21 Rajd Rzeszowski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: 21 Rajd Rzeszowski

Postprzez Hubertos » środa, 8 sie 2012, 17:54

Tego miejsca nie ma w tym roku.
Hubertos
A6

Postprzez pablo0109 » środa, 8 sie 2012, 18:11

ok dzięki chłopaki za pomoc i dozobaczenia na rajdzie :D
pablo0109
N2

Postprzez gabrally » środa, 8 sie 2012, 19:00

Zapraszam w imieniu serwisu RSMP.pl na Relację Live z Rajdu Rzeszowskiego dostępną pod adresem www.live.rsmp.pl (dostępna także na telefon pod adresem m.rsmp.pl).

Jeśli będąc na trasie rajdu zobaczysz wypadek, kapcia lub inne, interesujące zdarzenie - zrób zdjęcie/film i wyślij je mms'em na numer Telefonu Live - +48 50 80 72 72 1. Nie zapomnij się podpisać! Najciekawsze news'y od Was nagrodzimy. A nagrody podczas tej rundy będą naprawdę ciekawe! Zarówno w sobotę jak i niedzielę do zgarnięcia gadżety ufundowane przez www.RallyShop.pl - dwie pary rękawic Sparco Pro Kart, idealnych do rozpoczęcia kariery w rajdach!

Podczas samej relacji przygotujemy także konkursy-niespodzianki, w których do wygrania plecaki i czapki Platinum Rally Team!

Miłego i bezpiecznego rajdu życzę, do zobaczenia na testowym i później w biurze rajdu/przed komputerami :-)
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez SebaSTI » środa, 8 sie 2012, 19:01

LOL pilot buffiego jedzie z Malińskim :shock: myslałem ze to pomyłka;d
SebaSTI
A6

Postprzez Hubertos » środa, 8 sie 2012, 19:13

Xavier jechał już Karkonoski z Malińskim.
Hubertos
A6

Postprzez Mr.J » środa, 8 sie 2012, 21:20

wie ktoś czy papierowe tabliczki z zakazem zatrzymywania, które stoją na drogach dojazdowych do odcinków oznaczają, ze dalej juz nie pojadę? jeśli tak to na oes niechobrz trzeba z 2km na nogach zrobić aby dojść do odcinka szutrowego... to raz a dwa, info dla osób co planowaly 1 dnia iść na oes zarnow, oes lubenia, zarnow, lubenia jest to raczej mało realne, bo od water splasha na lubeni do zarnowa jedzie sie jakieś 40 min.. na odcinku czudec zaborów są wahadla, bo remontują mosty czy coś... zostaje raczej koczowanie na lubeni, lub odpuszczenie jej. i jako, ze jestem przy lubeni, pytanie do osób co były na tej hopie na spadaniu od okopu. były jakieś problemy z policja albo safeciarzami? wyganiali z tamtad? byłem tam dziś i miejsce kozak...
Mr.J
N2

Postprzez MariuszM » środa, 8 sie 2012, 21:23

21. Rajd Rzeszowski:
Maciej Rzeźnik Przemek Mazur - testy
http://www.rsmp.info/index.php?option=c ... mp;lang=pl
www.rsmp.tv
MariuszM
N3

Postprzez michal1985 » środa, 8 sie 2012, 22:15

Mr.J napisał(a):wie ktoś czy papierowe tabliczki z zakazem zatrzymywania, które stoją na drogach dojazdowych do odcinków oznaczają, ze dalej juz nie pojadę? jeśli tak to na oes niechobrz trzeba z 2km na nogach zrobić aby dojść do odcinka szutrowego... to raz a dwa, info dla osób co planowaly 1 dnia iść na oes zarnow, oes lubenia, zarnow, lubenia jest to raczej mało realne, bo od water splasha na lubeni do zarnowa jedzie sie jakieś 40 min.. na odcinku czudec zaborów są wahadla, bo remontują mosty czy coś... zostaje raczej koczowanie na lubeni, lub odpuszczenie jej. i jako, ze jestem przy lubeni, pytanie do osób co były na tej hopie na spadaniu od okopu. były jakieś problemy z policja albo safeciarzami? wyganiali z tamtad? byłem tam dziś i miejsce kozak...

Z Lubeni do Żarnowej można dojechać skrótem z Babicy 9 na Sanok przez Wyżne w Połomi koło kościoła do góry do Glinika Charzewskiego i jesteś do przodu z 20 minut
michal1985

Postprzez SebaSTI » środa, 8 sie 2012, 22:23

MariuszM napisał(a):21. Rajd Rzeszowski:
Maciej Rzeźnik Przemek Mazur - testy
http://www.rsmp.info/index.php?option=c ... mp;lang=pl

czarny kot zatakował rzeżnika:D
SebaSTI
A6

Postprzez Mr.J » środa, 8 sie 2012, 22:33

michal1985 napisał(a):
Mr.J napisał(a):wie ktoś czy papierowe tabliczki z zakazem zatrzymywania, które stoją na drogach dojazdowych do odcinków oznaczają, ze dalej juz nie pojadę? jeśli tak to na oes niechobrz trzeba z 2km na nogach zrobić aby dojść do odcinka szutrowego... to raz a dwa, info dla osób co planowaly 1 dnia iść na oes zarnow, oes lubenia, zarnow, lubenia jest to raczej mało realne, bo od water splasha na lubeni do zarnowa jedzie sie jakieś 40 min.. na odcinku czudec zaborów są wahadla, bo remontują mosty czy coś... zostaje raczej koczowanie na lubeni, lub odpuszczenie jej. i jako, ze jestem przy lubeni, pytanie do osób co były na tej hopie na spadaniu od okopu. były jakieś problemy z policja albo safeciarzami? wyganiali z tamtad? byłem tam dziś i miejsce kozak...

Z Lubeni do Żarnowej można dojechać skrótem z Babicy 9 na Sanok przez Wyżne w Połomi koło kościoła do góry do Glinika Charzewskiego i jesteś do przodu z 20 minut

no tak, czemu o tym nie pomyślałem... a jesteś w stanie powiedzieć ile może trwać dojazd między lubenia (okolice water splasha) a zarnowa (okolice pkt 2 w wrc, 7km od startu)? nie wiem czy jutro uda mi sie objechac...
Mr.J
N2

Postprzez Mad Max » środa, 8 sie 2012, 22:37

Mr.J napisał(a):info dla osób co planowaly 1 dnia iść na oes zarnow, oes lubenia, zarnow, lubenia jest to raczej mało realne, bo od water splasha na lubeni do zarnowa jedzie sie jakieś 40 min.. na odcinku czudec zaborów są wahadla, bo remontują mosty czy coś... zostaje raczej koczowanie na lubeni, lub odpuszczenie jej. i jako, ze jestem przy lubeni,

Na ten odcinek można się też dostać jadąc 9 krajową w Lutczy na 991 a później albo od maty albo za mostem w prawo na 989 w stronę Godowej i Strzyżowa

Mr.J napisał(a):pytanie do osób co były na tej hopie na spadaniu od okopu. były jakieś problemy z policja albo safeciarzami? wyganiali z tamtad?

Jeśli ktoś kogoś wyganiał to kibice - kibiców którzy stali w mało odpowiednim miejscu, ewentualnie Ci co stali w mało odpowiednich miejscach sami zmieniali pozycję do oglądania a miejsc "bezpiecznych" jest tam sporo - ogólnie była dość przyjazna atmosfera jak na Polskie rajdowe realia.

Do zobaczenia na odcinkach, miłych wrażeń i dobrego rajdu...
Pozdr
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez jarek-malopolska » środa, 8 sie 2012, 23:16

Panowie, jesli ktoś jeszcze nie spi.. Warto sie wybrac jutro na testowy? Niby ma 2.5km jest tam coś ciekawego na nim? Bede w okolicy i zastanawiam sie czy nie wstapić.. Lepiej od mety, startu? Wogole jest jakas mapka gdzie zaznaczony jest testowy albo jakiś film/czesc filmu na YT ukazujaca jutrzejszy testowy :> :)
Pozdro
jarek-malopolska

Postprzez Hubertos » środa, 8 sie 2012, 23:26

Hubertos
A6

Postprzez kalel1991 » środa, 8 sie 2012, 23:27

Od kilku tygodni na moim kanale YT masz onboardy odcinków, w tym testowy:
http://www.youtube.com/watch?v=Pwmeh_cBpWI&list=UUbA0LjsolOOk6sgd2t9-M7g&index=6&feature=plcp więc sam oceń czy warto.
kalel1991
N3

Postprzez jarek-malopolska » czwartek, 9 sie 2012, 00:01

Dobrze Pany ze jeszcze nie śpicie, dziekuje bardzo za pomoc ;) Wobec tego wybiore sie od strony startu, zwłaszcza podoba mi sie zakret "Rzeźnika w R4" :D
jarek-malopolska

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP