Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):Zoe napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=gfQg27bvUp8&feature=player_embedded
Na facebooku bronił się, że wiedział iż uda mu się uciec w razie problemów
Wiesz kto to? Z imienia i nazwiska?
Zoe napisał(a):W ogóle mam wrażenie, że drift przez to, że spopularyzowany przez cykl gier NFS jest taki trochę... schamiały? Nie macie takiego wrażenia?
karcin napisał(a):Zoe napisał(a):W ogóle mam wrażenie, że drift przez to, że spopularyzowany przez cykl gier NFS jest taki trochę... schamiały? Nie macie takiego wrażenia?
bo 80% ludzi przychodzących to buraki, chamy, pijaki i inne wykolejeńce, dla których jakaś tam impreza jest okazją do wypicia dużej ilości browarów i potem awanturowania się
reszta to normalni kibice, którzy wiedzą co to sport
rozumiem stać w miejscu troszkę niebezpiecznym... ale za tymi barierami to ja bym na bank nie stał
zresztą kto miał w szkole fizykę to troszkę powinien się orientować w których miejscach można w miarę bezpieczne stać, bo w 100% bezpiecznego miejsca oczywiście nie ma nigdzie
Tabaluga_ napisał(a):Myślę że armatki wodne i ostre psy na zewnętrznych to jedyne rozwiązanie.A na wewnętrznych więcej odpowiedzialnych kibiców którzy wciągną takiego gamonia jak tamten na filmie i uratują mu życie przestając go kopać.Zamiast siedzieć na forum i dawać komentarze w stylu "coś muszą z tym zrobić bo będzie tragedia" trzeba zwracać uwagę takim co nie umieją się zachować.przepraszam wszystkich jeśli kogoś uraziłem poza tymi którzy czują się obrażeni całe swoje życie.
tomlodz napisał(a):Tabaluga_ napisał(a):Myślę że armatki wodne i ostre psy na zewnętrznych to jedyne rozwiązanie.A na wewnętrznych więcej odpowiedzialnych kibiców którzy wciągną takiego gamonia jak tamten na filmie i uratują mu życie przestając go kopać.Zamiast siedzieć na forum i dawać komentarze w stylu "coś muszą z tym zrobić bo będzie tragedia" trzeba zwracać uwagę takim co nie umieją się zachować.przepraszam wszystkich jeśli kogoś uraziłem poza tymi którzy czują się obrażeni całe swoje życie.
Jeden Pan fotograf wstawił się za SAFETY na tej imprezie. Skończył pobity i w karetce.
Tam było takie bydło że normalni ludzie nie byli w stanie ich upilnować. Jak jeźdźe na rajdy parę lat takie czegoś nie widziałem jeszcze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości