Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Leszek Kuzaj

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 18:22

wojo02 napisał(a):
jusss napisał(a):jasne bo zamiast przyjac nowa osobe to trzeba ja na dzien dobry z blotem wymieszac.. masz racje juz sie poziom nie moze obnizyc

witamy Cię Justynko serdecznie
Napisz nam czasem coś ciekawego o kuchni wrc, o swoim mężu i nasserze, bo takiego źródła na forum nie mieliśmy i pewnie mieć nie będziemy

szczerze mowiac to jestem tu bo chcialam aby moj maz byl blisko fanow.. aby poczol ze teraz tu w jego nowym domu (polsce) jest ktos kto za niego trzyma kciuki... zeby nawiazac kontakt miedzy nim a ewentualnymi osobabi ktore to interesuje.. wiec jakbyscie kiedykolwiek mieli jakies pytania do niego to moge posredniczyc w dialogu tu na forum
jusss
N1

Postprzez zenzen23 » piątek, 24 sie 2012, 18:36

jusss napisał(a):
DonCorrado napisał(a):
Jarek55511 napisał(a):CZUCZU może to z zazdrości? Bo ja nie moge pojeździć Porsche a on się rozbija...

Jazda jak jazda, kwestia psychiki, jakby na rowerze pisalo porsche tez kazdy by sie jaral, ot caly szkopul.

moj syn ma na rowerze FERRARI i jakos sie nie jara...

nie moge juz sluchac o Kuzaju i ta jego Pani w Reklamie.. jeszcze 30 nie ma a wyglada na 45 conajmniej

Co by nie mówić, to jednak ten wpis nie świadczy dobrze o jego autorze. :?
zenzen23
N2

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 18:39

Jazda jak jazda, kwestia psychiki, jakby na rowerze pisalo porsche tez kazdy by sie jaral, ot caly szkopul.[/quote]
moj syn ma na rowerze FERRARI i jakos sie nie jara...

nie moge juz sluchac o Kuzaju i ta jego Pani w Reklamie.. jeszcze 30 nie ma a wyglada na 45 conajmniej[/quote]

Co by nie mówić, to jednak ten wpis nie świadczy dobrze o jego autorze. :?[/quote]

to z rowerem to byl zart.. moj syn ma 6 lat jasne ze sie nie cieszy ferrari nie wie co to a to ze Pani Kuzaja nie wyglada mlodo to chyba wszyscy widza.. mam prawo kogos nie lubic i mam prawo pisac o tym
jusss
N1

Postprzez zenzen23 » piątek, 24 sie 2012, 18:49

Oczywiście że masz takie prawo i ja w żadnym razie nie próbuję ci go odebrać ale takie uwagi w stosunku do kobiety biorąc pod uwagę że też jesteś kobietą są chyba nie na miejscu.
To jest tylko moje zdanie na ten temat i nikt nie musi się ze mną zgadzać.
Pozdrawiam
zenzen23
N2

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 18:58

zenzen23 napisał(a):Oczywiście że masz takie prawo i ja w żadnym razie nie próbuję ci go odebrać ale takie uwagi w stosunku do kobiety biorąc pod uwagę że też jesteś kobietą są chyba nie na miejscu.
To jest tylko moje zdanie na ten temat i nikt nie musi się ze mną zgadzać.
Pozdrawiam

widzac ze obie jestesmy kobietami nie powinno cie to dziwic :D :D :D
jusss
N1

Postprzez zenzen23 » piątek, 24 sie 2012, 19:03

to mnie nie dziwi , już nic na świecie nie jest w stanie mnie zadziwić. Takie czasy :!:
zenzen23
N2

Postprzez wojo02 » piątek, 24 sie 2012, 19:07

jusss napisał(a):
szczerze mowiac to jestem tu bo chcialam aby moj maz byl blisko fanow.. aby poczol ze teraz tu w jego nowym domu (polsce) jest ktos kto za niego trzyma kciuki... zeby nawiazac kontakt miedzy nim a ewentualnymi osobabi ktore to interesuje.. wiec jakbyscie kiedykolwiek mieli jakies pytania do niego to moge posredniczyc w dialogu tu na forum

to super, to na początek zapytaj męża (może wie) dlaczego tak naprawdę Nasser się wycofał z tegorocznego dakaru
plotki chodziły, że miał jakieś zawody w strzelaniu do rzutków :mrgreen:
edit
http://calapolskakibicuje.pl/katarski-k ... 0911000000
Ostatnio edytowano piątek, 24 sie 2012, 19:24 przez wojo02, łącznie edytowano 1 raz
wojo02
N2

Postprzez Sebekrally » piątek, 24 sie 2012, 19:12

jusss:
Zacznę tak, jaki jest Leszek każdy widzi kto spotkał go w "słabszym" momencie, ale na tym forum w temacie rajdowe laski jest zasada nie komentowania wyglądu kobiet, a zwłaszcza ich krytykowania. Myślę że ta zasada tyczy się całości forum dzięki czemu atmosfera jest czystsza. Wiesz jedni lubią chude inni grube, ktoś woli milfetki inny gimnazjalistki... I sprawa która mnie osobiście się nie podoba "za wysoko skarbie???? to moj maz stal dwa razy na podium WRC.. ktory z was ma takie dokonania na koncie??? ale maz racje nic tu po mnie.." Jak sama zauważyłaś, Twój mąż nie Ty delikatnie zasugeruję mimo wszystko odrobinę pokory i będzie super, a nie każdy musi znać Twoje rodzinne koligacje.
BTW
Witam Cię serdecznie wierzę, że możesz się podzielić wieloma smakołykami z kuchni WRC.
Sebekrally
A5

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 19:46

Sebekrally napisał(a):jusss:
Zacznę tak, jaki jest Leszek każdy widzi kto spotkał go w "słabszym" momencie, ale na tym forum w temacie rajdowe laski jest zasada nie komentowania wyglądu kobiet, a zwłaszcza ich krytykowania. Myślę że ta zasada tyczy się całości forum dzięki czemu atmosfera jest czystsza. Wiesz jedni lubią chude inni grube, ktoś woli milfetki inny gimnazjalistki... I sprawa która mnie osobiście się nie podoba "za wysoko skarbie???? to moj maz stal dwa razy na podium WRC.. ktory z was ma takie dokonania na koncie??? ale maz racje nic tu po mnie.." Jak sama zauważyłaś, Twój mąż nie Ty delikatnie zasugeruję mimo wszystko odrobinę pokory i będzie super, a nie każdy musi znać Twoje rodzinne koligacje.
BTW
Witam Cię serdecznie wierzę, że możesz się podzielić wieloma smakołykami z kuchni WRC.

dziekuje ci za ten wpis i wierz mi pokory to u mnie jest sporo.. troche watpie w te czysta atmosfere bo nie wierze ze wszyscy tu sie milo o wszystkich wypowiadaja.. poza tym jestem po niedawnym porodzie wiec i hormony mi buzuja i nie lubie jak ktos kto mnie nie zna miesza mnie z pudelkiem i innymi nie znanymi mi stronami.. moze tak najpierw sie poznac a potem pisac.. mezem sie nie wywyzszam i nie pisalam czesc jestem zona B. ale jestem dumna z niego i mysle ze przebywajac w jego towarzystwie conieco o rajdach wiem.poza tym pamietajcie ze na forum nie widac emocji piszacego wiec czesc odbioru czyis wypowiedzi to tez wlasna interpretacja... kazdy kto poswiecil chwile zeby mnie posluchac czy poznac wie iz znam swoje miejsce, ktore jest w domu.. dziwi mnie tez ze wszyscy widza tylko zle wpisy a to co napisalam milego to juz nikt nie komentuje.. nie bede juz komentowac wygladu nikogo widzac ze po 2 ciazach sama nie jestem najpiekniejsza
jusss
N1

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 20:04

wojo02 napisał(a):
jusss napisał(a):

to super, to na początek zapytaj męża (może wie) dlaczego tak naprawdę Nasser się wycofał z tegorocznego dakaru
plotki chodziły, że miał jakieś zawody w strzelaniu do rzutków :mrgreen:
edit
http://calapolskakibicuje.pl/katarski-k ... 0911000000

z tego co pamietam (jak chcesz zapytam lepiej gio) to nasser mial byc na rownych prawach w teamie z tym amerykaninem ktorego nazwiska teraz nie pamietam.. mowil nasser ze dostawal gorsze czesci i samochod ciagle sie psol wiec dal spokuj i pojechal na zawody w strzelaniu pobil rekord swiata i zakwalifikowal sie na olimpiade do londynu gdzie zdobyl brazowy medal.. jakby mial dobre auto to by nie rezygnowal.. w tym roku ponoc buduje wlasny samochod z wlasnym teamem ale to gio mi mowil przedwczoraj wiec nie znam szczegolow wiem tylko ze chce zeby gio dolaczyl do teamu ale nie jako pilot.. no i w rio za 4 lata chce zdobyc zloto w strzelaniu wiec to sa jego priorytety.. zapowiedzial ze jezeli za rok pojawi sie w WRC to na pewno nie na caly sezon bo w koncu dociera do niego ze jest tylko czlowiekiem i nie moze robic wszystkiego na raz
jusss
N1

