Martin Prokop jak widac po liscie - swoje marzenie spelni czyli jazda WRC (docelowo mialabyc Evo8 w 2004 roku) - dziwi mnie zgloszenie Tibora cserhalmiego w Evo - bo przed sezonem (jeszcze miesiac temu) byl na 95% zaangazowany w opcje z Subaru WRX STI... Beres wreszcie Hultajkiem...
Seat Sport pewnie bedzie wystawial druga Cordobe ale w dalszej czesci sezonu -w koncu małą mają czesi przerwe na zebranie budżetu...
OMV takze jedna Octavka - trojan chyba sie nie sprawdzal - chociaz ta octavia "potrojanova" (ktora była nota bene Jiri Volfa - kilka razy cordoba startowal w 2003) poszla do Jipocars czyli Martina Prokopa
Vojtechy nie narzekaja na brak kaski i tradycyjnie dwa Pugu 206 wystawiają - wspomniany wyzej Styllex zasponsoruje poraz kolejny Tomasa Engego (huraaaaaaaaa) w mocnej Foce - Wódkę możemy pić z okazji powrotu do zdrowia i sportu Pavla Valouska
Kopecky

fabiana wrc

Pech tradycyjnie Fordem (moze 2003? nie wydje mi sie jednak)
pozostaje kilka pytan i plusow - co z tymi Stankami i jemu podobnymi?? Wydaje mi sie, ze sa jeszcze rezerwy i czas, aby reszta budzety zamknela - mamy 10 WRC(nie licze kuzaja bo jemu opon z kolcami zabraknie) i jest sie z czego cieszyc. Jak ludzie wsiada w pozostale Octavie + Hultaj, ktory jest do obsadzenia to sie 15 WRC srednio znow zrobi
PS: patrze patrze i oczom nie wierze - gdzie jest
Tosovski, gdzie jest mistrz eNki
jandik - nie widze
arazima 
nie wspominajac juz o
stolfie - nie widze
knajzla w Octavii KIT CAR