przez żółtodziób » piątek, 18 sty 2013, 03:09
Gryczyński powiedział... A może sam się podzielisz swoją wiedzą którą wyniosłeś z praktyki rajdowej? Kuźwa, ja nie jestem fanem Kościuszki, dla mnie te wszystkie zapowiedzi, ze będzie walczył o tytuł to jest dowód na to, że chyba powinien zmienić dilera, bo kompletnie urwał mu się kontakt z realem, ale do ciężkiej cholery - ten wątek jest o RMC czy po to,zeby jechać po Kopciuchu? Wchodzę po raz któryś, bo chcę zobaczyć co ludzie sądzą na temat tego co się dzieje ww rajdzie, no to kurna czytam o tym jaki cienki jest Kosciuszko. Co to wnosi do tematu? Nic. Tacy jesteście kozacy? No to moze sami wystartujcie w RMC i pokażcie młodocianemu jaki z niego leszcz. Ten cienias rozjechałby was wszystkich na wstecznym biegu. Nie mówię, że należy go z tego powodu wielbić i całować w dupę, nie mówię też,ze te jego buńczuczne zapowiedzi nie wyglądają żałośnie, ale macie do cholery jakiś problem, żeby przejść nad tym do porządku dziennego? Ma sponsorów to jeździ, nie podoba się to trudno. Mnie się w tym kraju nie podoba wiele rzeczy, od rozpieprzonej w cztery dupy infrastruktury zaczynając a na ryżym krętaczu kończąc. Wysokie Juniora mniemanie o sobie to nawet nie jest piąta setka moich zmartwień, mówiąc bardziej wprost zwisa i powiewa mi że się przechwala w jakiejś lokalnej gazecinie, podobnie jak zwisa mi i powiewa ile Mini-Bayerische-Mist-Wagenów zdąży strzaskać zanim spokornieje. Jeśli macie z tym jakiś problem to otwórzcie w tym celu extra nowy wątek i tam sobie używajcie do woli. To,że ktoś ma z tym problem to też mi w zasadzie zwisa i powiewa, czego nie da się powiedzieć o przekopywaniu się przez dziesiątki nic nie wnoszących tekstów żeby znaleźć jeden który jest naprawdę na temat. Pomyje będą w wydzielonym wątku to zwyczajnie nie będę tam wchodził i po sprawie.