Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):Wlasnie, dlaczego Kosciuszko nie zglosil sie do Prodrive?
Jestem ciekaw jak pojdzie Fordom. Sklad maja bardzo mlody. Wierze, ze dojedzie chociaz dwoch kierowcowNo i zastanawia mnie forma Hanninena. Volkswageny beda calkiem mocne, moze Ogier znajdzie sie w Top5.
Jarek55511 napisał(a):makki napisał(a):Jarek55511 napisał(a):Ja myślę że wygra niespodziewanie Ogier. A M-sport to Ostberg i Novikov a Quatar to Neuviel i Hanninen? A mówili że Neuviel w fabryce
Dlaczego niespodziewanie ? Przecież jest jednym z najpoważniejszych kandydatów do wygranej. Jest Francuzem (znajomość tras) jest bardzo szybki i będzie prowadził prawdopodobnie szybki samochód.
no bo samochód nie pewny
Jarek55511 napisał(a):Ja myślę że wygra niespodziewanie Ogier. A M-sport to Ostberg i Novikov a Quatar to Neuviel i Hanninen? A mówili że Neuviel w fabryce
moto_angel napisał(a):Loeb może motywację do WRC miał już znikomą ale myślę że brał również Ogiera pod uwagę bo było widać że gość już dwa lata temu potrafił z nim wygrać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości