Ciekawe Filmy lata od 2007 do 2012

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Re: Ciekawe Filmy

Postprzez munster » poniedziałek, 3 wrz 2012, 17:48

munster
N1

Postprzez JoostSchouten » poniedziałek, 3 wrz 2012, 18:22

This is the best of the Amsterdam Short Rally 2012.
Not that much WRC's as other years, but still a lot of great sideways action!

Obrazek

Watch the video in HD at Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=eoi8zqqqNCk&hd=1
Joost - Rallymedia.nl
JoostSchouten
N3

Postprzez CameRally_PL » wtorek, 4 wrz 2012, 00:42

Najlepsze ujęcia z Barum - CameRally:
http://www.youtube.com/watch?v=tsAWEwjp ... e=youtu.be
CameRally_PL

Postprzez cytrus » wtorek, 4 wrz 2012, 09:07

cytrus
N1

Postprzez Zoe » wtorek, 4 wrz 2012, 09:41

Banan napisał(a):
Zoe napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=gfQg27bvUp8&feature=player_embedded

Na facebooku bronił się, że wiedział iż uda mu się uciec w razie problemów

Wiesz kto to? Z imienia i nazwiska?

Nie znam go, przeczytałem jego komentarz pod fotką:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Marcel B.
Swoją drogą poważny z niego fotograf:

Obrazek
Zoe
A5

Postprzez Krzysiek_WrC » wtorek, 4 wrz 2012, 10:12

Najważniejsze pytanie, to kto w ogóle dopuszcza do takich imprez i do tak organizowanych?
W razie wypadku, jest masakra....
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez speedyzxz » wtorek, 4 wrz 2012, 10:26

W sumie organizatorzy DMP muszą, stawiać większe wymagania organizacyjne, bo w razie jakiego wypadku to ten sport może nieźle oberwać, a było by szkoda bo jako jeden z niewielu się dobrze rozwija w PL.
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Zoe » wtorek, 4 wrz 2012, 17:53

W ogóle mam wrażenie, że drift przez to, że spopularyzowany przez cykl gier NFS jest taki trochę... schamiały? Nie macie takiego wrażenia?
Zoe
A5

Postprzez karcin » wtorek, 4 wrz 2012, 18:58

Zoe napisał(a):W ogóle mam wrażenie, że drift przez to, że spopularyzowany przez cykl gier NFS jest taki trochę... schamiały? Nie macie takiego wrażenia?

bo 80% ludzi przychodzących to buraki, chamy, pijaki i inne wykolejeńce, dla których jakaś tam impreza jest okazją do wypicia dużej ilości browarów i potem awanturowania się
reszta to normalni kibice, którzy wiedzą co to sport
rozumiem stać w miejscu troszkę niebezpiecznym... ale za tymi barierami to ja bym na bank nie stał
zresztą kto miał w szkole fizykę to troszkę powinien się orientować w których miejscach można w miarę bezpieczne stać, bo w 100% bezpiecznego miejsca oczywiście nie ma nigdzie
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Eddie1 » wtorek, 4 wrz 2012, 19:13

Eddie1
N1

Postprzez Krzysiek_WrC » wtorek, 4 wrz 2012, 22:40

karcin napisał(a):
Zoe napisał(a):W ogóle mam wrażenie, że drift przez to, że spopularyzowany przez cykl gier NFS jest taki trochę... schamiały? Nie macie takiego wrażenia?

bo 80% ludzi przychodzących to buraki, chamy, pijaki i inne wykolejeńce, dla których jakaś tam impreza jest okazją do wypicia dużej ilości browarów i potem awanturowania się
reszta to normalni kibice, którzy wiedzą co to sport
rozumiem stać w miejscu troszkę niebezpiecznym... ale za tymi barierami to ja bym na bank nie stał
zresztą kto miał w szkole fizykę to troszkę powinien się orientować w których miejscach można w miarę bezpieczne stać, bo w 100% bezpiecznego miejsca oczywiście nie ma nigdzie

I Ci panowie z fruzyrami świecącymi się w dresie.
Dwa to ja sie zastanawiam jak w ogóle organizator dostał pozwolenie przy takim zabezpieczeniu?
Ludzi gęstwina niemal na samej drodze. Jakby jeden wypadł i poleciał to była by po prostu maskra.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez Tabaluga_ » środa, 5 wrz 2012, 02:33

Myślę że armatki wodne i ostre psy na zewnętrznych to jedyne rozwiązanie.A na wewnętrznych więcej odpowiedzialnych kibiców którzy wciągną takiego gamonia jak tamten na filmie i uratują mu życie przestając go kopać.Zamiast siedzieć na forum i dawać komentarze w stylu "coś muszą z tym zrobić bo będzie tragedia" trzeba zwracać uwagę takim co nie umieją się zachować. :wink: przepraszam wszystkich jeśli kogoś uraziłem poza tymi którzy czują się obrażeni całe swoje życie.
Tabaluga_

Postprzez MOTORECORDS.PL » środa, 5 wrz 2012, 07:10

NOCLEGI NA RSMP, RPP, GSMP: http://motorecords.pl/noclegi.html
MOTORECORDS.PL
A6

Postprzez tomlodz » środa, 5 wrz 2012, 08:01

Tabaluga_ napisał(a):Myślę że armatki wodne i ostre psy na zewnętrznych to jedyne rozwiązanie.A na wewnętrznych więcej odpowiedzialnych kibiców którzy wciągną takiego gamonia jak tamten na filmie i uratują mu życie przestając go kopać.Zamiast siedzieć na forum i dawać komentarze w stylu "coś muszą z tym zrobić bo będzie tragedia" trzeba zwracać uwagę takim co nie umieją się zachować. :wink: przepraszam wszystkich jeśli kogoś uraziłem poza tymi którzy czują się obrażeni całe swoje życie.

Jeden Pan fotograf wstawił się za SAFETY na tej imprezie. Skończył pobity i w karetce.

Tam było takie bydło że normalni ludzie nie byli w stanie ich upilnować. Jak jeźdźe na rajdy parę lat takie czegoś nie widziałem jeszcze.
tomlodz
N2

Postprzez Krzysiek_WrC » środa, 5 wrz 2012, 08:29

tomlodz napisał(a):
Tabaluga_ napisał(a):Myślę że armatki wodne i ostre psy na zewnętrznych to jedyne rozwiązanie.A na wewnętrznych więcej odpowiedzialnych kibiców którzy wciągną takiego gamonia jak tamten na filmie i uratują mu życie przestając go kopać.Zamiast siedzieć na forum i dawać komentarze w stylu "coś muszą z tym zrobić bo będzie tragedia" trzeba zwracać uwagę takim co nie umieją się zachować. :wink: przepraszam wszystkich jeśli kogoś uraziłem poza tymi którzy czują się obrażeni całe swoje życie.

Jeden Pan fotograf wstawił się za SAFETY na tej imprezie. Skończył pobity i w karetce.

Tam było takie bydło że normalni ludzie nie byli w stanie ich upilnować. Jak jeźdźe na rajdy parę lat takie czegoś nie widziałem jeszcze.

Bo w wiekszosci jest to grupa która nocami "driftuje" po ulicach miast
Krzysiek_WrC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum