Przecież, aż się prosi o relacje live z tego dnia w TV. O SR już dużo się mówiło. Jest dobre jak jedzie mało wurcow. Pomyślcie, ze Latvala Novikov Hanninen wylatują dnia pierwszego i nie ma kogo oglądać

Moderator: SebaSTI
kremer napisał(a):Taaa Kosciuch mnie goni, ale się nie dam. Bo będziecie się śmiali ze mnie
Przecież, aż się prosi o relacje live z tego dnia w TV. O SR już dużo się mówiło. Jest dobre jak jedzie mało wurcow. Pomyślcie, ze Latvala Novikov Hanninen wylatują dnia pierwszego i nie ma kogo oglądać
viper napisał(a):..., a czyja to wina , ze wylatują.
seal napisał(a):viper napisał(a):..., a czyja to wina , ze wylatują.
Nauka rosyjska zna przypadki, że wylecieli, nie ukończyli rajdu i wygrali klasę
Tylko gdzie tu rywalizacja i duch sportu
piotr stryjek napisał(a):seal napisał(a):viper napisał(a):..., a czyja to wina , ze wylatują.
Nauka rosyjska zna przypadki, że wylecieli, nie ukończyli rajdu i wygrali klasę
Tylko gdzie tu rywalizacja i duch sportu
A gdzie jest duch rywalizacji i sportu, jeżeli zawodnik, który na swojej oficjalnej stronie ma cytat z jakiegoś artykułu "Jest następcą Hołowczyca i Kubicy" (?????) traci na 20 km odcinka 3.29 minuty i leją go R1 (klasa 9 to chyba R1)? o R3 nie mówiąc?
viper napisał(a):kremer napisał(a):Taaa Kosciuch mnie goni, ale się nie dam. Bo będziecie się śmiali ze mnie
..., a czyja to wina , ze wylatują.
piotrg napisał(a):piotr stryjek - A gdzie jest duch rywalizacji i sportu, jeżeli zawodnik, który na swojej oficjalnej stronie ma cytat z jakiegoś artykułu "Jest następcą Hołowczyca i Kubicy"
łomatko to ty na jego stronę wchodzisz
scooby14444 napisał(a):Ja pierdziele. rzeczywiście!!! wchodzę na stronę Kościuszki a tam WIELKI NAPIS: JEST NASTĘPCĄ HOŁOWCZYCA I KUBICY!!! Boże 2 w jednym, i rajdowiec i kierowca F1. Naprawdę trzeba mieć coś nie tak pod kopułą żeby takie coś na stronie umieścić!
Zajcev napisał(a): ale z tego co widzę to nie są jego słowaraczej pretensje do autora stwierdzenia:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości