Wyluzuj troszkę

Moderator: SebaSTI
s1quattro napisał(a):@juss
Wyluzuj troszkęSkoro Ty masz prawo do "linczowania" Leszka to reszta ma chyba prawo do linczowania (choć wcale bym tego tak nie nazwał...) Ciebie, hmm?? Ja również chciałem zauważyć, że to wątek o Leszku a więc może czas założyć nowy?? Np. hmm... "Wspaniała żona włoskiego pilota mającego na koncie trzy podia w WRC, oraz najbliższa przyjaciółka Nassera chętnie opowiadająca o jego planach na przyszłość"... Nie chcę nazwać tego po imieniu, pozdrawiam... A Ola to fajna laseczka
jusss napisał(a):wanderer napisał(a):@jusss
A ja chciałbym przypomnieć, że to jest wątek o Leszku Kuzaju. Chyba każdy ma już wyrobione zdanie na jego temat Leszka i jego bliskiego otoczeniu. Dlatego zaczynanie swojego udziału na forum od uwag, które w zasadzie niczego nowego nie wnoszą, to raczej nienajlepszy pomysł. Reszta w stylu: a ty jakie masz osiągnięcia? bo mój mąż jest z zawodu dyrektorem" też jakoś nie tworzy zdrowej atmosfery, a ponoć na niej ci zależy. Poza tym mam prośbę. Jeśli nie jesteś dyslektyczką, to postaraj się wkładać odrobinę więcej uwagi w to, co i jak piszesz, bo momentami ciężko się czyta twoje posty. Z pozdrowieniem
boze przeraszam ze zyje!!!! ok?? a do dyslekcji to tez przepraszam ze 1/3 zycia spedzilam we wloszech i czasem mi jest trudno sie wyslowic bo na codzien uzywam wloskiego.. i przepraszam za ostre wejscie ale na forum sie zapisalam w 2008 i wtedy tez zostala objechana ze za mocno kibicuje podczas oesow na forum ze jestem zbyt emocjonalna.. przepraszam wszystkich ze chcialam dolaczyc do grona fanow rajdow i wszystkich ktorzy kochaja Kuzaja.. tylko skonczcie juz ten lincz bo sie wierzyc nie chce
Wloch a ty? napisał(a):Wiadomo, Ja Cię kocham bardziej. Jeśli wejdziesz miedzy wrony musisz krakać tak jak one albo dziubią jebane. Nie wiem czy da się usunąć profil ale zawsze można komuś naubliżać Wtedy moderator Wywala Karnie.
Koniec
karokl napisał(a):a na temat kuziego to powiem tyle
http://www.youtube.com/watch?v=ccvd44nrsPE
kiedyś(3-4lata temu) mówiłem tak że kuzi jest słaby notuje gorsze czasy, nie daje rady z czołówką ma za dużo kasy dobrych sponsorów dlatego był mistrzem polski startował w wrc.............do dzisiaj żałuje tych słów...........
a teraz powiem tak:
kto mówi to co ja kiedyś mówiłem to jest zwykłym prostym człowiekiem który nie ma pojecia o rajdach no albo myśli że zaliczył kilka rajdów śledzi wyniki i myśli że nie jest jakimś tam znawcą który wie wszystko w tym temacie....
PS. LESZEK PRAWDZIWI KIBICE CZEKAJĄ NA CIEBIE I CHCĄ WIDZIEĆ TWOJĄ KLASE... WRACAJ I NAMIESZAJ COŚ, POKAŻ JAKIM JESTEŚ NO I BYŁEŚ MISTRZEM!!!!!!!!!
jusss napisał(a):dziekuje ci za ten wpis i wierz mi pokory to u mnie jest sporo.. troche watpie w te czysta atmosfere bo nie wierze ze wszyscy tu sie milo o wszystkich wypowiadaja.. poza tym jestem po niedawnym porodzie wiec i hormony mi buzuja i nie lubie jak ktos kto mnie nie zna miesza mnie z pudelkiem i innymi nie znanymi mi stronami.. moze tak najpierw sie poznac a potem pisac..
kaczmarek napisał(a):Juss olej tych wszystkich obszczymurów. Większość to małolactwo które rajdy to widziało chyba tylko jako grę na play station. Ale wszyscy się mądrzą i gdyby nie brak kasy to oni by pokazali co potrafią. Moja propozycja to założenie własnego linku (żeby komuś broń boże nie ubliżyć, czy nie obrazić). Ja chętnie poczytał bym jakieś ciekawostki i z chęcią umieścił na swojej stronie http://www.kwa-kwa.pl Napewno mnie nie znasz, ale startuję już od przeszło 30 lat (jako pilot), mam parę tytułów, ale wierz mi że jak niearaz czytam wypowiedzi "znawców" rajdów na tej stronie to chętnie spotkał bym się z nimi oko w oko i przypier.... Pozdrawiam i zapraszam do założenia swojego tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości