Moderator: SebaSTI
gregortest napisał(a):To są zupełnie inne układy niż w WRC. Powiem tak. W WRC nie ma układów, jesteś dobry, masz promotora i kasę śmigasz.
A w polsce, to połowę kasy oddajesz pod stołem.
Air Black napisał(a): A wszyscy krzyczą,że Lotos wrzuca kasę w błoto w Kościuszkę, a kto wie ile lotos tam wkłada ?
Zrobił nam się rajdowy pudelek, pewnie jak co roku usłyszymy,że Kuchar odwiesza kask na kołek i wraca Hołek
PZM na ostatnią chwilę rzuci kalendarze, na dzień przed świętami regulaminy a ty się zawodniku martw, my bez Ciebie damy radę.
Air Black napisał(a):Tutaj zdajecie sobie sprawę,że nikt za darmo nie jeździ. A wszyscy krzyczą,że Lotos wrzuca kasę w błoto w Kościuszkę, a kto wie ile lotos tam wkłada ?
Może wcale nie więcej niż w Kajta tylko głupio by było mieć napis przez pół auta "dzięki tato!"
Zrobił nam się rajdowy pudelek, pewnie jak co roku usłyszymy,że Kuchar odwiesza kask na kołek i wraca Hołek![]()
Ja jestem Ciekaw co z tymi pucharami, cisza o Peugeocie, cisza o Fordzie a tym bardziej nie wiem kto ma wsiadać do Cirtoena DS3 R1 gdy 2 puchary R2.
PZM na ostatnią chwilę rzuci kalendarze, na dzień przed świętami regulaminy a ty się zawodniku martw, my bez Ciebie damy radę.
Hubertos napisał(a):Jakie R5, czy R2? Żartujesz sobie? Chyba będzie to jednak Polo,a nie 208, na pewno do gór.
kmederski napisał(a): Z regulaminu wynika, ze Reprezentacja Polski musi miec na kombinezonach logo PZM i nie wiem, czy nie takze godlo Polski. Ciekawe jak to zrealizuje Holek.
kmederski napisał(a):W zeszlym roku byl Prosperplastik i cos okraglego zielonego, a w tym roku tylko na poczatku to zielone.
mrmonk napisał(a):Zastanów się czemu odszedł Prosperplastik, zielone kółeczko i Lotos??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości