Moderator: SebaSTI
rypley napisał(a):(12 - Kościuszko Michał / Szczepaniak Maciej): We touched something in the snow, it was very slippery, my rear tyre is maybe damaged, we had bad luck.
adamlen napisał(a):Nawet się nie wam nie chce spojrzeć na splity i komentarze na mecie gdzie widać, że był szybszy od Prokopa o 10s w połowie oesu a później miał małą przygodę.
maro1000maro napisał(a):tomson napisał(a):maro1000maro napisał(a):no i kosciuch ograł prokopa na tym odcinku niewiele tracąc do francuza w o wiele lepszym samochodzie....
ten francuz po 10 odcinkach du var dostawał od Kubicy ponad 9,5 minuty w tym o wiele lepszym samochodzie, pzdr
a co to za roznica ile dostawal od kubicy? najpier wieszacie psy na kosciuchu ze i tak jak naprawione auto bedzie mial to bedzie dostawal od prokopa a teraz jak mu wlal 10 sekund to szukacie znowu innych przykladow i innych kierowcow. rzeczywiscie jest tutaj front przeciwko kosiuchowi. zadnym jego fanem nie jestem nie bylem i nie bede ale obiektywizmu w was zero.
a porownanie kosciucha z kubica to jakis dobry zart chyba. na miejscu kubicy to bym sie na ciebie obrazil.
jak kuchar za kase polsatu jechal accentem takiej zolci w kraju nie bylo. jak kosciuch bil sie z lappim na polskim tez. wtedy byl dobry ze jako jedyny dogania fina a teraz zly? jakos na polskim jako jedyny doganial fina. i nie wazne czy dlatego ze mial lepsze auto od innych polakow. prawda jest taka ze mial. kazdy inny tez moglby miec ale nie mieli.
maro1000maro napisał(a):patrząc na twoje teksty: "turlaj dropsa" to ciekawe kto się zacietrzewia.
jak inteligencja ci nie pozwala wyciągnąć wniosków apropo porównania kopciuszki do kubicy po takim wpisie:
1. no i kosciuch ograł prokopa na tym odcinku niewiele tracąc do francuza w o wiele lepszym samochodzie....
2. ten francuz po 10 odcinkach du var dostawał od Kubicy ponad 9,5 minuty w tym o wiele lepszym samochodzie
to juz nie mój problem.
kosciuch jest jedynym polakiem w MC i ja mu kibicuje mimo ze nigdy go nie lubiłem. ale jestem polakiem.
BartekRally napisał(a):Zostało 20km + dojazdówka do serwisu, pewnie będą duże straty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości