Jak tak będzie to było by super...ale wątpię bo to raczej zależy od safeciarza i policjanta którzy stoją przy odcinku. Czasem przyjeżdżałem z półtorej godziny a nawet dwie godziny przed i niestety nie udało mi się wjechać(oczywiście w miarę rozsądku). Nie chodzi mi oczywiście tylko o Karkonoski.I tak mam nadzieję że rajd będzie świetny (jak w poprzednich latach). Teraz tylko czekać na mapki i listę zgłoszeń.
witam, w trakcie rajdu Karkonoskiego organizujemy akcję , ktora ma pokazać naszą solidarność z zawodnikami i nasz czyli kibiców sprzeciw wobec działań PZM. Przyłączcie się do akcji: http://www.facebook.com/pages/Czerwone- ... 5912443801
Mam nadzieję że Pan Marek Kisiel nie odbierze tego jako atak na jego osobe na jego rajd itd. akurat ten człowiek to właściwa osoba we właściwym miejscu. Jesteśmy Panu wdzięczni za organizację rajdu od lat na tak wysokim poziomie. Popieramy Pana w 100%. Dziękujemy.
Przy okazji pytanie do Pana Marka: kiedy można się spodziewać opublikowania tras, mapek?
a czy w zwiazku z zeszlorocznym (oraz tegorocznym na Mazowieckim) "wodowaniem" organizator przewiduje dodatkowe zabezpieczenie? Dodam ze w Czechach w podobnym miejscu na jeziorze czekala "uzbrojona" ekipa na pontonie
Macie jakieś pomysł na zobaczenie jak największej ilości OS między 1 a 7 i później żeby zdążyć na Zabobrze? Bo mapki są tylko pojedynczych OS i jak szukałem na google to odległości pomiędzy nimi sięgają nawet 20km.
1,4,5,7 można śmiało zobaczyć śmiało możesz też zrobić 2,4,6,7 pod warunkiem, że nie musisz oglądać wszystkich załóg; konfiguracji jest wiele, grunt to wybrać najciekawsze miejscówki