Moderator: SebaSTI
scooby14444 napisał(a):Poza tym jezdzi za kasę Lotosu, czyli spółki skarbu panstwa, więc mamy prawo domagać sie aby dali kase komuś kto bedzie godnie reprezentowal polskich kibicow!.
gregortest napisał(a):Coś mi się zdaje, jakieś przeczucie mi to mówi, że w tym roku będzie grubo.
I karta się odwróci od Loeba.
I Hirvonena.
Ale Fordy wysoko i razem.
gregortest napisał(a):Coś mi się zdaje, jakieś przeczucie mi to mówi, że w tym roku będzie grubo.
I karta się odwróci od Loeba.
I Hirvonena.
Ale Fordy wysoko i razem.
kostek45 napisał(a):bzinek, a czemu nie?
d-z rallyfans napisał(a):Pewnie, domagajcie się Komisji Śledczej albo zainteresujcie sprawą Macierewicza![]()
![]()
wrc1600 napisał(a):Sprawa jest prosta nie kazdy kierowca rajdowy jest tak dobry jak Loeb czy Ogier i nie mozna od od niego oczekiwac takich wyników. I Michal o tym dobrze wie dlatego robi co robi i jezdzi czym jezdzi.
seal napisał(a):wrc1600 napisał(a):Sprawa jest prosta nie kazdy kierowca rajdowy jest tak dobry jak Loeb czy Ogier i nie mozna od od niego oczekiwac takich wyników. I Michal o tym dobrze wie dlatego robi co robi i jezdzi czym jezdzi.
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Fajnie, że robi to co lubi.
Problem w tym, że sposób w jaki kreuje swoją osobę pozostaje w sprzeczności z osiągnięciami.
Brak skromności i narzekanie na sprzęt budzi w internautach niechęć do jego osoby.
Pomimo tego jako miłośnik rajdów kibicuję Lotos Team WRC !
wrc1600 napisał(a):Jakie to typowo polskie, zmieszac z blotem Polaka który jako jedyny startuje autem WRC w MS. Abstrachujac od jego wyników i wypowiedzi, poziom wypowiedzi "fanów rajdowych" siega poziomu forum interii czy innych tabloidów. Widzialem wiele rajdów WRC i kibiców z róznych stron swiata, rozmawialem z wieloma z nimi i nigdy nie slyszalem zeby np. Czesi tak sie odnosili do Prokopa, nawet Anglicy o Wilsonie sie tak nie wyrazaja. Sprawa jest prosta nie kazdy kierowca rajdowy jest tak dobry jak Loeb czy Ogier i nie mozna od od niego oczekiwac takich wyników. I Michal o tym dobrze wie dlatego robi co robi i jezdzi czym jezdzi.
wrc1600 napisał(a):Trzeba sie cieszyc ze jest i rodak i polski team w WRC po tylu latach posuchy.
wrc1600 napisał(a):Nie przykladam wiekszej wagi do wywiadów bo nie zmienia one mojego zdania o tym na co stac kierowce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość