Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Leszek Kuzaj

Postprzez speedyzxz » czwartek, 16 sie 2012, 15:22

denzel napisał(a):Wydzwonił to wydzwonił. Każdemu może się zdarzyć.
Moim zdaniem problem leży w pokrętnych, jak zwykle, tłumaczeniach Leszka. Chłop ma problemy z nazywaniem rzeczy po imieniu i z przyznawaniem się do błędów.
Zamiast pieprzyć wystarczyło powiedzieć: Było za szybko. Zdarzyć się może każdemu. Koniec. Kropka!

hmm chyba najbardziej sensowna wypowiedz
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez Zoe » czwartek, 16 sie 2012, 18:50

Znacie dowcip o dresie i jego dziewczynie?

"Jebł..m to jebł...m! Na ch..j drążysz temat!"
Zoe
A5

Postprzez Krzysiek_WrC » czwartek, 16 sie 2012, 20:59

Bomber napisał(a):a kto to jest Leszek Kuzaj?

Dzwonnik z grodu Kraka :D
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez jusss » środa, 22 sie 2012, 22:27

DonCorrado napisał(a):
Jarek55511 napisał(a):CZUCZU może to z zazdrości? Bo ja nie moge pojeździć Porsche a on się rozbija...

Jazda jak jazda, kwestia psychiki, jakby na rowerze pisalo porsche tez kazdy by sie jaral, ot caly szkopul.

moj syn ma na rowerze FERRARI i jakos sie nie jara...

nie moge juz sluchac o Kuzaju i ta jego Pani w Reklamie.. jeszcze 30 nie ma a wyglada na 45 conajmniej
jusss
N1

Postprzez Hubertos » czwartek, 23 sie 2012, 10:20

jusss napisał(a):
DonCorrado napisał(a):
Jarek55511 napisał(a):CZUCZU może to z zazdrości? Bo ja nie moge pojeździć Porsche a on się rozbija...

Jazda jak jazda, kwestia psychiki, jakby na rowerze pisalo porsche tez kazdy by sie jaral, ot caly szkopul.

moj syn ma na rowerze FERRARI i jakos sie nie jara...

nie moge juz sluchac o Kuzaju i ta jego Pani w Reklamie.. jeszcze 30 nie ma a wyglada na 45 conajmniej

Polecam przenieść się na forum oentu, ten post by tam pasował.
Hubertos
A6

Postprzez jusss » czwartek, 23 sie 2012, 22:10

Polecam przenieść się na forum oentu, ten post by tam pasował.[/quote]
czemu wy tu jestescie tacy nudni??? kurde same mozgi i eksperci co musza powaznie rozwazac o rajdach i nie mozna nic lekko poza temat bo juz problem.. przeciez rajdy to pasja to emocje to nerwy... kurde jak wchodze na inne fora nie polskie to na jeden odcinek specjalny przypada prawie setka wpisow tak sie ludzie poruszaja a tu nuuuudaaaaa.. to nawet na onecie takiej nie ma :D przenieslismy sie z mezem do polski i chcialam zeby troche zakosztowal atmosfery rajdowej w polsce ale chyba nie ma po co??? Aleszek kuzaj jest niewychowanym palantem co ma parcie na szklo.. wiem bo poznalam osobiscie
jusss
N1

Postprzez kmederski » czwartek, 23 sie 2012, 22:31

Mysle, ze onet to za wysoko jednak. Pudelek bylby lepszy zdecydowanie. A najlepiej magiel :twisted:

Lepiej zamilknij niewiasto, bo sie coraz bardziej pograzasz i wystawiasz sama sobie swiadectwo raczej mizerne.
kmederski
N3

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 08:01

za wysoko skarbie???? to moj maz stal dwa razy na podium WRC.. ktory z was ma takie dokonania na koncie??? ale maz racje nic tu po mnie..
jusss
N1

Postprzez Superleggera » piątek, 24 sie 2012, 08:16

jusss napisał(a):za wysoko skarbie???? to moj maz stal dwa razy na podium WRC.. ktory z was ma takie dokonania na koncie??? ale maz racje nic tu po mnie..

Kolega może nie wiedzieć... Wybacz mu :) A tymczasem życzę powodzenia mężowi w Niemczech! :)
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Wloch a ty? » piątek, 24 sie 2012, 09:22

No i zamiast dowiedzieć się od jussss sporo o kulisach WRC, to Pajacyk Kmederski wysłał ją do magla kmederski może zemną się w maglu umówisz ???
Za wysokie progi ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez denzel » piątek, 24 sie 2012, 10:17

jusss napisał(a):za wysoko skarbie???? to moj maz stal dwa razy na podium WRC.. ktory z was ma takie dokonania na koncie??? ale maz racje nic tu po mnie..

Co ma jedno z drugim wspólnego?
Nie podoba się? To nie pisz i czytaj te swoje zagraniczne fora.
Nie będziesz tu pisać? Jestem pewien, że jakoś sobie bez Ciebie poradzimy i poziom forum się przez to nie obniży.
denzel
N3

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 10:47

jasne bo zamiast przyjac nowa osobe to trzeba ja na dzien dobry z blotem wymieszac.. masz racje juz sie poziom nie moze obnizyc
jusss
N1

Postprzez jusss » piątek, 24 sie 2012, 11:34

Superleggera napisał(a):

Kolega może nie wiedzieć... Wybacz mu :) A tymczasem życzę powodzenia mężowi w Niemczech! :)

dziekuje bardzo :D na pewno za dobrze nie pojdzie bo Nasser juz zapowiada ze jest zmeczony olimpiada i przygotowaniami na dakar i ze w przyszlym sezonie na pewno mniej rajdow pojedzie bo Dakar to jego priorytet.. no i jeszcze jest bliski wschod z ktorego nie chce rezygnowac :D jak to powiedzial do gio :D " zestarzejemy sie tam" :D
jusss
N1

Postprzez Jarek55511 » piątek, 24 sie 2012, 12:28

jusss napisał(a):jasne bo zamiast przyjac nowa osobe to trzeba ja na dzien dobry z blotem wymieszac.. masz racje juz sie poziom nie moze obnizyc

Tu się z Tobą zgodzę. Na tym forum to norma że starsi forumowicze(nie wszyscy)witają tak nowych! Bo większość to wszystkie rozumy pozjadali,a uczymy się całe życie! Ale nie któżi są mega mądrymi ludźmi i wiedzą wszystko tylko nie mają budżetu na zastąpienie Loeba bo np.lepiej od niego ustawili by DS3 :D
Jarek55511
S1600

Postprzez wojo02 » piątek, 24 sie 2012, 17:16

jusss napisał(a):jasne bo zamiast przyjac nowa osobe to trzeba ja na dzien dobry z blotem wymieszac.. masz racje juz sie poziom nie moze obnizyc

witamy Cię Justynko serdecznie
Napisz nam czasem coś ciekawego o kuchni wrc, o swoim mężu i nasserze, bo takiego źródła na forum nie mieliśmy i pewnie mieć nie będziemy
wojo02
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP