Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):Citroen wzorem tu tez nie jest Sylwek. Stracili dwoch bardzo utalentowanych zawodnikow (Ogi, Thierry).
Mini, a raczej BMW dalo dupy i wolalbym zeby ten cyrk sie juz skonczyl. Bez pieprzenia w stylu "moze Szwecje pojedziemy". Niech to po prostu zniknie i bedzie swiety spokoj.
Booogi napisał(a):Przypomina mi się frustracja Ogiera, który musiał stosować się do team orders, chociaż był w stanie wygrać z Loebem rajd. Przeszedł do VW, przez rok nie mógł wygrywać rajdów. Teraz wraca w aucie WRC, ale tytułu z Loebem już nie wygra, a to był chyba jego główny cel. Do tego czeka go rok niepewności jak spisze się auto. Może okazać się, że będzie dwa lata w plecy. Gdyby został w Citroenie tytuł w 2012 roku był realny...
bimber napisał(a):Booogi napisał(a):Przypomina mi się frustracja Ogiera, który musiał stosować się do team orders, chociaż był w stanie wygrać z Loebem rajd. Przeszedł do VW, przez rok nie mógł wygrywać rajdów. Teraz wraca w aucie WRC, ale tytułu z Loebem już nie wygra, a to był chyba jego główny cel. Do tego czeka go rok niepewności jak spisze się auto. Może okazać się, że będzie dwa lata w plecy. Gdyby został w Citroenie tytuł w 2012 roku był realny...
a myślisz że jakby został w citroenie to by mu pozwolono wygrać z Loebem?? Bo mi się wydaje że nie bardzo. No cóż, trzeba jeszcze troch poczekać i zobaczymy jak to będzie w przyszłym roku. Wydaje mi się że będzie bardzo ciekawie
Booogi napisał(a):Decyzje Neuvilla to jest duża niespodzianka, w mojej opinii negatywna.
Przypomina mi się frustracja Ogiera, który musiał stosować się do team orders, chociaż był w stanie wygrać z Loebem rajd. Przeszedł do VW, przez rok nie mógł wygrywać rajdów. Teraz wraca w aucie WRC, ale tytułu z Loebem już nie wygra, a to był chyba jego główny cel. Do tego czeka go rok niepewności jak spisze się auto. Może okazać się, że będzie dwa lata w plecy. Gdyby został w Citroenie tytuł w 2012 roku był realny... A tak to Loeb pięknie zakończył karierę.
Teraz Neuville będąc w najlepszym zespole i mając perspektywy na bycie kierowcą nr 1 w Citroenie od przyszłego sezonu przechodzi do teamu bez przyszłości. Zobaczymy.
Citroen stracił drugiego przyszłego mistrza świata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości