Moderator: SebaSTI
jusss napisał(a):szczerze mowiac to jestem tu bo chcialam aby moj maz byl blisko fanow.. aby poczol ze teraz tu w jego nowym domu (polsce) jest ktos kto za niego trzyma kciuki... zeby nawiazac kontakt miedzy nim a ewentualnymi osobabi ktore to interesuje.. wiec jakbyscie kiedykolwiek mieli jakies pytania do niego to moge posredniczyc w dialogu tu na forum .. dziekuje
Witcher1990 napisał(a):jusss napisał(a):szczerze mowiac to jestem tu bo chcialam aby moj maz byl blisko fanow.. aby poczol ze teraz tu w jego nowym domu (polsce) jest ktos kto za niego trzyma kciuki... zeby nawiazac kontakt miedzy nim a ewentualnymi osobabi ktore to interesuje.. wiec jakbyscie kiedykolwiek mieli jakies pytania do niego to moge posredniczyc w dialogu tu na forum .. dziekuje
No dobrze ale czytam ten wątek i dalej nie wiem kim jesteś i kim jest Twój mąż.
Matthias Schmidt napisał(a):Fordy sa w dobrej dyspozycji w Niemczech i to mi sie podoba. Wiadomo, ze Me. Perfect jest naj naj, ale JML i Petter bardzo ladnie. Postawa Mikko znacznie ponizej oczekiwan. Gosc mial lepsze tempo na asfaltach gdy jezdzil Fordem. Neuville in plus, Sordo - kolejne (obok Hirvo) rozczarowanie.
wanderer napisał(a): Co do Hirvonena, to w zasadzie pojechał na podobnym poziomie co w zeszłym roku.
speedyzxz napisał(a):Lepiej niż się spodziewałem jedzie za to Solberg i Neuville
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości