Każdy filmik z tak uśmiechniętym Robertem to coś kojącego
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PKS07riQD4 ciekawy wywiad + tłumaczenie
czesc Robert, jak minął dzięn ?
RK
wszystko dobrze, próbowaliśmy samochód na odcinku gdzie jutro będziemy się ścigać,
Jest trochę podsterowności, trochę „rdzy” na mnie

od wielu miesięcy nie jeździłem.
ok. jeździłem normalnie autem, ale to zawsze jest bardzo emocjonujące zobaczyc tak wielu fanów, piękne !
Mam nadzieje ze będę dobrze spał i ze jutro czeka nas piękny dzień, dzień w którym będzie nowy start .... dla mnie.
AB
W Biella zrobił się prawdziwy szał , wszyscy są tutaj
RK
błąd, ponieważ jest Monza blisko, i wszyscy powinni być tam, a wszyscy przyszli tu,
Ma przyszły raz będę musiał wziąć pod uwage także to.
AB
jedna rzecz, Valentuno Rossi, powiedział, ze jest szczesliwy ze znowu może cie zobaczyc uśmiechniętego za kółkiem auta rajdowego.
RK
jesy mi bardzo przyjemni, dziekuje mu bardzo, jest wielkim mistrzem, i także cierpiał, nie tak jak ja ale bo ja cierpię troche z innej strony, ale oczywiście tak jak dla niego tak i dla mnie ten ostatni rok, półtora nie był łatwym, czyli zycze mu duzo szczęścia i dziekuje za te piekne słowa jakie do mnie skierował
AB
jedna rzecz w sprawie SF, ponieważ mówiło się duzo na temat ciebie w SF także o porozumieniach, i teraz nie wiemy dokładnie jak się rzeczy mają, możesz powiedziec coś ?
RK
Ze dzisiaj siedze w Subaru , amen to wsztystko
AB
ale tak obiektywnym okiem, ponieważ wszyscy zawsze m,ysleli, wciąż myslą, ze Alono i ty bylibyście idealną parą dla SF
RK
ja tez tak myslę, ale niestety Zycie potoczyło się inaczej, powiedzmy ze poszło troche w inną strone dla mnie, cierpliwości.
ja jestem szczęśliwy, tak jak powiedziałem dzis rano ze mogę być tutaj i mam nadzieje, ze tak jak powiedziałem, ze będzie to dzien. mojego „startu” w lepszy czas, niż ten jaki przezywałem ostatnio
AB
ostatnie pytanie: jesteś pewien, ze Alo wygra mistrzostwa?
RK
tak tak
dzieki, czesc ludzie