Moderator: SebaSTI
scooby14444 napisał(a):Zajcev napisał(a): i w radiu rajdowym podłożyli dźwięk zamiast Mini, traktora, który akurat był w pobliżu
To ty jesteś tym ekspertem co rozpoznaje przez radio internetowe, czy wtryskiwacz niedomaga w mini, i to jeszcze na wolnych obrotach na mecie??SZACUN
Karol napisał(a):Rozumiem też, że nie wszyscy są wielbicielami talentu Michała, ja również do zwolenników nie należę ale po co pisać co oes te same słowa. Co najmniej jest to nudne. Napiszę jeszcze, że Wy siedzicie w domu, pierdzicie w stołek i wylewacie żale na forum a on jedzie autem WRC
Karol napisał(a):Ciekawe czy np niemieccy pasjonaci rajdów tak pisali nt Warmbolda, który był ich jedynym przedstawiciel w aucie WRC, a wyniki wiadomo jakie miał.
wanderer napisał(a):Karol napisał(a):Rozumiem też, że nie wszyscy są wielbicielami talentu Michała, ja również do zwolenników nie należę ale po co pisać co oes te same słowa. Co najmniej jest to nudne. Napiszę jeszcze, że Wy siedzicie w domu, pierdzicie w stołek i wylewacie żale na forum a on jedzie autem WRC
Krytykujesz innych, ale sam niewiele wnosisz swoim wpisem i nie wiem jak Ty, ale ja nie mam problemów z nadmiernym uwalnianiem gazów.Karol napisał(a):Ciekawe czy np niemieccy pasjonaci rajdów tak pisali nt Warmbolda, który był ich jedynym przedstawiciel w aucie WRC, a wyniki wiadomo jakie miał.
Ale Warmbold jeździł za swoje (ew. za pieniądze taty) a to zupełnie co innego niż jeżdżenie za pieniądze spółki której większościowym udziałowcem jest Skarb Państwa.
scooby14444 napisał(a):Kosciuszko nigdy nie był szybszy od Prokopa i nigdy nie będzie, mówienie o regularnym objeżdżaniu Prokopa to mżonki, takie są fakty. Ja oceniam Kościuszkę tylko przez pryzmat jego szybkości na odcinkach. Przecież on wsiadając do samochodu WRC jest skazany na ostatnie miejsca w klasie, zdobywanie punktów wchodzi w grę tylko w słabo obsadzonych rajdach, gdzie wielu zawodników się wyruszy. W związku z tym nasuwa mi się naturalne pytanie, po co? Jaki w tym sens, wydawać ogromne pieniądze Lotosu na cały cykl WRC w topowym samochodzie. Jakie są właściwie założenia tych startów. Przecież za te pieniadze mogli by obydwaj (razem z Kajetanowiczem) zaliczyć cały cykl ERC w autach s2000, tylko ze wtedy w jednakowych autach okazałoby się czarno na białym kto jest cienki ja d... węża....
scooby14444 napisał(a): Jaki w tym sens, wydawać ogromne pieniądze Lotosu na cały cykl WRC w topowym samochodzie. Jakie są właściwie założenia tych startów. Przecież za te pieniadze mogli by obydwaj (razem z Kajetanowiczem) zaliczyć cały cykl ERC w autach s2000, tylko ze wtedy w jednakowych autach okazałoby się czarno na białym kto jest cienki ja d... węża....
Karol napisał(a):Ciekawe czy np niemieccy pasjonaci rajdów tak pisali nt Warmbolda, który był ich jedynym przedstawiciel w aucie WRC, a wyniki wiadomo jakie miał.
Karol napisał(a):Sama obecność Kościuszki w pełnym cyklu, w samochodzie najszybszej klasy jest po prostu miła, dla mnie, jako Polaka. Nie mieliśmy reprezentanta w tej klasie od czasów Kuchara. Rozliczać będzie można dopiero po sezonie, uważam, że rozsądne jest oczekiwać po Juniorze paru finiszów w pierwszej 10tce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość