję na kierowców VW a my będziemy mieli show :)
moto_angel
N3

Postprzez seal » piątek, 8 lut 2013, 11:35

Nie ten co u kremer-a.
Ciekawe co z samochodem Miko bo czas nie rewlacyjny na OS3.
Ostatnio edytowano piątek, 8 lut 2013, 11:37 przez seal, łącznie edytowano 1 raz
seal
A5

Postprzez kremer » piątek, 8 lut 2013, 11:36

Śnieg jest to klatki nie uszkodził po rolce malej :) Pontus mieszka niedaleko oesów. Sporo pojeździł na śniegu w swoim życiu i nawet wurcem startował dwa razy przed tym rajdem wiec czuje się tutaj jak ryba w wódzie tzn zalewie :)
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez seal » piątek, 8 lut 2013, 11:44

kremer napisał(a):Pontus mieszka niedaleko oesów. Sporo pojeździł na śniegu w swoim życiu i nawet wurcem startował dwa razy przed tym rajdem wiec czuje się tutaj jak ryba w wódzie tzn zalewie :)

U nas niektórzy mieli podobne warunki na polskim i tak dobrze im nieszło :evil: . Pytam dlaczego :?: . Nie wiem czy jest to kierowca jednego rajdu. Zobaczymy.
Nawet Sołowow w radiu przemówił w PL :!: .
Ostatnio edytowano piątek, 8 lut 2013, 11:49 przez seal, łącznie edytowano 1 raz
seal
A5

Postprzez koyack » piątek, 8 lut 2013, 11:48

Sołek chyba klepnie Juniora na 3 os-ie :D
koyack
N1

Postprzez Domson » piątek, 8 lut 2013, 11:49

Już klepnal.... 11 sec szybciej :roll:
Domson
A6

Postprzez suchoklates » piątek, 8 lut 2013, 11:50

A Mike Solo mówił w radiu po polsku! Jako "best friend" dziennikarza:D
Suchoklates
- Fahrwerk / Suspension -

Elbflorace
Formula Student Team TU Dresden e.V.

http://www.elbflorace.de
suchoklates
N1

Postprzez moto_angel » piątek, 8 lut 2013, 11:51

kremer napisał(a):Śnieg jest to klatki nie uszkodził po rolce malej :) Pontus mieszka niedaleko oesów. Sporo pojeździł na śniegu w swoim życiu i nawet wurcem startował dwa razy przed tym rajdem wiec czuje się tutaj jak ryba w wódzie tzn zalewie :)

Jakby oprócz śniegu odpukać napatoczyło się drzewo to różnie mogłoby być...

Hirvo sam powiedział: On the previous stage in one fast corner I lost a rear and went off. Later we hit a snowbank again and we rolled once and landed into a ditch.
Więc spoko, jedzie dalej i oby nie było już ani przygód ani konsekwencji tego co było :)
moto_angel
N3

Postprzez Sebekrally » piątek, 8 lut 2013, 11:51

W pojedynku Michałów górą senior :wink:
Sebekrally
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata