Myślę, że się mylisz, pieniądze tak samo dawniej się pozyskiwało jak i teraz

Tylko były inne czasy gospodarczo, więcej chcieli dawać.
Ogier pozostaje cały czas tam gdzie był już parę oesów, więc pewnie do Loeba już nie uda się dorównać z czasem. Chociaż to Monte, wszystko może sie wydarzyć ale nie ma w stawce nikogo z większym doświadczeniem niż Loeb

Sordo jest dla mnie zaskoczeniem in plus, spodziewałem się że więcej będzie tracił z uwagi na to, że jest dużo śniegu, ale to za to wypracował sobie na asfalcie przewagę. Wilson chyba się przeliczył z młodzieżowym składem, braknie po prostu szybkości kierowców żeby walczyć z VW i Citroenem. Novikow jechał na kolcach, a zdaje ta pętla jest obfita w śnieg. Niemniej, wychodzi na to, że wygra OS8. Latvala trochę słabo, a przecież na zakończenie 2012 na asfaltach gonił Loeba. Mam taką hipotezę, że z uwagi na to, że Ogier rozwijał auto to jest ono bardziej pod niego robione, ale nie będzie tego można potwierdzić przed połową sezonu. A nikt nie ma wątpliwości, ze Fiesta dla Jariego nie miała już tajemnic. Dzisiaj trochę spokojniej wszystko, przynajmniej na pierwszej pętli, bez większych przetasowań. Bouffier moim zdaniem jedzie zgodnie ze swoimi możliwościami, jest za czołówką ale sporo przed resztą prywaciarzy, i strata też jest przyzwoita.