Postprzez rallyfan2 » piątek, 24 sie 2012, 20:06

To takie polskie piekiełko. Jeden dopiecze drugiemu i tak w koło, wiem bo czasami sam tak się zachowuje, Polaki i Polki mają czasami ujową naturą i co mamy zrobić :D Mi się Kuzaja dziewczyna podoba ale są gusta i guściki. Może trochę gwiazdorzyła kiedyś ale wiem że medialne przekazy czasami przekłamują. Swego czasu poznałem dwóch czołowych rajdowców jednego bardzo lubiłem drugiego średnio (znałem tylko z przekazów medialnych). Gdy ich poznałem osobiście ten pierwszy okazał się niezbyt sympatycznym gościem natomiast drugi normalnym i fajnym gościem
rallyfan2
A6

Postprzez wanderer » piątek, 24 sie 2012, 20:16

@jusss
A ja chciałbym przypomnieć, że to jest wątek o Leszku Kuzaju. Chyba każdy ma już wyrobione zdanie na jego temat Leszka i jego bliskiego otoczeniu. Dlatego zaczynanie swojego udziału na forum od uwag, które w zasadzie niczego nowego nie wnoszą, to raczej nienajlepszy pomysł. Reszta w stylu: "a ty, jakie masz osiągnięcia? bo mój mąż jest z zawodu dyrektorem" też jakoś nie tworzy zdrowej atmosfery, a ponoć na niej ci zależy. Poza tym mam prośbę. Jeśli nie jesteś dyslektyczką, to postaraj się wkładać odrobinę więcej uwagi w to, co piszesz, bo momentami ciężko się czyta twoje posty. Z pozdrowieniem
wanderer
A6

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 20:26

wanderer napisał(a):@jusss
A ja chciałbym przypomnieć, że to jest wątek o Leszku Kuzaju. Chyba każdy ma już wyrobione zdanie na jego temat Leszka i jego bliskiego otoczeniu. Dlatego zaczynanie swojego udziału na forum od uwag, które w zasadzie niczego nowego nie wnoszą, to raczej nienajlepszy pomysł. Reszta w stylu: a ty jakie masz osiągnięcia? bo mój mąż jest z zawodu dyrektorem" też jakoś nie tworzy zdrowej atmosfery, a ponoć na niej ci zależy. Poza tym mam prośbę. Jeśli nie jesteś dyslektyczką, to postaraj się wkładać odrobinę więcej uwagi w to, co i jak piszesz, bo momentami ciężko się czyta twoje posty. Z pozdrowieniem

boze przeraszam ze zyje!!!! ok?? a do dyslekcji to tez przepraszam ze 1/3 zycia spedzilam we wloszech i czasem mi jest trudno sie wyslowic bo na codzien uzywam wloskiego.. i przepraszam za ostre wejscie ale na forum sie zapisalam w 2008 i wtedy tez zostala objechana ze za mocno kibicuje podczas oesow na forum ze jestem zbyt emocjonalna.. przepraszam wszystkich ze chcialam dolaczyc do grona fanow rajdow i wszystkich ktorzy kochaja Kuzaja.. tylko skonczcie juz ten lincz bo sie wierzyc nie chce
jusss
N1

Postprzez wanderer » piątek, 24 sie 2012, 20:34

Żeby nie było, nie darzę Kuzaja szczególną sympatią, więc proszę nie sugerować, że jestem jego wielkim fanem czy kimś takim. I znam ludzi, którzy spędzili za granicą równie dużo, ale nie mają problemu z normalnym wysławianiem się. I jaki znowu lincz!? Po prostu trzymajmy jakiś poziom. Tylko wtedy będzie szansa na dowiedzenie się czegoś ciekawego, a nie tylko obrzucanie się wirtualnym błotem. ;)
wanderer
A6

Postprzez Mateos » piątek, 24 sie 2012, 20:40

Gdzie jest mod???!!!
Mateos
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP