sebaWRC napisał(a):Fajnie jakby Oleksowicz do RSMP wrócił i pokazał czego się nauczył jeżdżąc w MŚ.
Spełniły się moje oczekiwania

Moderator: SebaSTI
sebaWRC napisał(a):Fajnie jakby Oleksowicz do RSMP wrócił i pokazał czego się nauczył jeżdżąc w MŚ.
sebaWRC napisał(a):sebaWRC napisał(a):Fajnie jakby Oleksowicz do RSMP wrócił i pokazał czego się nauczył jeżdżąc w MŚ.
Spełniły się moje oczekiwania
sebaWRC napisał(a):Wraca wracaWielu w niego nie wierzy,Ja szczerze mówiąc też byłem wątpliwy co do jego umiejętności...ale fakt faktem,że to było kilka lat temu.Przebrnął ME,MŚ więc chyba to w las nie pójdzie,z resztą zobaczymy na świdnickim.
Furti napisał(a):Jeśli Kajto pójdzie w ERC, to spodziewajcie się więcej powrotów:)
Zoe napisał(a):
21.5. Ze względów bezpieczeństwa, zabrania się mocowania kamer/obiektywów na zewnątrz samochodu (wysięgniki, przyssawki, uchwyty, itp.), które wystają poza obrys karoserii. Każdy stwierdzony taki przypadek może skutkować nałożeniem jednej z kar zgodnie z art. 152, 153 MKS wg uznania ZSS.
Na całym świecie można, tylko nie w PIONIERSKIEJ POLSCE, gdzie rajdy są tak popularne, ze durnymi przepisami trzeba ograniczać chęci i ilość zawodników startujących w rajdach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości