Witam, poszukuje albumu Wielkie Ściganie 1996, Mirosława Rutkowskiego. Jeżeli ktoś jest zainteresowany chętnie odkupię. Wiadomości proszę przesyłać na PW lub rudylis2@vp.pl
Sorry,że wracam do tematu sprzed kilku dni,ale lista zgłoszeń Świdnickiego 2008 jest bardzo dziwna,bo startowałem z Jermakim z nr startowym 62 i nas na tej liście nie ma P.S.Jako jedyni wycofaliśmy się sprawnym pojazdem z Rajdu po wypadku z kibicem ...
Poszukiwana pilotka chętna do rozpoczęcia kariery w rajdach lub taka z większym doświadczeniem... Starty w miłej atmosferze, najpierw 3 liga (docelowo wyżej w mocnym aucie), począwszy od Wisły/Dolnośląskiego/Cieszynki (+ pewnie jakieś inne 3ligi). Oczywiście wszystkie inne szczegóły do dogadania z kierowcą Info na priv
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład.
"Poszukuję do wypożyczenia opon "dojazdowych" czyli cywilnych na powrót z Kryterium Kamionki w tę niedzielę (2 września). Opony z felgami w rozmiarze do Seicento. Boję się, że te opony co mam nie wytrzymają powrotu do domu (jadę na Kryterium ok 400 km). A nie załatwię już niestety innych "
Ewentualny kontakt w tej sprawie ze mną (Majkosem) tutaj lub na Kamionkach.
Poszukuję fajnego foto, które może kojarzyć się z rolą pilota... Jeśli ktoś coś ma - znalezionego lub własnego - chętnie przygarnę. Foto do użytku mieszkaniowego Fajnie byłoby mieć jakiś ciekawy "piloterski" akcent na ścianie.
Szukam fotografii w wysokiej rozdzielczości z Colinem w rozbitym (ale wciąż jadącym) focusie. Widziałem urywki na filmach, ale fotografii znaleźć nie mogę - ktoś z Was widział? Foka wyglądała wtedy mniej więcej tak:
Myślę że w wysokiej rozdzielczości może być ciężko ale poszukaj zdjęć z Rajdu Cypru 2002 bo właśnie tam Colin kończył takim wehikułem po dwóch dachowaniach.
Avatar foto. by Marcin Kaliszka Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic
Poszukuję materiałow filmowych i fotek z sezony 2001 i 2002 w RPP. Proszę o wiadomośc na priv. Wiem , że sporo osób ma takie materiały - ROZCISZÓW VIDEO itp. Z góry dziękuję.